Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Ако е играл наистина така - със сигурност.
На мен много ми хареса как игра.Макекран също
Абе като цяло младите се представиха много добре,но тези двамата изпъкват най-много и така като гледам догодина Макекран спокойно ще може да замени Лампард в по-голяма част от мачовете през сезона.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кой ще направи темата за мача с Валенсия??
Ако може някой друг да я направи,защото няма да имам време в близките дни.Ако трябва аз ще направя темата за мача с Болтън!
Станислав Иванов, ако ама време и мерак. Харесва ми как ги прави - влага усилие и старание. 
Hiddink написа:Станислав Иванов, ако ама време и мерак. Харесва ми как ги прави - влага усилие и старание.
Много си прав или Хисар той също е добър
ПП Аз също бих правил теми ама ми трябват един два урока щото си нямам и понятие от правенето на теми ще съм ви благодарен ако ми обясните това онова
Let's go CHELSEA Let's GO
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
jujo46487 написа:Hiddink написа:Станислав Иванов, ако ама време и мерак. Харесва ми как ги прави - влага усилие и старание.
Много си прав или Хисар той също е добър
ПП Аз също бих правил теми ама ми трябват един два урока щото си нямам и понятие от правенето на теми ще съм ви благодарен ако ми обясните това онова
Хисар е започнал темата за Валенсия,аз ще направя за Болтън
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
OЛЕЛЕ имаме гостуване на Евертън за Карлинг къп и ако играем като срещу Фулъм ОЛЕЛЕ
Let's go CHELSEA Let's GO
chelsea_fc_1905:
Здравей,искам да те попитам защото не съм запознат колко мача ще е наказанието на Торес за червения му картон?
Боби Борисов:
Наказанието вероятно ще е един мач
Здравей,искам да те попитам защото не съм запознат колко мача ще е наказанието на Торес за червения му картон?
Боби Борисов:
Наказанието вероятно ще е един мач
Напрежението в лагера на Челси нараства и това си пролича при победата с 4:1 срещу Суонзи от шестия кръг на Премиършип.
Андре Вилаш-Боаш реши да не използва Франк Лампард в мача с уелския тим и го остави на резервната скамейка. Португалецът извърши третата си смяна в мача в 83-та минута, когато смени Мейрелес, а на негово място в игра се появи МакЕкран. Това видимо ядоса Лампард, който се прибра в съблекалнята и недочака края на мача. Според информациите, Франки е побързал да се преоблече и да си тръгне от „Стамфорд Бридж”.
Вилаш-Боаш остави Лампард като резерва в три от последните четири мача на Челси.
„Не знам защо се спекулира на тази тема. Франк е невероятен играч и аз съм сигурен, че скоро отново ще си върне топ формата и ще играе все по-често”, сподели Андре Вилаш-Боаш.
Хубаво е,че и без него отбора показва добра игра и побеждава.Вече е на години и е неизбежно,когато не е във форма да е несменяем титуляр.
Андре Вилаш-Боаш реши да не използва Франк Лампард в мача с уелския тим и го остави на резервната скамейка. Португалецът извърши третата си смяна в мача в 83-та минута, когато смени Мейрелес, а на негово място в игра се появи МакЕкран. Това видимо ядоса Лампард, който се прибра в съблекалнята и недочака края на мача. Според информациите, Франки е побързал да се преоблече и да си тръгне от „Стамфорд Бридж”.
Вилаш-Боаш остави Лампард като резерва в три от последните четири мача на Челси.
„Не знам защо се спекулира на тази тема. Франк е невероятен играч и аз съм сигурен, че скоро отново ще си върне топ формата и ще играе все по-често”, сподели Андре Вилаш-Боаш.
Хубаво е,че и без него отбора показва добра игра и побеждава.Вече е на години и е неизбежно,когато не е във форма да е несменяем титуляр.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
hawai, дано е така. 
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."