Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 19 май 2013 10:59

Добро Утро ЛЕВСКАРИ !

Днес се събудих,и ми беше едно хубаво и много приятно.Това чувство не го бях изпитвал от мача с Гент.Това чувство,да знаеш,че Левски е победил директния съперник за титлата.Да,може да не игра кой знае какво,но показа воля и характер за победа.Може би всички са изтръпнали при положенията на Лудогорец,но на вратата имаме един Пламен Илиев,който просто отказа играчите на Разград.Не бях виждал такава борба на терена от много време.Битка за всяка топка,твърди влизания,да понякога груби,но и това го има в играта.Левски си заслужи правото да е лидер в класирането.Сините показаха смелост и мъжество.Гола на Ангелов в 92 минута просто узакони случващото се на терена.Както казахте,късмета помага на силните и смелите,във снощния случай - на Левски.Но ние,феновете на сините,не трябва да се заблуждаваме толкова много.Да отбора играе различно в последния месец,но за Европа,ще трябва да играе по много различен начин.Митов,Топчо и Христов имат около 2 месеца за да подготвят отбора за битките в Европейските турнири.
Искам да дам и оценка на всички играчи,които играха вчера

Илиев - Изклиючителен,без грешка.В това момче има много хляб и няма да е незаслужено ако отиде на Запад в някой отбор

Мюлдер - Стараеше се,но умората от мача с Берое повлия.Нямаше ги характерните пробиви по крилата,но е нормално с оглед класата на противника.Просто трябваше да се гледа първо защитата.

Димов - Добър е като защитник,но е прекалено тромав.Мисля,че като халф,ще се впише по-добре.

Милиев - Направи горе долу сносен мач,но и на него му куца скоростта

Пинто - Справи се ! Успя да спре крилата на Лудогорец и се включваше добре в атака.

Велев - Един от най-добрите на терена ! Бореше се за всяка топка и изнасяше добре топката.

Ангелов - Освен с гола не се запомни с кой знае какво.Все пак БРАВО за това,че реализира един много важен гол.

Михелич - И той не се забелязваше кой знае колко,но компенсираше с борба и желание

Родригес - Не беше на обичайното ниво.Минев доста добре го пазеше и не му даваше да диша.Може би една от грешките на Митов в мача бе,че не смени позициите на Рамос и Родригес,по рано.

Рамос - Има класа в него,но не игра както може.

Силва - Много добре беше пазен от защитниците на Лудогорец,все пак успяваше да ангажира с присъствието си .

За Европа,ще ни трябват класни попълнения.Може би 2-3,не повече.Отбора трябва да почне да се обиграва и да се разбира по-добре на терена.Може ми ни трябва,един централен защитник,атакуващ халф и нападател.Но трябва да са класни играчи и да вдигнат класата на отбора.

Вярвам,че този Левски,с тази публика може много ! Евала и на феновете вчера.Не бях виждал толкова пълен стадион от мача със Сараево.На терена беше ад за Лудогорец,ад на който не може да издържи нито един отбор ! :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 10:59

D.Georgiev написа:Вместо да се биете в гърдите колко сте велики, вземете да се порадвате на късмета си, защото днес го има, утре го няма. Колкото и зле да изглеждахме този мач не мога да не отбележа, че въпреки некадърния ни треньор, чистите положения бяха за нас, а не за вас.

Забранявам на всички фенчета на малки отборчета като вашето да говорите за Левски София!Ясен ли съм? :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2013 11:01

Santiago Munezz написа:
Viktor4o_Rs написа:Абсурдно е да се мисли, че можело Славия да спре Левски в мач, в който на сините им трябват 3 точки, за да станат шампиони :lol: :lol: :lol: Това и да го видя, няма да го повярвам честно казано, всички си знаем какъв е Венци Дебелия ;) Та затова предпочитам Левски да са шампиони още следващия кръг, което никак не е невъзможно, а не да станат шампиони срещу Славия. И не знам защо възприемате като заяждания какво ви казват другите фенове - да, има и такива, но аз лично не съм от тях. Просто ви казваме, че тоя късмет и голове в последните минути в Европа няма да го има всеки път. Няма да ги има другите начини на Тонев с Ахмед, Пастата, Ристосков, няма да ги има и полегналите Локо (Пд) и Ботев (Вр). Не ви отричам победите в последните минути над ЦСКА и Лудогорец, но истината е, че ако ги нямаше другите начини на гербаджията, дори с тия победи пак нямаше да сте шампиони, защото щяхте да сте загубили точки в другите мачове. Пак казвам, сега се радвайте, но в евротурнирите пак ще се покриете здраво след поредния ви резил, освен ако разбира се не промените и не подобрите коренно играта си. А че Лудигорец имат селски манталитет и като цяло си просиха да бъдат наказани, това е така. Иначе реално са много по-класният отбор, но им липсва дух, характер, воля - нещо което Левски показа по безспорен начин.

