sapio0o написа:Пич, фен си на Барса, не ми се прави сега. Не е като да съм във форума от вчера.
Да, освен това и Моу много харесвам, как ме разкри само.
Кажи нещо за дузпичката преди малко.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sapio0o написа:Пич, фен си на Барса, не ми се прави сега. Не е като да съм във форума от вчера.
nghcvth написа:sapio0o написа:Пич, фен си на Барса, не ми се прави сега. Не е като да съм във форума от вчера.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
sapio0o написа:nghcvth написа:sapio0o написа:Пич, фен си на Барса, не ми се прави сега. Не е като да съм във форума от вчера.
Ще кажа само, че ако онова срещу Леганес при симулацията на Неймар е било дузпа (94-та минута при 1:1), то това е три пъти по-толкова.
nghcvth написа:sapio0o написа:nghcvth написа:sapio0o написа:Пич, фен си на Барса, не ми се прави сега. Не е като да съм във форума от вчера.
Ще кажа само, че ако онова срещу Леганес при симулацията на Неймар е било дузпа (94-та минута при 1:1), то това е три пъти по-толкова.
За онова бях първият, който писа в тяхната тема за мача, че е жалка ситуация. Кажи ти сега за тази имаше ли я или не.
JackPackage написа:тоя няма отсъждане в полза на Виляреал от 55 мин насам![]()
![]()

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта