Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: ВСЕКИ ЛЕВ НА СТАДИОНА, ОЩЕ ДЕН АГОНИЯ

Мнениеот trakia » 13 авг 2009 23:27

Lord VOODOO написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ша ви еба и констататорите................

Тоя няма ли да бъде наказан най-после?!
Ок боли го за това, което се случва с любимият му клуб, но това не му дава право да псува!!!
БАН :!: :!: :!:

dava mu ,a ti si v negoviq forum i ti si meri tvoite
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Феновете: Христолов, нито лев за теб от нас!

Мнениеот bojkyy » 13 авг 2009 23:29

на мен никои не можи да ми каже дали ша хода или няма да хода на домакинските мачове олигофрени
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 13 авг 2009 23:31

cskathebest ей чорбар смотан.Айде млъкни и си гледай твоя отбор.Като не ти изнася какво четеш не влизай в тоя форум и в темите за Ботев.Жалко е типчета като теб да обиждат на въздухари.Айде лижете там задника на дучето или къвто е там и си трайте.Много бързо забравихте как ядехте бой от нас на терена и извън него.Ама това време ще се върне и тогава ще ви видим :evil: :evil: :evil:
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Христолофф, кажи колко струва Ботев?

Мнениеот botev_1912 » 13 авг 2009 23:31

trakia написа: Пич, на 30 съм и съм седял на въпросната трибуна и пак ще седя, на место да ми се правите на форумни тартори и да ми казвате кое нарицателно да подбера си направете изводите за бойкота, щото много често въпросните бойкоти се скапват заради по-възрастните фенове с твоето мислене "аз съм дърт да ходя на тези митинги и протести, лапетата да отидат. Аз кво да правя там ши ми се спеят наборите"
Тези хора са не по-малки фенове никой не го отрича и незнам защо приемат тва като убида като си е истина ...те са си семкаджий всеки си ги знае така и тва е.

Аз също не съм пропуснал нито един протест! Когато се каже какво ще се прави, аз го спазвам - дори да противоречи на моите възгледи, защото БПФК е над всичко! Когато се каза да не се ходи на Лаута - благодарение на хора като мен се получи - защото ако знаеш колко нерви съм хвърлил да обяснавам на всеки негодуващ защо това е правилното. Така че ние "семакждиите" сме също толкова полезни на БПФК колкото и ти, и това н,е ни прави по-малко ботевисти. Каквото мога да дам от си за БПФК - давам го без да се замисля, Едно време съм давал едно сега друго - така е - променят се времената - така, че е редно да си подбираш нарицателните!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 13 авг 2009 23:34

така ли ,bojkyy ,аиде ще те чакам на стадиона да видим как ще влезнеш и пак същите епитети да изпозваш

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 23:35

хич не им се връзвайте,до онзи ден и те реваха като ги опъваше Томов и пускаха по 20 теми на час, сега като се махна и заиграха в скъпоцените си евро турнири друга песен запяха.
Абе не напразно е измислена поговорката '' Всяко чудо за три дни ''

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 13 авг 2009 23:36

буферите да мълчат ще правим каквото си пойскаме, нито лев за нечовека!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 авг 2009 23:36

1912 написа:кво се нервиш бе маина,нещо неправилно ли има казано

Не, че е неправилно бре брат - ама този Методи отваря тема след тема като полудял - поне 2 статии като се отнасят за едно и също да ги слага в една тема, хубаво е и малко коментар да направи - статиите всеки може да си ги прочете в нета и без Методи да съществува!! Накрая какво става интересува ме примерно за протеста какво ще се прави - и трябва да прочета 5-те теми отворени от същия Методи за да събера информация - ай сиктир!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 13 авг 2009 23:38

Бг. клубовете лапат от спонсори и ТВ права... доба инициатива ама едва ли ще бутнете митето с нея...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Христолофф, кажи колко струва Ботев?

Мнениеот Fallen_Angel » 13 авг 2009 23:39

botev_1912 написа:
Fallen_Angel написа:
trakia написа:И днес четох едни мнения за семкаджийте на стадиона. Да се замислят и те как са били наричани от него и кво им е дал и тогава да си купят билетчето с Монтана.

Пич, крайно време е този израз - "семкаджии", да спрете да го ползвате като обида. Ние, "семкаджиите", сме също толкова фенове на Ботев, колкото са и ТИ.

Остави ги децата :)

И аз вече съм при семкаджиите, какво да им обясняваш на младите на колко гостувания сме ходили и в колко битки сме участвали за славата на БПФК, те не разбират, че на всеки му идва времето да седне в този сектор, и колко по-трудно е за нас като гледаме тази разнебитена команда!

Ами аз съм си даже още по-"семкаджия" от теб... на ТИ не съм ходил никога. Но пък никога не съм преставал да бъда жълточерен, каквото и да ми е коствало това, особено последните години. Мисълта ми беше, че не може да се делят нещата на "ТИ" от една старана, и "гадните семкаджии" от другата...

Върни се в “Архив”