Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво да очакваме от т.нар. "Деня Х"
Аз лично очаквам от денят Х следното- Д.Христолов още от тази вечер подготвя голямо и хубаво бесило и утре в денят Х го поставя на Альоша и демонстративно слага край на мизерният си живот 

- Fallen_Angel
- Контакти:
antonzzzz написа:Лично аз бих бил удовлетворен само ако в Деня Х извънземните,разследвани в Досиетата Х, отвлекат ДХ-С с цел експерименти с жив човешки материал по подобие на експериментите на д-р Менгеле.
Ако той е представител на човешката раса, ще ни заличат барабар с планетата ни...
- rump_shaker
- Контакти:
Ако вземат митю за материал, след 10 години вселената ще коласпира от собствената си тъпотия, която е била разпръсната равномерно от на митю мозака.

Ако използват нечовека, за да резберат що за нещо са хората няма да разберат нищо извъземните. А за денят х: от утре Ботев ще е фактор в първенството градим млад отбор, който догоди ще хита на първенството би казал митьо.
Според мен денят "Х" е съвсем близо. Дано да съм прав! Вчера слушах бат`Бойко и той каза че така нещата в Ботев не могат да продължава.т Това според мен значи, че Селяка ще сдава властта. Надявам се че са го притиснали яко и вече няма къде да ходи. Ето и днес излезе инфо, че в четвъртък ще има нов собственик. Дали е вярно, ще видим? Дай Боже!!!
-
- Контакти:
От къде изкочи това инфо,ако не е тайна?Че те много инфота изкочиха ама нещо все фейк се оказват.
- nerak
- Контакти:
1912BOTEV написа:Според мен денят "Х" е съвсем близо. Дано да съм прав! Вчера слушах бат`Бойко и той каза че така нещата в Ботев не могат да продължава.т Това според мен значи, че Селяка ще сдава властта. Надявам се че са го притиснали яко и вече няма къде да ходи. Ето и днес излезе инфо, че в четвъртък ще има нов собственик. Дали е вярно, ще видим? Дай Боже!!!
Къде го чу това на бат Бойко??
Иначе чух от човек който е вътре в клуба че или заминаваме в миманса или селския се маха и на негово място идват нови и силни хора от някаква банка.Дано този път да е истина и селския да не провали работата.Незнам коя е банката нито кои са хората,колкото и да разпитвах никой нищо не казва.
dobermanche написа:От къде изкочи това инфо,ако не е тайна?Че те много инфота изкочиха ама нещо все фейк се оказват.
за денят Х след който отбора на Ботев щял да тръгне във възход, аз лично го чух вчера по Ринг. Бил го е казал Христолов.
-
- Контакти:
Дай Боже,скоро в един слънчев ден,може дори да се обяви и за национален празник-Д.Х> си заминава,и то не как и да е,а с ръце на тила,и задължително окован в белезници!!!
Той ще си намери майстора в централен градски,весело прекарване му желая...
Той ще си намери майстора в централен градски,весело прекарване му желая...
nerak написа:1912BOTEV написа:Според мен денят "Х" е съвсем близо. Дано да съм прав! Вчера слушах бат`Бойко и той каза че така нещата в Ботев не могат да продължава.т Това според мен значи, че Селяка ще сдава властта. Надявам се че са го притиснали яко и вече няма къде да ходи. Ето и днес излезе инфо, че в четвъртък ще има нов собственик. Дали е вярно, ще видим? Дай Боже!!!
Къде го чу това на бат Бойко??
Иначе чух от човек който е вътре в клуба че или заминаваме в миманса или селския се маха и на негово място идват нови и силни хора от някаква банка.Дано този път да е истина и селския да не провали работата.Незнам коя е банката нито кои са хората,колкото и да разпитвах никой нищо не казва.[/quoпо по разни сайтове пише че това е Цветан Василев и Корпоративна банка