Днес се събудих,и ми беше едно хубаво и много приятно.Това чувство не го бях изпитвал от мача с Гент.Това чувство,да знаеш,че Левски е победил директния съперник за титлата.Да,може да не игра кой знае какво,но показа воля и характер за победа.Може би всички са изтръпнали при положенията на Лудогорец,но на вратата имаме един Пламен Илиев,който просто отказа играчите на Разград.Не бях виждал такава борба на терена от много време.Битка за всяка топка,твърди влизания,да понякога груби,но и това го има в играта.Левски си заслужи правото да е лидер в класирането.Сините показаха смелост и мъжество.Гола на Ангелов в 92 минута просто узакони случващото се на терена.Както казахте,късмета помага на силните и смелите,във снощния случай - на Левски.Но ние,феновете на сините,не трябва да се заблуждаваме толкова много.Да отбора играе различно в последния месец,но за Европа,ще трябва да играе по много различен начин.Митов,Топчо и Христов имат около 2 месеца за да подготвят отбора за битките в Европейските турнири.
Искам да дам и оценка на всички играчи,които играха вчера
Илиев - Изклиючителен,без грешка.В това момче има много хляб и няма да е незаслужено ако отиде на Запад в някой отбор
Мюлдер - Стараеше се,но умората от мача с Берое повлия.Нямаше ги характерните пробиви по крилата,но е нормално с оглед класата на противника.Просто трябваше да се гледа първо защитата.
Димов - Добър е като защитник,но е прекалено тромав.Мисля,че като халф,ще се впише по-добре.
Милиев - Направи горе долу сносен мач,но и на него му куца скоростта
Пинто - Справи се ! Успя да спре крилата на Лудогорец и се включваше добре в атака.
Велев - Един от най-добрите на терена ! Бореше се за всяка топка и изнасяше добре топката.
Ангелов - Освен с гола не се запомни с кой знае какво.Все пак БРАВО за това,че реализира един много важен гол.
Михелич - И той не се забелязваше кой знае колко,но компенсираше с борба и желание
Родригес - Не беше на обичайното ниво.Минев доста добре го пазеше и не му даваше да диша.Може би една от грешките на Митов в мача бе,че не смени позициите на Рамос и Родригес,по рано.
Рамос - Има класа в него,но не игра както може.
Силва - Много добре беше пазен от защитниците на Лудогорец,все пак успяваше да ангажира с присъствието си .
За Европа,ще ни трябват класни попълнения.Може би 2-3,не повече.Отбора трябва да почне да се обиграва и да се разбира по-добре на терена.Може ми ни трябва,един централен защитник,атакуващ халф и нападател.Но трябва да са класни играчи и да вдигнат класата на отбора.
Вярвам,че този Левски,с тази публика може много ! Евала и на феновете вчера.Не бях виждал толкова пълен стадион от мача със Сараево.На терена беше ад за Лудогорец,ад на който не може да издържи нито един отбор !