Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Колко ли жално ще скимтят нашите приятелки ако бием разград ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
KIL написа:Честито! На Берое - купата,на Левски - калъфката! Адмирации и за съдията! Така се свири - непредубедено,честно и ясно. Ако така се свири на всички мачове в България,футболът ще е жив!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно се пресъединявам към твоето мнение! Браво Берое, голяма радост ми доставихте, радвах се за вас все и едно моя отбор е взел купата! Честито отново и лек жребий в евро турнирите!
zlobul написа:Колко ли жално ще скимтят нашите приятелки ако бием разград ?
Дано да разберем!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
черно-бял написа:Абсолютно се пресъединявам към твоето мнение! Браво Берое, голяма радост ми доставихте, радвах се за вас все и едно моя отбор е взел купата! Честито отново и лек жребий в евро турнирите!
Радвай се, че твоето Локо може и да го няма утре, ще ти трябва нова "любов".

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
kichi написа:от години повтарям-докато батков е на герена ще бъдем сешен отбор!ОТ ГОДИНИ ПОВТАРЯМ САМО С БОИКОТ НА ФЕНОВЕТВ ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ БАТКОВ И ТОНЕВ!НО КАК ДА СТАНЕ КАТО ГУГУТКАТА И НЕГОВИТЕ БЕЗМОЗАЧНИ НАРКОМАНЧЕТА СЕ ПРОДАДОХА ЗА ЕДИН СТАР АВТОБУС!КАТО ГЛЕДАХ КАК НАШИТЕ БИЯТ ДУЗПИТЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ БАТКОВ ПАК Е ЗАЛОЖИЛ НА НАША ЗАГУБА!
На ква загуба е заложил бе, той мача свърши наравно! Както и да е, много добър мач, като интрига, като заряд, но слаб като качество, особено от страна на Левски. Не харесвам Ил. Илиев, но трябва да му се признае физическата подготовка. Когато другите започната да окапват, Левски започва да играе, мисля че това е причината да бележим се в последните минути. Признавам си, че се молех да вкараме гол в продълженията, тъй като знаех, че никакви ни няма при дузпите. Стига сте плюли по футболистите, след всеки мач в който не бият.
Поздравявам Берое за купата и за играта. Хубчев е много добър треньор, и е изградил един чудесен отбор, който ако се запази и догодина, ще е сериозен фактор в първенството. Сигурен съм, че при добър жребий, Берое ще се представи на ниво в Европа. Съжелявам за Ботев, но вече нямат никакъв шанс да играят в евротурнири, но нищо, догодина пак да си пазят играчите за дербито с Локо. И се извинявам на феновете дето на ни обичат, че пак пре**бахме директивата и сега трябва толкова бързо да измислят нова...
Последна промяна от didayyord на 15 май 2013 23:56, променено общо 1 път.
Левскари ,
въпреки че днес загубихме , иамше и положителни неща . Е то и нещата , които ми направиха впечатление:
1- Момчетата показаха характер и това не може да се отрече !
2- В защита сме слби , ама това съм го писал още преди мача със сараево , така че Митов в случая няма какво да направи .
3- Играхме 80 -мин с човек по малко и пак успяхме да изравним
4- Колкото и да см слаби , противниците се страхуват от името "Левски"
5-Дузпите ли ? ..... ето тук може да се критикува Митов ! (АБСОЛЮТНО слаба подредба на изпълнителите )
въпреки че днес загубихме , иамше и положителни неща . Е то и нещата , които ми направиха впечатление:
2- В защита сме слби , ама това съм го писал още преди мача със сараево , така че Митов в случая няма какво да направи .
5-Дузпите ли ? ..... ето тук може да се критикува Митов ! (АБСОЛЮТНО слаба подредба на изпълнителите )
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Rivaldo10 написа:черно-бял написа:Абсолютно се пресъединявам към твоето мнение! Браво Берое, голяма радост ми доставихте, радвах се за вас все и едно моя отбор е взел купата! Честито отново и лек жребий в евро турнирите!
Радвай се, че твоето Локо може и да го няма утре, ще ти трябва нова "любов".
ЛОКО ПД е прекалено ГОЛЯМ за да го няма

- ralka_levskarka
- Контакти:
Батеееее, не ме интересуватеее, червени, зелени, бембениии, с 10 души им вкарахме 2 гола, горда съм с това. Мен не ме е срам
Предчувствах нещо лошо, НО МЕН НЕ МЕ Е СРАМ!!!
И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ, И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ, И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
p.s. Честито на Берое.
п.с. КЪДЕ СА ЗНАМЕНАТААААААААА

И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ, И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ, И САМО ЛЕВСКИ, АЛЕЕЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
p.s. Честито на Берое.
п.с. КЪДЕ СА ЗНАМЕНАТААААААААА

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlobul написа:Левскари ,
Съгласен с теб почти, с изключение, че според мен играхме с 9 човека, заради безобразната игра на Йорданов. Той постигна нещо забележително - да го псуват и свои и чужди.
Моите уважения към някои колеги в синьо, но подценяването на Берое е глупаво.
През пролетния полусезон старозагорци са тимът в елита с най-голям прогрес, а ние, както добре знаете, през тази година не сме цъфнали и вързали.
Да, и при нас се наблюдава някакво раздвижване във възходяща линия, за съжаление не толкова голямо, колкото би ни се искало.
Доволна съм, че отборът показа левскарския дух и с човек по-малко успя да изравни.
Дузпите са най-неприятното нещо във футбола - в един случай могат да те пратят в Рая, в други да те засилят към пъкъла. Като привърженичка и на Милан съм усетила какво е да си от двете страни, при това само за 2 години.
Отборът ни има нужда от подсилване в дефанзивен план, това е очевадно и след края на сезона, независимо дали станем шампиони, или не, се нуждаем от сериозно подсилване. Някои момчета нямат място в отбора, на други им е време да се пенсионират, така че определено Левски го чакат промени.
Ако в дербито с Лудогорец покажем хъса и желанието за победа, които показахме днес, мисля, че ликуващите ще сме ние.
През пролетния полусезон старозагорци са тимът в елита с най-голям прогрес, а ние, както добре знаете, през тази година не сме цъфнали и вързали.
Да, и при нас се наблюдава някакво раздвижване във възходяща линия, за съжаление не толкова голямо, колкото би ни се искало.
Доволна съм, че отборът показа левскарския дух и с човек по-малко успя да изравни.
Дузпите са най-неприятното нещо във футбола - в един случай могат да те пратят в Рая, в други да те засилят към пъкъла. Като привърженичка и на Милан съм усетила какво е да си от двете страни, при това само за 2 години.
Отборът ни има нужда от подсилване в дефанзивен план, това е очевадно и след края на сезона, независимо дали станем шампиони, или не, се нуждаем от сериозно подсилване. Някои момчета нямат място в отбора, на други им е време да се пенсионират, така че определено Левски го чакат промени.
Ако в дербито с Лудогорец покажем хъса и желанието за победа, които показахме днес, мисля, че ликуващите ще сме ние.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".