Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Шанс да оправим положението

Мнениеот lisynger » 25 юни 2013 22:25

1.9.1.4 написа:
lisynger написа:
motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003"

Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
За начало по 5лв, за да се покрият задълженията.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.

Aз бях далече от ложите,дано това е вярно ако това стане имаме шанс да тръгнем нагоре.

Хахаха тоя бил далеч от ложите. Ти дращеше тука у форума по време на мача, на стадиона бил завалията. Вчера цял ден рева за некви спасения и подкрепа а накрая мишкуваше във форума.

Ти си бил много тъпо парче,на стадиона бях въпреки,че точно на тебе не трябва да ти давам никакви обяснения!Плескай си чикии на тая малката с левскарка с гифчетата и не се занимавай с футбола.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:26

лисунгер, върви ли фейсбук агитацията? Колко пари събрахте там?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 25 юни 2013 22:28

Жалко,наистина.....,но когато основите са гнили, обикновено сградата рухва.Отдавна ЦСКА трябваше да се откаже от комунистическото си минало и да започне на чисто ,като нормален отбор.Сега и аз не знам дали това е възможно.... Може би отбора преживява в момента някакъв катарзис....дано само не е като тая на Станишев,че голям смях ще падне.Тия титли от времето на комунизма не топлят.Те са по скоро бреме и храна за олигофрени,като ГА и другите като него.И ми се иска да кажа нещо съвсем колегиално и без злоба. Докато ненормалника ГА се изявява като шаман и знаме на червения клуб, докато има хора,които четат или слушат простотиите му, ЦСКА няма да има отбор какъвто искат феновете му.Не стана ли ясно,че тая ДИРЕКТИВА, прокламирана от ГА, от Стойчо Младенов и други като тях е само едно оправдание за неуспехите на ЦСКА. Ето, Левски не спечели нищо !Къде е ДИРЕКТИВАТА ? Истината е ,че всичко се печели с игра,на терена.А като съвет, направете като Ботев. Христолов е забравен,така ще бъде забравен и " Титан ". Що се отнася до Стоичков, ако истински обича този клуб, от който тръгна в световния футбол, ще започне от нулата и на чисто. Характера на всеки човек се проявява в екстремни ситуации. Желая ви успех !

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 25 юни 2013 22:29

Син до гроб_ написа:лисунгер, върви ли фейсбук агитацията? Колко пари събрахте там?

1.10 като левчето е от мен. Значи некой е дал десет стинки, което от своя страна опровергава казаното от Майкъла, че никой не давал и стотинка за ЦСКА- то

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 юни 2013 22:29

Син до гроб_ написа:лисунгер, върви ли фейсбук агитацията? Колко пари събрахте там?

Първо ще събираме за образованието ти ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 22:30

Син до гроб_ написа:А пък аз ще купя всичките акции и ще ви закрия много бързо, че като ви гледам мъката и тегобата и ми става едно съвестно. Трябва по-хуманно да се постъпва, не като тези изроди от Титан, които явно се радват на гледката как се мъчите за глътка въздух.

ТИТАНИТЕ може да са левскари, знаеш ли ги :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:31

lisynger написа:

Е колко събрахте тогава де?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 22:34

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Син до гроб_ написа:А пък аз ще купя всичките акции и ще ви закрия много бързо, че като ви гледам мъката и тегобата и ми става едно съвестно. Трябва по-хуманно да се постъпва, не като тези изроди от Титан, които явно се радват на гледката как се мъчите за глътка въздух.

ТИТАНИТЕ може да са левскари, знаеш ли ги :lol:

.....ама не са хич човеци. :( Не трябва толкова дълго да се удължават терзания, болката мъките на безнадежден случай като този.

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 22:35

Син до гроб_ написа:
lisynger написа:

Е колко събрахте тогава де?

за паметна плоча :mrgreen:

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 25 юни 2013 22:42

Един вариант и от мен ! Аз предлагам всички Армейски фенове да започнат работа при ТИТАНИТЕ ,в чистотата. После да откраднат всички кофи за боклук ,машините за извозване на боклука , снегорини всичко каквото могат . След това всичко се продава и с парите купуват акцийте на клуба. Така хем ще върнат парите на Титан за откраднатата техника ,хем ще си купят клуба. После вкупом напускат и фалират Титаните !
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Върни се в “Архив”