Cayman написа:Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!
Гонзо е новият Индиана Джоунс и сега търси изгубения кивот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cayman написа:Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!
santiliana написа:Искаш да кажеш, че като се "атакуват" персонално грешките на Батков и Гонзо, ти ги приемаш лично и се пускаш да ги браниш?!
Човекът от предишния коментар ти каза, че е неуместно да се дава пример с Лафчис. Затова и стана промяната тогава, за която всички се радвахме (поне така мисля). И сега е време за подобна промяна, защото се вижда от самолет, че "този дето кара влака" е изчерпан- и финансово, и ръководно. Това не е "атака" по презумция, а постоянна критика към грешно взети решения и извършени действия в продължение на няколко години. Всъщност, посещаемостта на домакинските мачове през есенния полусезон е най-добрия и най-верния показател за всичко, сторено от Батков и Гонзо.
blue avalanche написа:santiliana написа:Ако си принципен,твоя списък трябва да изглежда така:
Лафчис,другаря-агент Батков и Георги Иванов-Гонзо.
blue avalanche написа:Cayman написа:Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!
Не три,а седем.От които 5-има българи:Пиргов,Божиков,Костадинов,Динчев,Аргилашки.Ти тези ли искаше?Ми така кажи бе,човек!Ако е за такива играчи,ние имаме 6 нови:Коен,Попадийн,Цонев+Цонев,Илиев,Вутов.
Cayman написа:Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.
blue avalanche написа:Cayman написа:Лидера в класирането в момента там 4 нови също уредени преди Нова Година.Попадийн и миналата зима беше на лагера зимата нищо против момчето,но 2 поредни зими ли го транферираме с твойте сравнения?Въобще грешка след грешка в твойто теза ,която трябва да ме обори. С тия директори при нас стана ''много вожд малко индианец'' Много приказки и никаво действие,а другите клубове си траят и пазаруват.Идва клуб от Б група и се справя по-добре от нас това е за срам вече.
Поправям си "грешката".
1.Искаш ли да видиш тези със синята фанелка:
2.Ако Пинто гледа,СПОРЕД ТЕБ,като "уплашен заек",като какво гледа Витиня?
3.Ако в Левски бяха довели Витиня и Мантула,ТИ щеше ли да дадеш банкет,че сме се "окомплектовали" навреме?
За домашно:
14-я от миналия сезон се справя по-добре от шампиона.Познай в кой шампионат е това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта