Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот petko.h.markov » 28 яну 2014 13:06

CSKA91 написа:
Червени_шампиони написа:Дай и ние да му звъннем, а той трябва да е луд, ако мисли да повтаря 2008, защото сега не е дучето, а човек, който не го харесва и има достатъчно връзки, за да отърве съда, след като му строши бутилка от главата.

Да проследим хронологично какво се случи през най-тежката година в историята на клуба ни - 2013. Титан - гроб - почти ни бяха фалирали и бяхме готови да полетим към селските групи или спасителя ГГ с марката от Бургас да ни прави всичко друго, но и не ЦСКА. Дотам стигнахме, че позволихме на човека който ни беше почти закрил през 2008 да го направим месията на бял кон. Никой не искаше да се нагърби да спаси отбора освен Томов и селските групи бяха пред прага ни, но въпроса е защо Томов Месията, защо точно в този момент налетя. Това е въпроса който ме вълнува мен. За мен селските групи бяха на първо място, отколкото да се върнем в ръцете на тоя лъжец и измамник с който да сме на изкуствено дишане в А група до някой определен момент и като го разкрият що за стока отново под ръчичка ще се измъкне. Да не забравяме, че тоя човек е беше осъден на 9 години затвор след това делото го преразгледаха и в момента не е ефективна присъдата до колкото знам, незнайно защо отново е оправдан и нищо от тези 14 милиона не е прикрил или взел. Лупи търси някакъв вид изкупление за това което направи 2008, може да не е била изцяло негова вината, но той беше президента по това време. Като погледнем реално днес вървим отново към познатия край, обещания, обещания, стадион, бази, безплатни напитки и бонбони и накрая като ни направят проверка от УЕФА, дължите пари към НАП един си колко, към тоя, оня, пешо и гоши един си колко и прочие. За прословутия лиценз започва да се говори от декември месец дали ще се вземе или не, за нас лиценза е на преден план пред това как отбора ще изглежда в бъдеще, що за малоумно мениджърско управление е това?

Има една много подходяща за случая притча с участието на врабчето,котката и говеждото ла.но.Кашчей я знае много
добре и ако е така добър може да ви я разкаже.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 18:22

petko.h.markov написа:Има една много подходяща за случая притча с участието на врабчето,котката и говеждото ла.но.Кашчей я знае много
добре и ако е така добър може да ви я разкаже.

Доколкото виждам и ти я знаеш отлично, ма казваш Кашчей е свикнал да го плюват и няма му прави вЧепетление. :mrgreen: :mrgreen:
Иначе ми прави вече наистина сериозно впечатление, че голяма част от феновете са повече овце, отколкото мислещи хора и не им се мисли твърде-накъдето тръгне стадото-натам са и те. Боклуците, Гришата и Томов, с активната подкрепа на Стоичков (който беше повече статист, без да знае, че участва в представление) такова шоу ви спретнаха, че някои още вярват, че сте били пред фалит. Само не знам дали на Титаните им се влизаше в затвора за умишлен фалит на дружеството, но сигурно са искали :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 яну 2014 18:45

Ако добре си спомням притчата е следната.Люта и студена зима.Едно врабче е кацнало на клон и мръзне.Накрая силите
му свършили и паднало безжизнено на земята.Умира вече.По едно време минала една крава и се изсрала върху него.От
топлината на говеждото ла.но врабчето се стоплило и живнало.Започнало да мърда и се опитва да излезе на вън.По това
време наблизо минавала една котка.Видяла, че нещо мърда,разровила го,изровила врабчето и го изяла.Поуката от тази
притча е следната:Не всеки,който сере по теб ти мисли лошото.И не всеки,който те изравя от лайното ти мисли доброто.
Извинявам се за езика,но трябваше да я разкажа както я знам.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 20:59

petko.h.markov написа:Ако добре си спомням притчата е следната.Люта и студена зима.Едно врабче е кацнало на клон и мръзне.Накрая силите
му свършили и паднало безжизнено на земята.Умира вече.По едно време минала една крава и се изсрала върху него.От
топлината на говеждото ла.но врабчето се стоплило и живнало.Започнало да мърда и се опитва да излезе на вън.По това
време наблизо минавала една котка.Видяла, че нещо мърда,разровила го,изровила врабчето и го изяла.Поуката от тази
притча е следната:Не всеки,който сере по теб ти мисли лошото.И не всеки,който те изравя от лайното ти мисли доброто.

Добра е!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2014 21:03

BRF написа:
petko.h.markov написа:Ако добре си спомням притчата е следната.Люта и студена зима.Едно врабче е кацнало на клон и мръзне.Накрая силите

Добра е!

Ако я бях разказал аз, както предложи Петко, какъв ли щеше да ти е коментарът :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2014 21:07

Кашчей написа:
BRF написа:

Добра е!

Ако я бях разказал аз, както предложи Петко, какъв ли щеше да ти е коментарът :mrgreen:

Имаш доста грешна представа за мен!Може и в мен да има известна вина,не знам :? !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 яну 2014 00:13

Полковника: Едни вече загубиха мача

Доколкото агентът на Ивайло Чочев - Петьо Костадинов-Полковника, е в командировка и не може лично да напише отговор за старта на пръскането с големия шланг за мръсотия и помия, публикуваме неговото изявление по телефона:

"Още в понеделник ме информираха, че един сплескан и един полусплескан мозък се опитват да пласират дивотията, която както успях да забележа някои са стартирали, а в сряда очаквам всичко да бъде разработка с пълен блясък. Авторите не ме интересуват. Добре, ЦСКА ще добави още мъничко доказателствен матирал към едно дело. Мен драскачите не ме интересуват. Вече се уморих да приканвам за някаква хигиена в професията. Но за последен път ще предупредя автора на тази неграмотност, който видимо е преодолял земното притегляне и се изживява на медиен манипулатор. Казвам му: ЗАДРЪЖ ТОПКАТА! ВИДИМО ГУБИШ МАЧА. АКО ВЪРВИШ С ТОЗИ СТИЛ НА ИГРА, ТО ЩЕ ИЗПАДНЕШ И ОТ "А" ГРУПА. Знам, че казаното не е чисто и достатъчно ясно за читателите и привържениците на ЦСКА, но от морални съображение все още се опитвам да съхраня, този, който върти кретенизми и се опитва да даде последен бой. Е, това е положението. Няма фалит, ЦСКА ще вземе лиценз, Венци Христов ще бъде нападател на ЦСКА, публичната продажба на собственост на ЦСКА ще бъде стартирана и ще замълча. Но предупреждавам - не ми пука кой кум и кой сват! А на някои от по-младите колеги ще препоръчам да четат повече и да не допускат да ги превръщат в държанки. В противен случай никога няма да бъдат журналисти, а нискограмотни и напълно неподготвени драскачи. За личното щастие и пълната гуша на няколко медийни нарциса."

Коментарът на Полковника е във връзка с даденото начало на мащабна манипулация за "залагане" на състезателни права на играчи от ЦСКА, с цел да се торпилира не само процеса на оздравяване, но и да се попречи на добрата тенденция преди началото на публичното предлагане на собственост чрез акциите на ЦСКА. Авторите на маскарада, който ще продължи мащабно в сряда и чрез печатните издания знаят отлично тенденцията. Наясно са, че в момента има вече 36 акционери, които помагат денонощно на клуба да се изправи на крака, знаят, че акционерите ще бъдат повече и непреодолим съперник. Партньорите на клуба - също. Знаят, че ако бъде изпуснат и този период до март, то процесите в ЦСКА стават необратими. И тези процеси не включват изгоден фалит и овладяване на основните фондове на клуба. Стадиона и база "Панчарево"...

[offtopic]prosport.bg[/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 29 яну 2014 19:28

Не че нещо ама днес прочетох поредния парадокс. По разни български медии се появи инфо, че Ди Вани завел дело срещу ЦСКА за пропадналия му трансфер преди, а пък в интервю на самия футболист той признава, че е изненадан, че някой е завел дело от негово име. Признава, че миналия път при него са идвали португалски мениджъри и са искали да му уреждат трансфера в ЦСКА, но той е отказал те да го представляват. Сега не знае кой е завел дело срещу ЦСКА от негово име. За втори път се случва служители и футболисти на клуба да отричат да са завеждали дела, а пък в съда да има заведени такива. Не изключвам възможността някой мним мениджър да се опитва с фалшификации да направи нещо. В България всичко е възможно вече.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 яну 2014 22:30

CSKA91 написа:10 въпроса към Лупи:

1. Къде е за който говореше цяла зима, че подписвали 2014 - началото?
2. Къде са акциите който обеща да са на борсата 2014 - началото?
3. В клуба няма пари очевидно е за всички ни, защо не излезе и каже пред обществеността, че ЦСКА се нуждае от финанси за да оцелее в оздравителната си година?
4. Къде е Венци Христов и защо все още не е подписал официално с ЦСКА и ще подпише ли изобщо - точен и ясен отговор /дата/ 31 януари наближава!
5. Къде е прословутото НЛО което ще строи базата ни в Панчарево?
6. ЦСКА ще вземе ли лиценз - да или не!
7. Колко са дълговете към момента - 15-30-50 милиона?
8. Към колко хора ЦСКА дължи пари - мениджъри, футболисти и прочие.
9. Защо Марката взе още стои замразена в НАП?
10. В бъдещите планове имали ли реални финансови благодетели който искат да помогнат на ЦСКА?

Имам още към въпроси, но и на тези да отговори ще съм доволен.

Ти в качеството но какъв ги задаваш тези въпроси:
1.На обективен джурналист тип Мая Савова
2.Чорбаджия вложил милони в клуба и искаш отчет от служителя си Томов
3.Легенда на клуба от рода на Тарабата и Парчо изрината от хранилката
4.Млад специалист по спортно право/метросексуален и изрусен/ спечелил милиони от дела срещу ЦСКА
5.Или си чисто и просто сиво искърско древна порода произлязла от кръстосването в миналото на брахицерното говедо и примигеното говедо.

Само не ме будалкай,че си редови привърженик на ЦСКА и ходиш на всеки мач от две годишен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 яну 2014 09:41

onegavon написа:
CSKA91 написа:10 въпроса към Лупи:

1. Къде е за който говореше цяла зима, че подписвали 2014 - началото?
2. Къде са акциите който обеща да са на борсата 2014 - началото?
3. В клуба няма пари очевидно е за всички ни, защо не излезе и каже пред обществеността, че ЦСКА се нуждае от финанси за да оцелее в оздравителната си година?
4. Къде е Венци Христов и защо все още не е подписал официално с ЦСКА и ще подпише ли изобщо - точен и ясен отговор /дата/ 31 януари наближава!
5. Къде е прословутото НЛО което ще строи базата ни в Панчарево?
6. ЦСКА ще вземе ли лиценз - да или не!
7. Колко са дълговете към момента - 15-30-50 милиона?
8. Към колко хора ЦСКА дължи пари - мениджъри, футболисти и прочие.
9. Защо Марката взе още стои замразена в НАП?
10. В бъдещите планове имали ли реални финансови благодетели който искат да помогнат на ЦСКА?

Имам още към въпроси, но и на тези да отговори ще съм доволен.

Ти в качеството но какъв ги задаваш тези въпроси:
1.На обективен джурналист тип Мая Савова
2.Чорбаджия вложил милони в клуба и искаш отчет от служителя си Томов
3.Легенда на клуба от рода на Тарабата и Парчо изрината от хранилката
4.Млад специалист по спортно право/метросексуален и изрусен/ спечелил милиони от дела срещу ЦСКА
5.Или си чисто и просто сиво искърско древна порода произлязла от кръстосването в миналото на брахицерното говедо и примигеното говедо.

Само не ме будалкай,че си редови привърженик на ЦСКА и ходиш на всеки мач от две годишен.

А-а, не така :!: Човека е абсолютно прав. Не може Сашовците през ден да са по пресконференции и всеки път да говорят различно. Да си сверят версиите :!: Не е нормално да излезеш и да кажеш " Дълговете ни са 35 милиона, но реално са около 15" . Каква е тая простотия? Ако изтеглиш 10 бона кредит, 5 ли ще връщаш, или 15 :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”