КНДР написа:Въпреки че съм цесекар, няма как да не призная че гола на Литекс беше нередовен. Правилно отсъждане на съдията.
Ти си толкова цесекар, колкото батманлевски е капиталист.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:Въпреки че съм цесекар, няма как да не призная че гола на Литекс беше нередовен. Правилно отсъждане на съдията.
T&T написа:Вместо феновете и ръководството на Левски да си мълчат нещата отиват на по-зле. Вярно е, че контраатаката е най-добрата защита, ама в случая попрекалихте в типично ваш стил.
PFK_Levski написа:http://levski.bg/video_id.php?video=61
Хора ..... само аз ли виждам как при центрирането , футболист на Литекс отклонява топката с глава и тя се насочва към Бодуров ( ако не се лъжа ) , който е в явна засада ???????? Плюс това трябваше да има ръка в полза на Левски , а не фаул срещу Миланов - отново ясно се вижда това положение ! Просто изгледайте клипа !
T&T написа:Вместо феновете и ръководството на Левски да си мълчат нещата отиват на по-зле. Вярно е, че контраатаката е най-добрата защита, ама в случая попрекалихте в типично ваш стил.
PFK_Levski написа:http://levski.bg/video_id.php?video=61
Хора ..... само аз ли виждам как при центрирането , футболист на Литекс отклонява топката с глава и тя се насочва към Бодуров ( ако не се лъжа ) , който е в явна засада ???????? Плюс това трябваше да има ръка в полза на Левски , а не фаул срещу Миланов - отново ясно се вижда това положение ! Просто изгледайте клипа !
unobg написа:Фаул срещу Миланов, който води до ръката - избутване в гръб.
Футболистът на Литекс не отклонява топката по никъкв начин, гледай параболата.
Играчът на Левски пред Карвальо я докосва с десния си крак.
Santiago Munezz написа:unobg написа:Фаул срещу Миланов, който води до ръката - избутване в гръб.
Футболистът на Литекс не отклонява топката по никъкв начин, гледай параболата.
Играчът на Левски пред Карвальо я докосва с десния си крак.
А засадата още при самата атака преди да се стигне до фаула срещу Миланов?Още там трябваше да свърши всичко без да се дава повод на разни плюнчовци да си отварят устите.
obi4am_pirin написа:Ами то можеше и друго да стане ако Карвальо бе изгонен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта