Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: За оставките и проблемите във волейбола

Мнениеот masona84 » 12 юни 2012 18:21

Имам едно питане защото не съм убеден на 100% за себе си.Нали приходите от тези квалификации остават във федерацията?

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: До ГОНГ:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 12 юни 2012 18:23

apocalexxnow написа:Наистина не мога да разбера как може здравомислещ човек да застане на страната на Федерацията в този конфликт, освен ако няма някакъв личен интерес от това да заеме такава позиция. Или може би изобщо не следите какво става във волейбола и не виждате поведението на Федерацията? Визирам "САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!". Едва днес се присъединих към форума, защото ме ядоса цялата ситуация, но вече изредих доста аргументи в подкрепа на Радо и Матей. Забелязвам, че и болшинството от другите с моето мнение го правят. Какви са вашите аргументи? Единственото, което вие правите, е да цитирате минали успехи, за които ДЛ далеч не е направил нещо съществено, че да се изреждат в негова подкрепа, и да наричате Радо и Матей с обидни думи. Кажете конкретно какво е направил Данчо за волейбола, докажете, че е повече и докажете защо то е по-важно от това, което е направил против волейбола или е пропуснал да направи. Кажете къде е логиката в изказванията на Любо Ганев, който всеки ден казва нещо различно?

Дали Любо Ганев казва различни неща или медиите цитират неизречени думи от него?Защо всички сега оревахте форумите защо не скочихте на федерацията преди 1-2 две?Защо чак сега възроптавате?Аз не казвам,че Лазаров е светец или е добър ръководител а ти казвам,че докато ти се кланяш на Стойчев и Матей тук въпросът е много по-сложен отколкото си представяш става въпрос само за интереси.За това аз съм твърдо против да обяваваме Лазаров за черната овца в този случай.Истината е,че на никой не му пука за националният отбор ако на Матей му пукаше щеше да загърби различията да отиде при Лазаров и да се разберат а не през медиите да казва,че федерацията прави грешки какъв е той,че да критикува федерацията всъщност?Той е просто един играч вярно може би един от най-добрите ни,но това не им дава право със Стойчев да дават ултиматуми на когато и да е за каквото и да е в името на БЪЛГАРИЯ трябва да се правят компроси а те неискат да правят защото не им пука ни най-малко всеки гледа своят интерес.Реално погледнато много хубаво,че пълниме залата Волейбола е номер едно в спортовете ни нацинално ниво въпреки,че футола винаги ще остане най-гледаният спорт и у нас,та да се върна на темата ние си мислим,че сме Световна Класа а това далеч не е така имаме много талантливи играчи,но не трябва да има свръх очакавания.Питам аз защо в Тренто Стойчев съзнателно съсипва най-големият талант в момента Цецо Соколов,който играе изключително малко,питам аз не се ли намери някой за толкова години да изгони недоразомението Тодор Алексиев защо Христо Цветанов не бе изкиван въпреки годините си той може да е много полезен защо?Яд ме е,че не мислите състоятелно защото сега ще отслабнем след напускането на Казийски той предаде БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 юни 2012 18:24

Владо Николов много хубаво нахлеби Сашо тъпото!
http://video.gong.bg/?vid=173022
YA GUNNERS YA

M_M
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот M_M » 12 юни 2012 18:24

Какво ви става бе хора? С какви мафии се бори Радостин Стойчев?

Причината Радо да бъде изгонен е мача с Германия. На някой да му е минавало през ума, че ако бяхме спечелили мача и после финала с Италия, никой нямаше да бъде гонен. Както и трябваше да се случи.

Ако Стойчев е виждал проблеми във федерацията защо не си подаде оставката по рано? Или защо изобщо прие да бъде национален треньор?

Проблема е че не Р. Стойчев напуска, тъй като имаме и други добри треньори, а че напуска Казийски.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 юни 2012 18:27

8-)

Защо медиите мълчат ли ? Ами, защото почти всички от тях са част от статуквото, което тегли БЪЛГАРИЯ вече 23 години към дъното.
Радостин Стойчев и Матей Казийски хвърлиха камък не само във волейболното блато, а изобщо в блатото наречено България.
Ако го бях направил аз или някой от вас, щяхме да бъдем обявени за лумпени, неуспели в живота хейтъри или за престъпници.
Така се прави в България с неудобните !
Радо и Матей обаче са се доказали там, където трябва !!!!
За тях няма как да измислят някоя история. Те не са неуспели хейтъри. Затова медиите мълчат като риби.
Статуквото облагодетелствало в така неаречените "години на прехода" не един и двама некадърници за сметка на кадърните. Същото то издигнало до върховете на държавната и спортна власт не един и двама тъпаци за сметка на умните. Удобното статукво, което храни на държавната и спортна паничка не един и двама негодници и прогонва почтените и честните !
Радо и Матей ще си хванат самолета за Италия обидени, огорчени и с топка в сърцето за загиващата им родина и в частност за умиращия и спорт.
Те са си уредили живота там - в нормалната държава !!!
Ние трябваше да направим всичко възможно да ги оставим тук, защото спортисти и хора като тези двамата не се намират под път и над път в България.
В България обаче отдавна е победила посредствеността ! Тя е взела връх още преди много години и през цялото това време прогонва всяка ярка индивидуалност, която би могла с присъствието си да развали рахатлъка и.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 12 юни 2012 18:28

