който има някаква надежда за Левски, нека си я има, никой не може да му я отнеме.
който има на какво да се радва, да си се радва, без емоции, няма смисъл
колко добър е Костов, ще коментирам като му дойде времето, колкот и сега да ми се иска, няма смисъл да ви дразня
чакам с нетърпение мача срещу Черно Море, за да изкарам малко пари, смятам да заложа за дузпа и ъндър в мача
до като Христо Йовов - Бижутерът играе, ще има и от мен някаква симпатия към отбора на Бойко Борисов
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Николай Костов - Официална Тема
unist_gp написа:който има някаква надежда за Левски, нека си я има, никой не може да му я отнеме.
колко добър е Костов, ще коментирам като му дойде времето, колкот и сега да ми се иска, няма смисъл да ви дразня
чакам с нетърпение мача срещу Черно Море, за да изкарам малко пари, смятам да заложа за дузпа и ъндър в мача
до като Христо Йовов - Бижутерът играе, ще има и от мен някаква симпатия към отбора на Бойко Борисов
Отборът няма нищо общо с Бойко Борисов. Рано или късно Левски ще сбърка със сигурност, така че да се подлагат подобни пророчества е лесно и нечестно, още повече след страховитото наследство на Гонзо... Мачът с ЧМ може да иде и на разгром, но не това е важно. Сега се полагат основите, най-рано през лятото ще се видят резултатите. С отбора се работи-това е ясно и видно, Мъри беше оплют след Беверен и малко хора виждаха какво прави тогава. Аз като един от тях в момента заставам зад Костов-времето ще покаже дали съм бил прав.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- santiliana
unist_gp написа:който има някаква надежда за Левски, нека си я има, никой не може да му я отнеме.
знаех си, че си неориентиран антилевскар. За какъв отбор на Бойко плямпаш? А дори и да има някакво евентуално участие като акции или каквото и да е, това не значи, че отбора е негов. Мъжки, ако не си разбрал, да ти кажа, по-точно да ти "отворя очите"- ЛЕВСКИ е отбор, от който се интересува цяла България, а 2/3 от българите му симпатизират. Този клуб е създаден преди да е създадена любимата на "червенотиквеничковчетата"- партията-майка. Негови привърженици в последствие са ставали и "фашисти", и "комунисти", и "демократи". Такава е неговата магия, че и бедни, и богати, и хора от малцинствата, и чистокръвни българи са негови привърженици. ФАКТ! Така, че е най-нормално и някои от най-богатите хора в държавата, включително и настоящият премиер, да подкрепят великия син отбор.
п.п. Дали за Берлускони се е говорело с такава ирония докато беше министър-председател на Италия, а единия от миланските грандове е негова ЛИЧНА собственост?!
- unist_gp
- Контакти:
хващам се на бас с вас, че много скоро Бойко Борисов ще се само определи като собственик на отбора... и това ще стане до края на сезона... който е навит за бас, да пише на лична
- milen.hristov
- Контакти:
фифи перото написа:ralka_levskarka написа:santiliana написа:извинявам му се за това, но наистина се прекалява с такава крайна критика. още повече, че точно сега трябва да сме с треньора и момчетата. Пеп Гуардиола не може да дойде, редно е да си коригираме критериите спрямо всичко ставащо в отбора...
Пеп Гуардиола си е зад отбора, за това не идва, иначе - жална им майка
Извинявам се,но да хвалите Пеп като треньор е най-малко смешно.![]()
На този отбор на Барселона,дори и гонзо може да бъде.Е,няма да е на второ място,но поне третото би заклепил![]()
А относно Костов.
Малко прибързвате с хвалбите.
После да няма-?
С тази разлика,че гонзо дори и на плейстейшъна не може да научи на каквото и да е футболно когото и да е от Барса
Пък да не говоря за писъците които ще бъдат за ужасният състав оставен му от Гуардиола
-
nomer9bativo
- Контакти:
Момчета да оставим емоциите и да гледаме реално.За работата на Костов ще съдим по резултатите,както е писано в библията ''по плодовете ще ги познаете''.Иначе съм съгласен с доста от нещата на УНИ.Но сега не е време да се разделяме на лагери или да се изкарваме по-стари и по-млади и кой е по голям и по-малък левскар Знаем,че Левски това е България и знаем,че това го знае целият свят. Искам да кажа : Левски е бил най силен и с най силни резултати,когато е играаел със силни флангови (бекове или крила) футболисти и силна девятка голаджия -60те г.Соколов , С. Костов , Гунди 70те..Войнов , Киро Миланов , Кр. Борисов 80те Искренов Гочев,Сираков 90те Цанко Цветанов , Кременлиев (Боремиров,Геша Иванов)Сираков (Петьо Александров),2000 Пантевич, Илиян Стоянов, Станков,Гонзо после Жо,Зе,Гонзо с тях сме шампиони за последно през 09г. и Жо , Дани и Гара Дембеле. Сега ще променяме стила -с фалшиви 9тки и леки (меки)нападатели така играе световния европейски шампион Испания и Барса.Ама дали това ще ни е от полза ? Защото ние в България като видим нещо ново и веднага го копираме ,само че подобието е бледо копие на оригинала.Левски се олицетворява с 9тяката-Гунди,Киро М. ,Мишо В. , Петър Курдов, Наско Сираков,Гонзо,Дембеле.А сега- добре ще владеем топката,ще комбинираме и разиграваме ,а кой ще вкара гол? Справка , резултатите в контролите Пак казвам да не се раделяме ,а да мислим реално,доброто винаги завършва добре,ако и ние играем добре ще бъдем добри.
- Синьо сърце
- Контакти:
nomer9bativo написа:Момчета да оставим емоциите и да гледаме реално.За работата на Костов ще съдим по резултатите,както е писано в библията ''по плодовете ще ги познаете''.Иначе съм съгласен с доста от нещата на УНИ.Но сега не е време да се разделяме на лагери или да се изкарваме по-стари и по-млади и кой е по голям и по-малък левскар Знаем,че Левски това е България и знаем,че това го знае целият свят. Искам да кажа : Левски е бил най силен и с най силни резултати,когато е играаел със силни флангови (бекове или крила) футболисти и силна девятка голаджия -60те г.Соколов , С. Костов , Гунди 70те..Войнов , Киро Миланов , Кр. Борисов 80те Искренов Гочев,Сираков 90те Цанко Цветанов , Кременлиев (Боремиров,Геша Иванов)Сираков (Петьо Александров),2000 Пантевич, Илиян Стоянов, Станков,Гонзо после Жо,Зе,Гонзо с тях сме шампиони за последно през 09г. и Жо , Дани и Гара Дембеле. Сега ще променяме стила -с фалшиви 9тки и леки (меки)нападатели така играе световния европейски шампион Испания и Барса.Ама дали това ще ни е от полза ? Защото ние в България като видим нещо ново и веднага го копираме ,само че подобието е бледо копие на оригинала.Левски се олицетворява с 9тяката-Гунди,Киро М. ,Мишо В. , Петър Курдов, Наско Сираков,Гонзо,Дембеле.А сега- добре ще владеем топката,ще комбинираме и разиграваме ,а кой ще вкара гол? Справка , резултатите в контролите Пак казвам да не се раделяме ,а да мислим реално,доброто винаги завършва добре,ако и ние играем добре ще бъдем добри.
Футболът върви напред, не може да си живеем в измислен свят като панчаревци и победите им с Нотингам и Ливърпул. И Мъри въведе нова схема, и той игра без деветка-къде стигнахме???
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- unist_gp
- Контакти:
някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?
- santiliana
unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?
ами, да речем- виж обявата за продажба на имението за 4 млн. евро, собственост на сем. Сиракови в Драгалевци...Откъде ли е натрупал толкоз пари, бившия служител на Левски?!
- blue avalanche
- Контакти:
unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?
Да не би основната причина Левски да съществува е за да осигурява препитание за Стоилов и Сираков?Левски НЕ Е Бюро по Труда!
Защо Моу не е в Порто?
Защо Капело не е в Реал?
Защо Сколари не е треньор на Бразилия?