Ти за Левски в Европа не бери грижа,гледай си посредствения отборец с 6 фена а нас ни остави да се излагаме в Европата!

И да ви оставя, и да не ви оставя, вие ще си се излагате :lol: :lol: :lol: Иначе сега сте много ербап, ама след 3-4 загуби сте 200 човека на стадиона. Затова и ще се скриеш като мишок след поредния Беверен, Спартак (Търнава) и Сараево ;)
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 19 май 2013 11:04

Viktor4o_Rs написа:
Santiago Munezz написа:
Viktor4o_Rs написа:Абсурдно е да се мисли, че можело Славия да спре Левски в мач, в който на сините им трябват 3 точки, за да станат шампиони :lol: :lol: :lol: Това и да го видя, няма да го повярвам честно казано, всички си знаем какъв е Венци Дебелия ;) Та затова предпочитам Левски да са шампиони още следващия кръг, което никак не е невъзможно, а не да станат шампиони срещу Славия. И не знам защо възприемате като заяждания какво ви казват другите фенове - да, има и такива, но аз лично не съм от тях. Просто ви казваме, че тоя късмет и голове в последните минути в Европа няма да го има всеки път. Няма да ги има другите начини на Тонев с Ахмед, Пастата, Ристосков, няма да ги има и полегналите Локо (Пд) и Ботев (Вр). Не ви отричам победите в последните минути над ЦСКА и Лудогорец, но истината е, че ако ги нямаше другите начини на гербаджията, дори с тия победи пак нямаше да сте шампиони, защото щяхте да сте загубили точки в другите мачове. Пак казвам, сега се радвайте, но в евротурнирите пак ще се покриете здраво след поредния ви резил, освен ако разбира се не промените и не подобрите коренно играта си. А че Лудигорец имат селски манталитет и като цяло си просиха да бъдат наказани, това е така. Иначе реално са много по-класният отбор, но им липсва дух, характер, воля - нещо което Левски показа по безспорен начин.

Ти за Левски в Европа не бери грижа,гледай си посредствения отборец с 6 фена а нас ни остави да се излагаме в Европата!

И да ви оставя, и да не ви оставя, вие ще си се излагате :lol: :lol: :lol: Иначе сега сте много ербап, ама след 3-4 загуби сте 200 човека на стадиона. Затова и ще се скриеш като мишок след поредния Беверен, Спартак (Търнава) и Сараево ;)

Ти говориш за мачове на Левски, кажи за мачове на Славия в Европа, кои са ви паметните мачове, но моля те описвай само такива от времето на цветната телевизия.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 11:05

Viktor4o_Rs написа:И да ви оставя, и да не ви оставя, вие ще си се излагате :lol: :lol: :lol: Иначе сега сте много ербап, ама след 3-4 загуби сте 200 човека на стадиона. Затова и ще се скриеш като мишок след поредния Беверен, Спартак (Търнава) и Сараево ;)

И тебе кво те интересува тва?
Пък и ти постоянно се криеш като мишок след поредното тото на отборченцето ти и си избиваш комплексите,така че не давай акъл :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 май 2013 11:08

daniel85... а и всички критикуващи Митов, че не става, можете ли да ми посочите защо мислите така, ама конкретно. Не говоря да го изкарваме Сър Алекс или Моуриньо, но защо мислите, че е зле тактически и с избора на състава. Вярно, допуска някои грешки, което е нормално за млад треньор. Но с наличните му играчи и потенциал направо прави чудеса.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 19 май 2013 11:11

Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 май 2013 11:13

Жоржиньо написа:Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol:

Какво ги пускаш тия амуджи :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 19 май 2013 11:15

Santiago Munezz написа:
D.Georgiev написа:Вместо да се биете в гърдите колко сте велики, вземете да се порадвате на късмета си, защото днес го има, утре го няма. Колкото и зле да изглеждахме този мач не мога да не отбележа, че въпреки некадърния ни треньор, чистите положения бяха за нас, а не за вас.

Забранявам на всички фенчета на малки отборчета като вашето да говорите за Левски София!Ясен ли съм? :mrgreen: :mrgreen:

ясен ли беше пита човека?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ясен ли е? :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 11:16

Gesha1986 написа:
Santiago Munezz написа:

ясен ли беше пита човека?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ясен ли е? :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хахахаха

Върни се в “Архив”