Obektiven1 написа:Понеже не съм чел темата назад,но с Михелич какво става,остава ли тръгва ли си
Той беше под наем и след края на наема си тръгна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Obektiven1 написа:Понеже не съм чел темата назад,но с Михелич какво става,остава ли тръгва ли си
amstel_beer написа:zlatan написа:имам едно питане.Четох днес думи на Митов в които казва че Лопес и Генков засега не са картотекирани,но до 4 юли имало време.
Доколкото знам днес итича срока за картотекиране,някой знае ли кога е крайния срок за картотеки в ЛЕ.-моляяяяя![]()
Имаме право да картотекираме един футболист в последния момент.
Eminem написа:Аре бе, къде са защитниците ? Какво чакат още...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Жоржиньо написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=354979
дали не сме ние отбора,който го иска?
TristaNNN написа:Аз лично очаквам добър защитник с леко закъснение, но добре гледан и разучен, със сравнително чисто минало, но официално ново попълнение на по-късен етап.
BadBoy написа:TristaNNN написа:Аз лично очаквам добър защитник с леко закъснение, но добре гледан и разучен, със сравнително чисто минало, но официално ново попълнение на по-късен етап.
Колко по-късен етап при положение, че първенството почва след по-малко от месец, а участието ви в ЛЕ другата?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта