trakia написа: Пич, на 30 съм и съм седял на въпросната трибуна и пак ще седя, на место да ми се правите на форумни тартори и да ми казвате кое нарицателно да подбера си направете изводите за бойкота, щото много често въпросните бойкоти се скапват заради по-възрастните фенове с твоето мислене "аз съм дърт да ходя на тези митинги и протести, лапетата да отидат. Аз кво да правя там ши ми се спеят наборите"
Тези хора са не по-малки фенове никой не го отрича и незнам защо приемат тва като убида като си е истина ...те са си семкаджий всеки си ги знае така и тва е.
Аз също не съм пропуснал нито един протест! Когато се каже какво ще се прави, аз го спазвам - дори да противоречи на моите възгледи, защото БПФК е над всичко! Когато се каза да не се ходи на Лаута - благодарение на хора като мен се получи - защото ако знаеш колко нерви съм хвърлил да обяснавам на всеки негодуващ защо това е правилното. Така че ние "семакждиите" сме също толкова полезни на БПФК колкото и ти, и това н,е ни прави по-малко ботевисти. Каквото мога да дам от си за БПФК - давам го без да се замисля, Едно време съм давал едно сега друго - така е - променят се времената - така, че е редно да си подбираш нарицателните!