Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот zlobul » 16 май 2013 00:05

В събота е мача на сезона ...в тази връзка пак искам да призова всички лесвскари за пълна подкрепа ! нек всички се съберем на "герена" и покажем на "домус-разград " , че са временно явление , а ние сме ЛЕВСКИ !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 00:08

Между - другото наистина в момента на отбора му трябва огромна подкрепа, а не дюкане, днес имах чувството, че Силва ще се разплаче :| Браво на Топчо :lol: Онзи с онова знаме заслужаваше да го нашари.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 май 2013 00:11

Между другото искам да споделя, че съм много доволен от Жоао Силва и смятам, че той трябва да поведе атаката срещу Лудогорец, а зад него да действа Карвальо!!! Вярно, прави пропуски, изпусна две дузпи (особено днешната с изключителна важност) , но момчето се бори адски много и бележи гол след гол (макар и от скоро). Нещо сякаш се случи с Карвальо, но смятам ,че сега е момента двамата да започнат от първата минута, всичко или нищо!
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2013 00:15

Като не могат да играят, дано поне с раздаване да ги вземат оставащите мачове. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 май 2013 00:17

siniq_fen написа:Между другото искам да споделя, че съм много доволен от Жоао Силва и смятам, че той трябва да поведе атаката срещу Лудогорец, а зад него да действа Карвальо!!! Вярно, прави пропуски, изпусна две дузпи (особено днешната с изключителна важност) , но момчето се бори адски много и бележи гол след гол (макар и от скоро). Нещо сякаш се случи с Карвальо, но смятам ,че сега е момента двамата да започнат от първата минута, всичко или нищо!

Викаш, гол след гол .... и така 7 гола за сезона :)
Този голям талант излезе :)

Ха дано поведе атаката в Събота! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 май 2013 00:19

Честита купа и участие в евротурнирите на "Берое"! Заслужиха си го. Силно се надявам, че този симпатичен отбор догодина ще има сили да се бори за предно класиране и в шампионата.
Мачът днес на мен лично ми хареса. Най-малкото "като за българските стандарти", ако трябва да използваме клишета. Желание, борба, драма - както се казва, имаше си всичко. Показателна е една от последните атаки на "Левски" в игровото време (продълженията), когато при грешно отиграване Родригес и Рамос просто легнаха на земята и не можаха да станат. Така трябва да са футболистите в края на всеки мач, иначе просто проветряват фланелките.
Мисля, че ако такива мачове изместят лежането, мрънкането, споренето със съдията и т.н. от футболното ни ежедневие, хората ще се завърнат по стадионите.
Поклон пред агитката на "Берое" за транспаранта. Много ми хареса.
Успех на "Левски" и дано в събота победят със себераздаване и добра игра.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 май 2013 00:21

Red_Neck написа:
siniq_fen написа:Между другото искам да споделя, че съм много доволен от Жоао Силва и смятам, че той трябва да поведе атаката срещу Лудогорец, а зад него да действа Карвальо!!! Вярно, прави пропуски, изпусна две дузпи (особено днешната с изключителна важност) , но момчето се бори адски много и бележи гол след гол (макар и от скоро). Нещо сякаш се случи с Карвальо, но смятам ,че сега е момента двамата да започнат от първата минута, всичко или нищо!

Викаш, гол след гол .... и така 7 гола за сезона :)
Този голям талант излезе :)

Ха дано поведе атаката в Събота! :)

И колко точки ни е донесъл? Не ми отговаряй ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 16 май 2013 00:32

Да, а ако Силва беше вкарал с глава в последната атака, мачът щеше да е уреден.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 май 2013 00:33

gzagorov написа:Да, а ако Силва беше вкарал с глава в последната атака, мачът щеше да е уреден.

Е как :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Как Жоао Силва пропусна да стане любимец на феновете...

Мнениеот LSFCforever » 16 май 2013 00:40

В 120-тата минута днес Жоао не просто пропусна златен шанс да реши мача. Той пропусна да се издигне още повече в очите на феновете. Той вкара срещу Цска гол,който ще помним дълго, но трябваше още. Включи се добре в мача с гол и асистенция, но те няма да се запомнят. Ако беше вкарал щеше да се превърне в герой и щеше да даде сериозна заявка за титулярно място, но след това и с тази пропусната дузпа доброто впечатление избледня.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Върни се в “Архив”