Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Re: Шанс да оправим положението

Мнениеот saso_big » 25 юни 2013 22:46

varanaDrago написа:Един вариант и от мен ! Аз предлагам всички Армейски фенове да започнат работа при ТИТАНИТЕ ,в чистотата. После да откраднат всички кофи за боклук ,машините за извозване на боклука , снегорини всичко каквото могат . След това всичко се продава и с парите купуват акцийте на клуба. Така хем ще върнат парите на Титан за откраднатата техника ,хем ще си купят клуба. После вкупом напускат и фалират Титаните !

Абе шушумиги, дори и селяците от Разград вече се ебават с вас. Баси, а на времето с децата на "елита" само ни си правехме ташак. Еволюция? Не. Деградация.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 25 юни 2013 22:51

saso_big написа:
varanaDrago написа:Един вариант и от мен ! Аз предлагам всички Армейски фенове да започнат работа при ТИТАНИТЕ ,в чистотата. После да откраднат всички кофи за боклук ,машините за извозване на боклука , снегорини всичко каквото могат . След това всичко се продава и с парите купуват акцийте на клуба. Така хем ще върнат парите на Титан за откраднатата техника ,хем ще си купят клуба. После вкупом напускат и фалират Титаните !

Абе шушумиги, дори и селяците от Разград вече се ебават с вас. Баси, а на времето с децата на "елита" само ни си правехме ташак. Еволюция? Не. Деградация.

Ние още сме с ТИТАН- да, разград обаче още са резаци а вие сте с кожен дубъл... всичко е както в началото.
Изображение

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 юни 2013 22:52

Син до гроб_ написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Син до гроб_ написа:А пък аз ще купя всичките акции и ще ви закрия много бързо, че като ви гледам мъката и тегобата и ми става едно съвестно. Трябва по-хуманно да се постъпва, не като тези изроди от Титан, които явно се радват на гледката как се мъчите за глътка въздух.

ТИТАНИТЕ може да са левскари, знаеш ли ги :lol:

.....ама не са хич човеци. :( Не трябва толкова дълго да се удължават терзания, болката мъките на безнадежден случай като този.

В България, евтаназията е НЕЗАКОННА!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 юни 2013 22:53

Аллах е гей,разкарай се турчин такъв !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юни 2013 22:53

Не вярвах, че ЦСКА ще стигне до това падение и позор... То не е и смешно, направо си е тъжно. Няма такава пародия!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:54

didayyord написа:
Син до гроб_ написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Син до гроб_ написа:А пък аз ще купя всичките акции и ще ви закрия много бързо, че като ви гледам мъката и тегобата и ми става едно съвестно. Трябва по-хуманно да се постъпва, не като тези изроди от Титан, които явно се радват на гледката как се мъчите за глътка въздух.

ТИТАНИТЕ може да са левскари, знаеш ли ги :lol:

.....ама не са хич човеци. :( Не трябва толкова дълго да се удължават терзания, болката мъките на безнадежден случай като този.

В България, евтаназията е НЕЗАКОННА!

Ех, тия сини политици, един закон не могат да измислят като нормалните хора! :evil: А бе, навсякъде синя Директива, мамка му. :evil:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 25 юни 2013 22:59

lisynger написа:

Аллах е гей,разкарай се турчин такъв !

Кво са нервиш ве, Лисунгер ? То човек са мъчи да помогне той , алах -маллах. Аре опрявяйте се тогава.
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 25 юни 2013 22:59

Син до гроб_ написа:
Синьо сърце написа:Не вярвах, че ЦСКА ще стигне до това падение и позор... То не е и смешно, направо си е тъжно. Няма такава пародия!

Аааа, що бе? Аз пък не съм усетил и капка тъга, но пък за сметка на това ми е страшно забавно и смешно.

И на мен ми е забавно. Тъга в тази комедия, къде откри?????

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 23:02

No Pyro No Fun написа:
saso_big написа:

Ние още сме с ТИТАН- да, разград обаче още са резаци а вие сте с кожен дубъл... всичко е както в началото.

ха ха ха не пич, в началото вас ви нямаше :lol: Вас ви измислиха 1948, време ви е да си ходите. Искуствено създаден, естествено закритит, това е "ЦСКА". Ето Лудогномец да видят каквъв живот живеят, но те ще гътнат от рас! Щот са никой.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 25 юни 2013 23:06

Син до гроб_ на 25 Юни 2013 22:57

Синьо сърце написа:Не вярвах, че ЦСКА ще стигне до това падение и позор... То не е и смешно, направо си е тъжно. Няма такава пародия!

Аааа, що бе? Аз пък не съм усетил и капка тъга, но пък за сметка на това ми е страшно забавно и смешно.

Важното е да се забавляваме,а между другото казахите имат мустаци за показване :lol:

Върни се в “Архив”