1. Първото което е с ла-ла-джйски истории няма да махнете никой, най-много Батков да си го премести от единия крачол в другия, а вие само ще се изпоскарате накрая
2. Форума е място за широка дискусия, аз мога да напиша 20 точки, заради които трябва да остане като президент
3. Обясних ви, начина е прост и лесен: кихаш 15 милиона и Батков е вън, приказването и викането "оставка" е евтино, трябват действия ![/quote]
Ами приятел, ние така смятаме, както е казал Джон Ленън: Мнението е като задника, всеки го има.
И нещо друго което не зная дали ти го знаеш. Т.нар. от теб ла-ладжийски истории ние наричаме Гражданско общество. И се опитваме да сме цивилизовани хора. Ако искаш, помагай, ако не, направи нещо за ЛЕВСКИ, не за Батков. За него Държавна сигурност и нейния президент Гоце Първанов направиха достатъчно. Батков и да продаде ЛЕВСКИ ще му остане собствеността придобита поради факта, че е собственик на ЛЕВСКИ, ако беше собственик на Левски-Сусурлево, щеше да придобие дъртия ми...
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протест срещу БаткOFF !
ilsengard написа:Оооо я стига с това: Батков - вън ! Кой да дойде? Извади ти 15 млн. евро, откупи акциите и провеждай добра трансферна политика и вземай мъдри управленски решения. На мен Батков си ми харесва за президент и изобщо нямам намерение да протестирам, както и верните фенове от НФК и София Запад
Най верните фенове са на Батков съгласен съм - продали са си и гъза на него тия подлоги мръсни , начело с ония боклук Гугутката!!!
На тези ,които са на страната на Бай Ганю ,ще им кажа ,че парите ,които ги е давал досега май са на привършване ,щото комунистите и дпс си отидоха от властта и Борат ще мисли как да си спаси неговата кожа,а за отбора на него му дреме на оная работа.Както навремето е гласувал за преименуването на Витоша,така и сега ще тегли кръста на отбора.
Много сте ми интересни всичките. Да сте чули някой да е излязъл да каже ИСКАМ ДА КУПЯ ЛЕВСКИ??? НЕ!!!
Тогава какво ревете. Батков ще се махне на драго сърце,стига да се появи някой на когото да продаде отбора.До тогава това е положението. Иначе Батков-вън ок,ама кой-вътре????
Тогава какво ревете. Батков ще се махне на драго сърце,стига да се появи някой на когото да продаде отбора.До тогава това е положението. Иначе Батков-вън ок,ама кой-вътре????
Батков - вън ! Kупувам веднага жълто червен шал !
tco4i написа:Много сте ми интересни всичките. Да сте чули някой да е излязъл да каже ИСКАМ ДА КУПЯ ЛЕВСКИ??? НЕ!!!
Мислиш ли че няма желаещи да купят ЛЕВСКИ?
Аз не мисля, но никой не иска да се афишира, защото самия Батков не иска да продава. Държавна сигурност ще съсипе всеки афиширал интерес към собствеността на техния агент. За да се осмелят хората ние трябва да ги поканим в клуба, а това ще стане когато недвусмислено покажем, че всички искаме промяна в любимия ни клуб ЛЕВСКИ.
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Божков винаги е бил левскар затова и толкова не го обичаха в ЦСКА.А на левскарите явно им е къса паметта преди да вземе ЦСКА Божков беше в управителния съвет на Левски 

- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
Поздравления за темата !!!!
....Батков чака 10-15 мил евро за Левски и се маха на момента,както се вижда не пръска пари за играчи,за треньор,за нищо....в момента Левски е като "апартамент обявен за продан който очаква купувач и никой не иска да инвестира в него нито лев допълнително"...Левски е отбор без цел,и го води само инерцията,името и традицията да играе в Евотурнири всяка година....в момента това е единствената възможна отправна точка за отбора......Батков като бивш номенклатурен кадър,доносник,агент е социално зло не само за Левски,а и за целия български футбол....надявам се на достоен президент при който омразата между феновете на Левски и ЦСКА да не ескалира, и да бъде чисто спортна и фенска.
Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!
Ами ако Батков е спечелил делото срещу Дерипаска и се върне от чужбина с милиони евро,тогава какво ще правите,как ще му се извинявате.Пък и Гугутката дали ще е съгласен да си иде Батков,точно се е настанил на яслата и да дойде друг,няма да е феърплей.