Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 14:33

Ха,гледам,че подкрепата,поне в форума за ГЕРБ се е увеличила,браво ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2013 14:34

dunavfc написа:Ха,гледам,че подкрепата,поне в форума за ГЕРБ се е увеличила,браво ;)

Чакай да си активираме и другите профили, като някои тук, и бързо ще се смали!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 14:36

sin4ec написа:
parvanoff написа:Хората сами могат да преценят кой какво казва-бъди спокоен. То се вижда-аз ти давам официална статистика, а ти ми пишеш някакви цифри, които даже не може да докажеш откъде си ги взел. И колко пъти си ме видял да плюя без факти по някого? Докато тук изобилства от обосновани мнения тип "тиквун", "гадната мутра" и т.н. Къде са ти фактите на теб да попитам? А ми казваш, че аз говоря общи приказки. Защо лъжеш? Пак ще те попитам-къде са ти фактите? Написал си едни измислени цифри, които кой знае откъде си взел, а наричаш официалната статистика лъжа...

На всичкото отгоре и манипулираш хората-би ли ми показал къде наричам статистиката "лъжа"? Казах, че е измислена, стъкмистика и че подобни осреднени стойности на година нямат стойност. За какво лъжа, би ли доказал и показал? Много време ти се отдели-седиш като матросовец на герберската амбразура и раздаваш много акъл, но както ти казах-задръж си го за теб. Виждам и как комуникираш с хората. Този разговор е приключен. Лек ден!

Когато казваш на статистиката стъкмистика какво означава? Че е вярна или че е лъжовна? Казах ти за какво лъжеш, но не можеш да видиш-казваш, че говоря общи приказки, а винаги съм показвал статистики, факти от свършена работа и т.н. А ти какво показа-къде ти е доказателството за цифрите, които даде? И продължаваш да не даваш доказателства-какво означава това според теб? Че си дал истински данни ли?
Лек ден!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 14:36

sin4ec написа:
dunavfc написа:Ха,гледам,че подкрепата,поне в форума за ГЕРБ се е увеличила,браво ;)

Аз,няма да се учудя,ако това наистина е ваш прийом,който често използвате.Да правиш подобно нещо в форум,при положение,че тук просто дискутираме и нямаме никаква власт е нелепо,така че всеки който го прави без значение за коя партия го прави е свръх дебилно ;)

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 20 фев 2013 14:37

Платените от ГРОБ пишат по форумите и гласуват, но на улицата се видя хорското недоволство.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 14:38

КНДР написа:

Платените от ГРОБ пишат по форумите и гласуват, но на улицата се видя хорското недоволство.

Казано от твоята уста,изглежда цинично..

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:39

parvanoff написа:
Кировец написа:
parvanoff написа:Хората сами могат да преценят кой какво казва-бъди спокоен. То се вижда-аз ти давам официална статистика, а ти ми пишеш някакви цифри, които даже не може да докажеш откъде си ги взел. И колко пъти си ме видял да плюя без факти по някого? Докато тук изобилства от обосновани мнения тип "тиквун", "гадната мутра" и т.н. Къде са ти фактите на теб да попитам? А ми казваш, че аз говоря общи приказки. Защо лъжеш? Пак ще те попитам-къде са ти фактите? Написал си едни измислени цифри, които кой знае откъде си взел, а наричаш официалната статистика лъжа...

Парваноф, само да те питам "нещо" - кой прие закона за светлините на колите и с каква цел? Кой 4-5 години управлява, все едно, че още си е тройната коалиция на власт? Аз ли или Тиквун? Кой щеше да вкарва изедниците в пандиза? :lol:

Ако си чел, щеше да видиш много неща, които съм писал, защото си играя и се стремя мненията ми да са обосновани. Какво лошо има светлините на колите да са включени? Аз не си спирам светлините, откакто си купих колата през 2003-та година, защото вярвам, че така може да се спаси живот на човек. Каква значи все едно е тройната коалиция на влас-бъди конкретен? Написах го и на едно друго място-първо, не е толкова лесно, както на теб ти се струва да вкараш хора с много пари в затвора по няколко причини. За да стане това трябва полиция, следствие и съд да си свършат работата като хората, а тук знаем как се върши. А още по-трудно става, когато някой си е вързал законово гащите. Все пак дадох пример за доста хора, които се опитаха да осъдят и някои, които успяха. Вальо топлото, Ковачки и някои знакови лица от организираната престъпност, глобиха ЧЕз, опитаха и Цонев, и Масларова да осъдят, гонеха Доган за незаконно строителство, а някои хора като Галеви избягаха, за да не бъдат осъдени, но както ти казах трудно е, когато много хора през които трябва да мине едно разследване и дело са корумпирани, когато не трябва да се месиш в съдебната система. Има много още какво да се желае, но се правеха опити.

1. Светлините на колите са включени във връзка с вдигането на цената на горивата и отново са намесени монополистите.
2. За всичко останало говориш, като фантастичен филм - правели опити, гонели, ама не хващали, а само им милвали ташаците и ги пускали. Не е сериозно. Все пак затова го качихме Бойко на престола и срина тройната коалиция - защото обеща - АЗ ЩЕ ВКАРАМ ДОГАН И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА! Затова избрахме Бойко - Супермена, но той нацапа безславно гащите.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 20 фев 2013 14:39

sin4ec написа:

Ти понеже никога не си писал от два профила в една тема,нали синьо сърце?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2013 14:42

bai hoi написа:
sin4ec написа:

Ти понеже никога не си писал от два профила в една тема,нали синьо сърце?

Аз за това и казах. Синьо сърце е заспало отдавна.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 14:47

Кировец написа:1. Светлините на колите са включени във връзка с вдигането на цената на горивата и отново са намесени монополистите.
2. За всичко останало говориш, като фантастичен филм - правели опити, гонели, ама не хващали, а само им милвали ташаците и ги пускали. Не е сериозно. Все пак затова го качихме Бойко на престола и срина тройната коалиция - защото обеща - АЗ ЩЕ ВКАРАМ ДОГАН И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА! Затова избрахме Бойко - Супермена, но той нацапа безславно гащите.

Да, сигурно и аз от 2003-та ги включвам, за да подпомагам монополистите? Я покажи доказателства за това обвинение, което отправи?
Аз лично не съм гласувал за Герб, заради това, а заради реалната им предизборна програма. Виждам, че се работи и се правят опити-нещо, което не се правеше от другите. Дадох ти причини, заради които не е толкова лесно да вкараш някой в затвора. А ако наричаш арестуването на Цонев "милвали ....", при такъв вой за полицейщина след този случай... Написах ти, че има още доста какво да се желае, но всеки определя сам за себе си какво да прочете и какво не. Аз лично не отричам, ти си прав, че има какво още да се желае, но също така мое лично мнение е, че все пак се работи и се прави нещо. Специално за това не те ангажирам с него! Въпрос на преценка е това...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”