ФАКТ е,че клубният волейбол има страшни далавери със главното участвие на федерацията ще припомня последният случай когато даде зала Сиконко на гадните сектанти от йехова това е абсолютен факт,но мисълта ми е,че много ги качвате на пиадестал Стойчев и Казийски,които ако искаха да играят в отбора щяха да направят всякакви компроси има и други начини за бойкоти!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 12 юни 2012 18:31

marmi52 написа:8-)

Защо медиите мълчат ли ? Ами, защото почти всички от тях са част от статуквото, което тегли БЪЛГАРИЯ вече 23 години към дъното.
Радостин Стойчев и Матей Казийски хвърлиха камък не само във волейболното блато, а изобщо в блатото наречено България.
Ако го бях направил аз или някой от вас, щяхме да бъдем обявени за лумпени, неуспели в живота хейтъри или за престъпници.
Така се прави в България с неудобните !
Радо и Матей обаче са се доказали там, където трябва !!!!
За тях няма как да измислят някоя история. Те не са неуспели хейтъри. Затова медиите мълчат като риби.
Статуквото облагодетелствало в така неаречените "години на прехода" не един и двама некадърници за сметка на кадърните. Същото то издигнало до върховете на държавната и спортна власт не един и двама тъпаци за сметка на умните. Удобното статукво, което храни на държавната и спортна паничка не един и двама негодници и прогонва почтените и честните !
Радо и Матей ще си хванат самолета за Италия обидени, огорчени и с топка в сърцето за загиващата им родина и в частност за умиращия и спорт.
Те са си уредили живота там - в нормалната държава !!!
Ние трябваше да направим всичко възможно да ги оставим тук, защото спортисти и хора като тези двамата не се намират под път и над път в България.
В България обаче отдавна е победила посредствеността ! Тя е взела връх още преди много години и през цялото това време прогонва всяка ярка индивидуалност, която би могла с присъствието си да развали рахатлъка и.

Явно не си слушал това подобие на пресконференция на федерацията.Радо беше обявен: цитирам човека от Славия: МОЖЕ БИ е постигнал някакви успехи,но като човек е кръгла нула.Друг цитат от думите на някаква баба от Пазарджик която никой не беше е чувал до ден днешен:Мен не ме топли това ,че Стойчев може би е постигнал нещо в Италия и то благодарение на многото пари :mrgreen:.Така ,че и той беше заклеймен,неблагодарни хора сме и това си е.
Последна промяна от masona84 на 12 юни 2012 18:34, променено общо 2 пъти.

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 12 юни 2012 18:32

Ние питахме и в нощта,когато Ганев обяви уволнението на Радо ! И обяви,че Пранди ще се върне! Върна ли се -НЕ! Питаме ЗАЩО! Хубаво махат Радо,защо сега се изненадват ,че той си тръгва! Кой са подготвили на негово място! Или далаверката да върви,пък другото майната му!!!!Това не може да е федерация и това не може да е управителен съвет! Какво управляват като нямат шампионат завършил нормално и си разбиват националния отбор! Пробутват си екипировката,лапат от финансирането,делят си приходите от квалификации! КАКВО УПРАВЛЯВАТ!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 юни 2012 18:34

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:ФАКТ е,че клубният волейбол има страшни далавери със главното участвие на федерацията ще припомня последният случай когато даде зала Сиконко на гадните сектанти от йехова това е абсолютен факт,но мисълта ми е,че много ги качвате на пиадестал Стойчев и Казийски,които ако искаха да играят в отбора щяха да направят всякакви компроси има и други начини за бойкоти!

Пич недей пиши глупости не видя ли днеска на пресконференцията за какви хора става въпрос,какви компромиси да направиш с тях,те не стават от самолет де вижда.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 18:35

Някой го беше писал във форума в друга тема:

Какво е България?Някой ще ми даде ли дефиниция на понятието "България".България е една територия от 110к кв км в която живеят българи и още доста етноси.Не ми пука за България.Тези за които ми пука,са българите,българският народ.Докато има българи,понятието България ще има смисъл,поне за мен.Ако един ден на тази територия,наречена България,не останат българи,тогава с какво "България" ще е по различна от Мизия,Тракия,Добруджа,Софийското поле и други географски понятия.С нищо!!!
Българите са важни,а не "България".Никоя държава не е над собствените си граждани,тъй като те СА частица от тази държава.И за какво да се жертват нервите,времето,здравето на достоен човек като Матей Казийски?За да може други да се тупат в гърдите и да викат "горд съм че съм българин,велики сме" въпреки че съответния горделивец може да не е пипал волейболна топка през живота.Човек трябва да бъде горд със СВОИТЕ успехи и ДА СЕ РАДВА за успехите на негови достойни съграждани като волейболните национали,а не да избива комплекси чрез чуждите постижения.Много хора реагират така сякаш Казийски им е длъжен-в такъв случай прочетете пак предишното изречение.
Знаете ли какво е правното определение за държава."Държавата"-това е един обществен договор между гражданите които я формират.Никоя държава не е "над" своите граждани.

Върни се в “Архив”