Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Трябвало е да каже - "не за белия" 

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Udoji90 написа:Ами, като не искат да продължат играта, служебна загуба и ще помогнат на ПСЖ да спечелят групата, което може би щеше да се случи тъй или иначе. Иначе расизмът е много грозно нещо и винаги съм се дразнел на "маймуна", "печка" и такива. Само че откровено се побърквам напоследък, като започне някой да търси расизъм там, където го няма. "Negro" на румънски вероятно си значи просто "черен". Имало е примерно един до друг един бял и един тъмнокож на пейката, 4-тият рефер е искал да покаже на главния за кого говори и за да уточни, го е казал това.
Той и Суарес така го отнесе... В Южна Америка на черните си им викат негро, на испански е така.
Иначе нещата само ще ескалират с Демократите в САЩ и с про либералните правителства в Европа.
Нищо, рано или късно националистите ще дойдат на власт, каквото повикало, такова се обадило.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- insaneboy1
- Контакти:
ImmortaL_1000 написа:Роналдо се показа заложените качества! Една бърза дузпа . Споко второто ги обръщаме .
Не вярвам да ги обърнем, отборът ни не може да прави обрати. Но поне да покажат някакво желание, защото е мн зле. И все пак мач без значение, първо или второ място, ще се наденем на Байерн или Ливърпул, ама кво.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Мисля си че поне равен или обрат за Барса . Юве не са нищо особено. А за Роналдо клоунските изпъления ще му последни , все пак е станал на 200. Съдийте му пуснаха една дузпа за последния му сезон.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Роналдо се показа заложените качества! Една бърза дузпа . Споко второто ги обръщаме .
Вие имате 5 дузпи в първите 5 кръга от ШЛ, това е абсолютен рекорд, тогава нищо не си писал за заложени качества.

paceto написа:Те един към друг се обръщат редовно с What's up nigger, а между Nigger и Negro няма разлика освен, че за Negro се прави препратка за хората от Африка, а Nigger за тъмен цвят на кожата без значение дали става дума за латиноси или африканци.
What's up my niggA(брат със същата кожа),а не negro(чернилка).
- Udoji90
- Контакти:
Soulen написа:Udoji90 написа:Ами, като не искат да продължат играта, служебна загуба и ще помогнат на ПСЖ да спечелят групата, което може би щеше да се случи тъй или иначе. Иначе расизмът е много грозно нещо и винаги съм се дразнел на "маймуна", "печка" и такива. Само че откровено се побърквам напоследък, като започне някой да търси расизъм там, където го няма. "Negro" на румънски вероятно си значи просто "черен". Имало е примерно един до друг един бял и един тъмнокож на пейката, 4-тият рефер е искал да покаже на главния за кого говори и за да уточни, го е казал това.
Той и Суарес така го отнесе... В Южна Америка на черните си им викат негро, на испански е така.
Иначе нещата само ще ескалират с Демократите в САЩ и с про либералните правителства в Европа.
Нищо, рано или късно националистите ще дойдат на власт, каквото повикало, такова се обадило.
За случая с Евра говориш, предполагам. То да е бил само Суарес, пак добре, ама едва ли. Иначе да, аз говоря испански и знам какво значи "negro", затова веднага ми светна колко преувеличена е реакцията. Румънският език има някои доста близки думи до италиански и испански, така че беше очевидно, че и на техния език думата значи същото. ("Negru" било по-точно - сега проверих в един речник.) За другото няма да отварям дума, че да не политизираме темата съвсем. Пак казвам, аз разлика между хората по цвят, националност, религия не правя - с всякакъв цвят кожа може да си свестен, както и с всякакъв цвят може да си тиквеник.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Време е.
miro_rz написа:Нека да не си разваляме вечерта с черните, Барса и Манчо губят!
Амин