Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 14:40

Cayman написа:Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!

Гонзо е новият Индиана Джоунс и сега търси изгубения кивот 8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 яну 2012 14:59

Президентът на Цволе Адриаан Визер обяви, че холандският клуб продължава да чака пари от Левски по трансфера на Сьорд Арс на стадион „Георги Аспарухов“.

„Вече седем месеца чакаме да си получим всичките пари от трансфера на Арс в Левски. Какво научихме ли“, запита риторично босът на холандския клуб.

„Стигнахме до споразумение с българския отбор да ни бъдат изплатени 300 хиляди евро на два транша, като първият ни бе преведен веднага, а вторият трябваше да бъде през октомври, а ние още чакаме да си получим всичките пари“, добави президентът на Цволе.

„Ще изчакаме Левски да плати останалата половина по сделката до 16 януари, след което вече ще предприемем мерки. Вече със сигурност няма да допускаме такива грешки и да правим подобни трансфери“, каза още Визер.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 яну 2012 16:56

Нови няма :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 яну 2012 16:56

santiliana написа:Искаш да кажеш, че като се "атакуват" персонално грешките на Батков и Гонзо, ти ги приемаш лично и се пускаш да ги браниш?!
Човекът от предишния коментар ти каза, че е неуместно да се дава пример с Лафчис. Затова и стана промяната тогава, за която всички се радвахме (поне така мисля). И сега е време за подобна промяна, защото се вижда от самолет, че "този дето кара влака" е изчерпан- и финансово, и ръководно. Това не е "атака" по презумция, а постоянна критика към грешно взети решения и извършени действия в продължение на няколко години. Всъщност, посещаемостта на домакинските мачове през есенния полусезон е най-добрия и най-верния показател за всичко, сторено от Батков и Гонзо.

На такава критика:
"НИКОГА
Поне докато делата в любимия ни клуб се ръководят от другаря-агент Батков и Георги Иванов- Гонзо."

Такъв отговор:
"При Лафчис да не би на 1 януари да се "окомплектовахме"?
Ако си принципен,твоя списък трябва да изглежда така:
Лафчис,другаря-агент Батков и Георги Иванов-Гонзо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 яну 2012 17:02

Cayman написа:Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!

Не три,а седем.От които 5-има българи:Пиргов,Божиков,Костадинов,Динчев,Аргилашки.Ти тези ли искаше?Ми така кажи бе,човек!Ако е за такива играчи,ние имаме 6 нови:Коен,Попадийн,Цонев+Цонев,Илиев,Вутов. ;)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 яну 2012 20:04

Въпроса е, че слагат някаква дата и после, а то нямало нови.. Ми кажи преговаряме и толкова,а не утре идват после другата седмица и накрая взимат двама-трима от Видима :roll: И не е от днеска или от вчера, а е от години така, само че сега обикаляха дори лично да ги търсят тия играчи ... Ама ще видим накрая какво ще дойде,нали казаха, че тая седмица трябва да има нови в Кипър ще почакаме ще видим

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 яну 2012 20:33

blue avalanche написа:
santiliana написа:Ако си принципен,твоя списък трябва да изглежда така:
Лафчис,другаря-агент Батков и Георги Иванов-Гонзо.

нали точно за това написах, че беше голяма радост, когато Лафчис се махна. Защото и той вече беше "свършил курса" да може да издържа клуб като нашия. Претендирам наистина, че съм принципен и праволинеен човек и гледам да бъда такъв постоянно. Предполагам, че може и да не сме се разбрали в коментарите и затова да стават понякога недоразумения. Но наистина не критикувам ей така, заради "спорта", а защото според мен има причини. Просто имаме нужда от колкото се може по-скорошна раздяла с Батков и неговата свита. За доброто на Левски.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 07 яну 2012 21:57

blue avalanche написа:

Не три,а седем.От които 5-има българи:Пиргов,Божиков,Костадинов,Динчев,Аргилашки.Ти тези ли искаше?Ми така кажи бе,човек!Ако е за такива играчи,ние имаме 6 нови:Коен,Попадийн,Цонев+Цонев,Илиев,Вутов. ;)

Ще го обясня подробно,а ти чети бавно за да го схванеш.Бъркаш Лудогорец с Ловеч,когато не си наясно не пиши.От тези които изреди само Аргилашки подписа с Лудогорец,другите отидоха в Ловеч. Декември месец мина в екскурзийки до Франция,Португалия и Испания и обещания как на първата тренировка на 4 януари ще дойдат новите попълнения чужденци защото българските футболисти били слаби за Левски.Дори се назначиха още двама директора.И на 4 като теглиме чертата - един португалец който гледа като уплашен заек.Шампиона за миналата година си взеха 1 треньор и на първата тренировка 7 футболисти спазарени отдавна.Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2012 00:20

Cayman написа:Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.

Поправям си "грешката".
1.Искаш ли да видиш тези със синята фанелка:
Изображение
2.Ако Пинто гледа,СПОРЕД ТЕБ,като "уплашен заек",като какво гледа Витиня?
3.Ако в Левски бяха довели Витиня и Мантула,ТИ щеше ли да дадеш банкет,че сме се "окомплектовали" навреме?
За домашно:
14-я от миналия сезон се справя по-добре от шампиона :o.Познай в кой шампионат е това.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 08 яну 2012 00:55

blue avalanche написа:
Cayman написа:Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.

Поправям си "грешката".
1.Искаш ли да видиш тези със синята фанелка:
Изображение
2.Ако Пинто гледа,СПОРЕД ТЕБ,като "уплашен заек",като какво гледа Витиня?
3.Ако в Левски бяха довели Витиня и Мантула,ТИ щеше ли да дадеш банкет,че сме се "окомплектовали" навреме?
За домашно:
14-я от миналия сезон се справя по-добре от шампиона :o.Познай в кой шампионат е това.

1.Със синият екип само Пинто онзи ден се снима,надявам се ''тези'' е правописна грешка. 2.Витиня гледа уплашено като Пинто.Тук интересното е че и двамата са португалци и са крайни леви защитници. 3.И двамата не съм ги гледал.Мантила е младежки финландски национал и на първо четене би трябвало да е талантлив,но като знам че и Дженкинсън е финландски национал незнам какво да си мисля.За Витиня вече казах че ми изглежда като Пинто.Съвсем нормална реакция е да се ядосвам,че отбор от Б група се справя по добре на пазара от любимият ми отбор от където валяха обещания за трансфери.И наистина щях да дам банкет ако тези двамата бяха дошли защото няма как да бъдат по зле от Старокин и Милиев(Иванов) 4.Лошо домашно ми давваш.Тук говорим за трансфери и не разбрах дали за трансфери се интересуваш или класиране.

Върни се в “Архив”