efc27 написа:Френската Лига 1 ще има 2 представителя на 1/4 финалите в Шампионската Лига. Страхотно
Отдавна им пея, че френското първенство е по-класно от английското, гледайки и сравнявайки отделни играчи, които блестят по английските терени и са с два допира-най-много три в сблъсъците с френските.
В бъдеще имам едно предложение което едва ли ще се хареса на болшинството, но друг път за развитие няма- защо пък да не се направи така че повече от 4 или 5 еднакви резултата да нямаме право да използваме? Ама се страхуват да не им лъснат задниците, я съм всичко друго, но не и будала.
Но в това си състояние, игричките са добри, но шампион никога няма да бъде най-добрият, тогава сериозните участници ще губят и бързо интерес. И в живота добрите и кадърни люде са прецаквани, поне в игрите нека получават шанс!
Ако настъпят добри промени в правилата през следващия сезон ще е добре и ще участвам и аз с удоволствие- все пак сме на почетните места в сайта на УЕФА в предиктърите, нищо че и там е голямата и истинска мафия (правилно ли е да имаш точен резултат с жокерче и там да пише 2:2, излиза, че сме длъжни и да познаем и дузпите колко ще са на брой, е не сме толкова всемогъщи) , ама ще оправим и техните правила ако трябва, това повече в кръга на майтапа. Те не могат един мач да ни предложат ненагласен, камо ли да си оправят и някакви правила- колкото "перуката" ще оправи българския футбол, толкова и те ще си оправят своя.
Успех, ще ни трябва!
[offtopic]Арсенал сигурно требе да инвестира един милиард, за да го пуснат един път и на четвъртфинал, даже за петнайсетте години участие може и да сме ги инвестирали!