Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гара Дембеле гори за два мача, нападателят олеква и с 3000 л

Мнениеот deepblue1963 » 02 ное 2010 19:49

Blue Mind написа:Много гадна ситуация.. Алекс , Гаджев , Тасевски , Дембеле (надявам се на не съм пропуснал някой) много ще ни е трудно срещу Славия ,но така е като са глупаци... и се биха с Селяние трябваше да си лежат 20 мин на терена и нямаше да има картони за нас.. ,Алекс уж е опитен играч ,а си изпусна нервите в мача с Локо ,Гарата сигурно си е мислил ,че ако набие 1 на съдията той ще си промени решението.. :( :( :(

Поне Минев се връща!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот POPCORN » 02 ное 2010 19:49

Blue_Girl написа:
dindan написа:Звездата на Левски Гара Дембеле беше наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 2 срещи и 3000 лева глоба. Санкцията му бе наложена за бутане на страничния съдия по време на двубоя с Локомотив Пловдив.
Гонг.БГ

Е 2 срещи не са нищо.
8-)

e да при положение,че трявбаше го накажат за 8.. 2 си е като от тотото... за пореден път минахте покрай капките!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 ное 2010 19:53

POPCORN написа:
Blue_Girl написа:
dindan написа:Звездата на Левски Гара Дембеле беше наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 2 срещи и 3000 лева глоба. Санкцията му бе наложена за бутане на страничния съдия по време на двубоя с Локомотив Пловдив.
Гонг.БГ

Е 2 срещи не са нищо.
8-)

e да при положение,че трявбаше го накажат за 8.. 2 си е като от тотото... за пореден път минахте покрай капките!

След като не му е показан ЧК и провинението не е отразено от съдията,по кой член трябваше да го накажат за 8 мача?Щото сега е наказан по чл.21,т.Б.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2010 19:53

Blue Mind написа:Много гадна ситуация.. Алекс , Гаджев , Тасевски , Дембеле (надявам се на не съм пропуснал някой) много ще ни е трудно срещу Славия ,но така е като са глупаци... и се биха с Селяние трябваше да си лежат 20 мин на терена и нямаше да има картони за нас.. ,Алекс уж е опитен играч ,а си изпусна нервите в мача с Локо ,Гарата сигурно си е мислил ,че ако набие 1 на съдията той ще си промени решението.. :( :( :(

Ние Славия ги надиграхме тотално без ПЕТ основни футболисти и ако се страхувате от тях, то тогава що за отбор сте?
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 02 ное 2010 19:54

Един компромис води до други такива ... Днес беше направен компромис за Дембеле , утре ще е за някой друг. Зависи от това какъв му е антуража в БФС. И нещо извън темата , което ми направи впечатление , но не ми се прави отделна тема за него .., миналата година Вуцов беше треньор на Славия и преди мачовете с Левски си изкарваше наказания , само и само да не седи на пейката , като треньор на отбор играещ срещу Левски. Сега същата смешка я направи и Велев , както се казва с още топъл , топъл стаж в Левски. Сами може да си отговорите какъв ще е резултата от мача , та даже Левски да излязат да "играят" и с детската си формация. Не е смешно , трагично е и говори за нивото на българския футбол , доколкото такова понятие е останало въобще. Съветът ми е - ЗАЛАГАЙТЕ СМЕЛО И БЕЗОТГОВОРНО ЗА ПОБЕДА НА ЛЕВСКИ , мисля че няма да съжалявате за парите , които на 99,9 % ще спечелите. УСПЕХ в Еврофутбол ...
Последна промяна от viroglav на 02 ное 2010 19:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 19:56

PFC Litex написа:

Ние Славия ги надиграхме тотално без ПЕТ основни футболисти и ако се страхувате от тях, то тогава що за отбор сте?

И къде сте ни надиграли , като имахме повече удари от вас и само пропуските на нашите ни лишиха от поне точка , да не говорим и за чистата дузпа срещу Георги Христов ;) Все те мислех за по-обективен ...
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 ное 2010 19:58

Вироглавия е прав за Вуцов и Кокала , които нарочно си изкараха наказанията преди мачовете с Левски :evil: Само че да му припомня , че в 7-мия кръг коефицентите за победа на ЦСКА също бяха ниски , а всички знаем какво стана :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2010 19:58

[offtopic]ако може цъкнете на харесва ми {{{ }}}} http://www.facebook.com/pages/Konkurs-z ... 1542649486 и след това цъкнете на тази снимка на харесва ми (просто е конкурс за най- хубава снимка и понеже съм с шалче на ЛЕВСКИ искам да спечеля ;dd ) http://www.facebook.com/photo.php?pid=6 ... 0016480450 {{{{{{{{{{ }}}}}}} благодаря предварително (hug)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 ное 2010 20:00

POPCORN написа:
Blue_Girl написа:
Гонг.БГ

Е 2 срещи не са нищо.
8-)

ами ЧЕРНО МОРЕ :?: :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 ное 2010 20:01

Viktor4o_Rs написа:
PFC Litex написа:

И къде сте ни надиграли , като имахме повече удари от вас и само пропуските на нашите ни лишиха от поне точка , да не говорим и за чистата дузпа срещу Георги Христов ;) Все те мислех за по-обективен ...

Надиграване не се брои с това колко удара си отправил към вратата. Единствено от 50 до 60 имахте инициативата, през останалото време мача се игра на една врата.
Изображение

Върни се в “Архив”