Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот karager » 19 апр 2015 21:56

Ами всички тия дето преди 3 седмици събраха 70-80 000 за 3 дни без да имат някаква възвращаемост насреща, тях какво ги води?
Инвеститори ли са или просто фенове?
YNWA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 21:58

onegavon написа:Човече, при феновете няма дилема/ако въобще знаеш значението на термина/.Те са инвестирали в клуба на сърцето си без въобще да мислят за други опции. Другата ти грешка е ,че тия не са инвеститори.Инджукови са кредитори и по стечение на обстоятелствата са станали мажоритарни собственици.Придобиването на ЦСКА за тях не е инвестиция, а получено обезпечение по даден кредит и те се държат точно както подобава.Гледат да минат с по- малко разходи и да се оттърват от нежелания залог. Нямат никакво намерение да одравяват "предприятието". За това и ще изкарат какъвто им трябва за техните цели резултат от вътрешния одит.Наблягам на думата "вътрешен".

Как са придобили акциите си и за чия сметка ги е продал Томов, който, според някои тук, не е собственик, но продава акции и залага акции :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 апр 2015 22:04

Нищо не е продавал Томов. Лира е заложила акциите си в ЦСКА на Инджукови. Лира не им връща кредита към 31.03 и те ги придобиват. Не знам точно коя от техните фирми е дала парите за това пиша Инджукови. А , като цяло си написал една безсмислица.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 19 апр 2015 22:08

Кашчей написа:
onegavon написа:Човече, при феновете няма дилема/ако въобще знаеш значението на термина/.Те са инвестирали в клуба на сърцето си без въобще да мислят за други опции. Другата ти грешка е ,че тия не са инвеститори.Инджукови са кредитори и по стечение на обстоятелствата са станали мажоритарни собственици.Придобиването на ЦСКА за тях не е инвестиция, а получено обезпечение по даден кредит и те се държат точно както подобава.Гледат да минат с по- малко разходи и да се оттърват от нежелания залог. Нямат никакво намерение да одравяват "предприятието". За това и ще изкарат какъвто им трябва за техните цели резултат от вътрешния одит.Наблягам на думата "вътрешен".

Как са придобили акциите си и за чия сметка ги е продал Томов, който, според някои тук, не е собственик, но продава акции и залага акции :roll:

И за мен е ясно че семействата са "консигнатори"..., по ми е интересно кой е "консигнанта"!?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 22:15

onegavon написа:Нищо не е продавал Томов. Лира е заложила акциите си в ЦСКА на Инджукови. Лира не им връща кредита към 31.03 и те ги придобиват. Не знам точно коя от техните фирми е дала парите за това пиша Инджукови. А , като цяло си написал една безсмислица.

Абе..аз пиша безсмилци, а твоето е направо шедьовър..Толстой да ти завиди :oops: Лира заложила :mrgreen:
А на Лира кой и е собственикът-Томов или Лоурънс Дейвис.или ......... 8-) :mrgreen:
Защо тогава пцуете семействата, че са прецакали Томов? Май на томовистите не ви достига никакъв капацитет-нито умствен, нито логически!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 22:19

ugly bug написа:
Кашчей написа:

И за мен е ясно че семействата са "консигнатори"..., по ми е интересно кой е "консигнанта"!?

Това е интересно.. Някой е заложил ЦСКА на консигнация, но не знаеш кой, сякаш има много опции :roll: Казваш-продава се и кой колкото даде, без да пита какво има насреща 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 апр 2015 22:23

Аз съм икономист и се изразявам точно . Който трябва знае кой какво притежава. Томов си има акции като физическо лице и не ги е залгал иза това съм написал Лира, всезнайко.Именно Лира е заложила своите акции.Това ,че ти нямаш необходимия ценз да разбереш какво съм написал си е твой проблем и не псувам никого.Така ,че си мери приказките тролче! :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 19 апр 2015 22:28

Кашчей написа:
ugly bug написа:
Кашчей написа:

Това е интересно.. Някой е заложил ЦСКА на консигнация, но не знаеш кой, сякаш има много опции :roll: Казваш-продава се и кой колкото даде, без да пита какво има насреща 8-) :mrgreen:

То че няма нищо насреща се вижда(дългове за N-броя милиони)!
Интересно ми е Томов ли е? Лира ли е? Накрая няма да се учудя ако изкочи някой нищо не подозиращ циганин от "факултето" нкойто са прехвърлили собствеността! :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 апр 2015 22:31

onegavon написа:Аз съм икономист и се изразявам точно . Който трябва знае кой какво притежава. Томов си има акции като физическо лице и не ги е залгал иза това съм написал Лира, всезнайко.Именно Лира е заложила своите акции.Това ,че ти нямаш необходимия ценз да разбереш какво съм написал си е твой проблем и не псувам никого.Така ,че си мери приказките тролче! :)

Точно лупи,на една от първите пресконференции,каза следното:" Купих около 200 000 акции.Купих ги от себе си"
Като икономист какво ще кажеш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 22:33

onegavon написа:Аз съм икономист и се изразявам точно . Който трябва знае кой какво притежава. Томов си има акции като физическо лице и не ги е залгал иза това съм написал Лира, всезнайко.Именно Лира е заложила своите акции.Това ,че ти нямаш необходимия ценз да разбереш какво съм написал си е твой проблем и не псувам никого.Така ,че си мери приказките тролче! :)

Казваш, Лира, като юридическо лице го е направила, обаче кой е физическият управител или пълномощник на това юридическо лице?
Като си толко голям икономист, може ли БМВ като фирма, без участието на УС или СД, да направи нещо, само марката да го направи? Чакам компетентният ти икономически обоснован отговор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”