Браво на Валенсия.
Много бих искал поне някой от Хетафе и Еспаньол да се спаси за сметка на Кадиз или Валядолид.
Ла Лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2022/2023)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Capitano_Puyol
И аз се радвам за Валенсия. Фундаментален клуб е за Испания и мястото му не е във втора дивизия.
Добре че и Севиля се стабилизира...щеше да е жалко ако тези два отбора бяха изпаднали и да влезе някакъв временен пълнеж. А мнението ми за тоя дето погребва Ла Лига, която доскоро беше най-доброто първенство в света и всички звезди и топ треньори искаха да са в Испания, вече съм го написал. Сега стигнахме до положение Астън Вила да се надцаква с топ грандовете на Испания за дадени играчи...
Добре че и Севиля се стабилизира...щеше да е жалко ако тези два отбора бяха изпаднали и да влезе някакъв временен пълнеж. А мнението ми за тоя дето погребва Ла Лига, която доскоро беше най-доброто първенство в света и всички звезди и топ треньори искаха да са в Испания, вече съм го написал. Сега стигнахме до положение Астън Вила да се надцаква с топ грандовете на Испания за дадени играчи...
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- Udoji90
- Контакти:
Още не сме спасени, но направихме голяма крачка. Кадис не ми понасят, и аз искам да изпаднат. От останалите сякаш Хетафе са ми най-антипатични. Бараха прави добре, че дава шансове на юноши, които ни спечелиха мачовете с Валядолид и Селта, но в някои случаи изборът му на титуляри (например с Кадис) и смените му (например днес) са скандални.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Capitano_Puyol
Атлетико загуби от изпадналия вече Елче...
- Udoji90
- Контакти:
Тцтцтц, какво направи тоя съдия на Валядолид - Севиля бре... Свири край на полувремето секунда преди удара на Ескудеро, който попадна в мрежата в крайна сметка. :D
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Capitano_Puyol написа:Атлетико загуби от изпадналия вече Елче...
Според мен пак си имат шансове да завършат преди нас, тъй като ние гостуваме на Валенсия и Севиля, а също така приемаме Райо и Билбао, които се борят за място в Европа.
-
Capitano_Puyol
Газииим ! Титлата е близо още тази вечер. :)
-
Capitano_Puyol
Какъв кеф ! Хем печелим титлата на терена на градския враг, хем ги пращаме с шут в гъза към Сегунда, охаааа...:))
Честита титла.
-
Capitano_Puyol
Редно беше така да завършим сезона след някои лоши мачове през април. Абе къде е бубката, който преди месец твърдеше как сме щели да ботълнем и да имало треперене, и че най-много да бием Бетис или Майорка, а накрая разликата да бъде 2-3 точки, хахаха... Нека заповяда сега и поне да каже нещо. Благодаря отсега на нормалните фенове на Реал, които ни поздравяват за титлата.