Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гонзо маха Тасевски и Жо против волята си

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 14:29

deepblue1963 написа:
per4i_vd написа:
deepblue1963 написа:За всяка статия от "Тема Спорт" ли ще правим тема?И после почваме да ръсим простотии.Ало,модераторите,този форум взе да става все по цесекарски и по цесекарски.Спорт1 и "Тема Спорт" си мръднат пръстчето и във форума на Левски почват престрелки.Почвам да се разочаровам.Феновете на Левски не разбраха ли досега как се "пише" в "тема Спорт" по темата Левски?Някои от тях също ме разочароват.Иначе имаме претенции за някакво ниво на интелигентност.Ми дръжте се като такива!

Напълно си прав за ТС, ама и финансовото положение на Баткоффф, ме кара да обръщам внимание на какви ли не слухове, тоя би продал и майка си (за 150 000 евро) :|

Защо не приемем като начин на поведение обсъждането на факти.На неща,които са се случили.Ако след всеки слух почваме да плюем и да се плюем,къде ще му излезе края?Аз,Ченчев,като го мерна в "Спорт Мания" ми се повдига.А тука сме седнали да му правим кефа.Дори и да си тръгнат Тасевски и Жо,това ще накара ръководството да "бръкнат" по-дълбоко в ДЮШ.Левски спечели трипъл през 1984г. с ядро от наши кадри.Тъй,че...

ОК. Аз не съм тук за да споря с хора , които са ходили на стадиона преди да съм бил роден, и уважавам мнението ти, но наистина, не ми е на сърце това управление и не съм съгласен с това за юношите, защото къде са сега Цачев, Табаков, Иса, а се взима Миро Андонов , който с нищо не е по добър от тях.... :| Въпреки, че го харесвам като тип играч...[/quote]
Аз,пък,като не разбирам от треньорство,мениджърство на футболисти и управление на фирми,защото един футболен клуб,както и да го гледаме си е фирма,избягвам да давам акъл.
Що се отнася до юношите:
"Новият шеф на ДЮШ на Левски Бисер Хаздай коментира ситуацията с младите футболисти в Левски. Той заяви, че на "Герена" се набляга изключителномного върху развитието на юношите.
"В последните няколко години няма отбор, който да е давал повече възможности за изява на младите си играчи от Левски. И Живко Миланов, и Николай Димиторв, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Николай Михайлов, Божидар Митрев, Боян Табаков, Борислав Балджийски са продукт на нашата школа. Всички те получиха огромен шанс за изява в първия отбор", заяви Хаздай пред Ринг.
"Който и да е треньор на Левски обаче, няма да предпочете да остави първото място за сметка на налагането на играчите. Младите футболисти трябва да си заслужат мястото в тима, засега са далеч от титулярите. В момента зависи единствено от Стефан Станчев дали ще заеме мястото на Живко Миланов. Левски му подава ръка в момента и от него зависи дали ще я поеме. Никой не те чака в Левски, шансът каца само по веднъж", допълни шефът на "синята" школа.
"За съжаление днес младите гледат повече как изглеждат, каква кола карат. Това мен страшно много ме дразни. Боли ме за футболист като Атанас Курдов. Откакто отиде в Германия, той се промени. Вече залага повече на показността. На 20-ина години трябва да мислиш само за футбол, а не за това каква кола караш.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2010 14:34

Абе дийпблу,имам чувството,че и осми да завършите пак ще казваш,че всичко е супер и феновете не трябва да си изразяват мнението,защото не разбират.Не мога да те разбера,честно :roll: Разбери,че ако продадете и последните си класни футболисти,с изключение на ветераните,които са наистина класни,но все пак са ветерани,то вие няма да бъдете конкурентно-способни на нито един от сериозни отбори в България,за Европа да не говорим.Моята прогноза преди да започнете разпродажбата и преди Андоне да поеме ЦСКА,беше,че ще завършите преди тях,но вече не смятам така,чисто спортно-технически,ако продажбите станат факт,вие сте си за 5 място...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 25 яну 2010 14:36

Наистина бг медийно пространство поне по отношение на темата "левски" става все по-жълто, пускат се теми във форумите с единствената цел да се провокират и противопоставят феновете на Левски, след което почва едно безкрайно плюене и противопоставяне както срещу собственика, така и помежду ни. Губим битката на всички фронотове: и на зеления килим и в медийното пространство, а и между феновете, защото не сме единни и се караме по теми, по които би следвали да имаме консенсус по трибуните. Верно е че сме зле и се очертава да ставаме все по-зле, нищо чудно да се превърнем в средняк и посмешище за кеф на враговете ни, но това е положението и трябва да се примирим с него, това е нашата съдба

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2010 14:39

ilsengard написа:Наистина бг медийно пространство поне по отношение на темата "левски" става все по-жълто, пускат се теми във форумите с единствената цел да се провокират и противопоставят феновете на Левски, след което почва едно безкрайно плюене и противопоставяне както срещу собственика, така и помежду ни. Губим битката на всички фронотове: и на зеления килим и в медийното пространство, а и между феновете, защото не сме единни и се караме по теми, по които би следвали да имаме консенсус по трибуните. Верно е че сме зле и се очертава да ставаме все по-зле, нищо чудно да се превърнем в средняк и посмешище за кеф на враговете ни, но това е положението и трябва да се примирим с него, това е нашата съдба

Добре де,за медиите си прав,но нима те продават Живко Миланов,Зе Соарес,нима те не правят сериозна селекция от години,нима те допуснаха 13 загуби за 3 месеца?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот aisogludingfioler » 25 яну 2010 14:48

Левски вече има бази, ДЮШ и т.н. Просто ръководството куца много в този отбор... Станахме за срам само с цирковете около прибирането от Каварна... Истински фенове има, но простотиите на Тодор Батков (да умре дано) изгониха по-голямата част от тях. :roll:

И първенство в България има. ;)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 25 яну 2010 14:49

ilsengard написа:Наистина бг медийно пространство поне по отношение на темата "левски" става все по-жълто, пускат се теми във форумите с единствената цел да се провокират и противопоставят феновете на Левски, след което почва едно безкрайно плюене и противопоставяне както срещу собственика, така и помежду ни. Губим битката на всички фронотове: и на зеления килим и в медийното пространство, а и между феновете, защото не сме единни и се караме по теми, по които би следвали да имаме консенсус по трибуните. Верно е че сме зле и се очертава да ставаме все по-зле, нищо чудно да се превърнем в средняк и посмешище за кеф на враговете ни, но това е положението и трябва да се примирим с него, това е нашата съдба

Ей чорбар прост , отивай си във форумът , ******* ти извратена :evil:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 25 яну 2010 14:51

Явно Борат иска да намаже още пари на гърба на отбора като продаде двама от малкото качествени играчи в Левски... Тодоре, умри :!:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 14:55

acmilan написа:Абе дийпблу,имам чувството,че и осми да завършите пак ще казваш,че всичко е супер и феновете не трябва да си изразяват мнението,защото не разбират.Не мога да те разбера,честно :roll: Разбери,че ако продадете и последните си класни футболисти,с изключение на ветераните,които са наистина класни,но все пак са ветерани,то вие няма да бъдете конкурентно-способни на нито един от сериозни отбори в България,за Европа да не говорим.Моята прогноза преди да започнете разпродажбата и преди Андоне да поеме ЦСКА,беше,че ще завършите преди тях,но вече не смятам така,чисто спортно-технически,ако продажбите станат факт,вие сте си за 5 място...

И като сме 5-ти какво?Това е краят на Левски,така ли?Колкото по-рано феновете на ВСИЧКИ отбори в България разберат,че техния отбор не е абониран за титла,купа или "еврозона",толкова по-рано ще се нормализира отношението на феновете към отборите,към другите фенове и,изобщо към случващото се в нашия шампионат.В края на краищата шампионът е само един.Това прави ли всички останали отбори по-малко любими за феновете си?Прави ли ги по-малко "футболни",по-недостойни?На кое място е Ливърпул в момента?След 7-8 години хегемония,на кое място е Лион в момента?Откога Бенфика не са ставали шампиони?Не казвам,че на феновете им е приятно,ама чак,пък да се посипваме с пепел...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2010 14:59

И ти се наричаш фен на Левски ? Единственото с което можеш да се примириш......е ограниченият ти умствен багаж !
..................................................................................................................
Що се отнася до евентуалните трансфери на Жо и Дарко.......ако се осъществят, то най добре е, Гонзо да даде изявление, че няма да се борим за нищо, и този сезон за Левски ще е преходен....обаче при този вариант......за да имаме някакъв отбор за следващите години......трябва да се почне с масово налагане на юноши ( колкото и да са зле.....което обаче не ми се вярва ) !
Иначе, ако се продължава с изявленията......че ще се борим за титлата.....въпреки тоталната разпродажба на добри футболисти......това ръководство определено трябва да бъде обявено, за най некъдърното в историята на клуба !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2010 15:00

deepblue1963 написа:
acmilan написа:Абе дийпблу,имам чувството,че и осми да завършите пак ще казваш,че всичко е супер и феновете не трябва да си изразяват мнението,защото не разбират.Не мога да те разбера,честно :roll: Разбери,че ако продадете и последните си класни футболисти,с изключение на ветераните,които са наистина класни,но все пак са ветерани,то вие няма да бъдете конкурентно-способни на нито един от сериозни отбори в България,за Европа да не говорим.Моята прогноза преди да започнете разпродажбата и преди Андоне да поеме ЦСКА,беше,че ще завършите преди тях,но вече не смятам така,чисто спортно-технически,ако продажбите станат факт,вие сте си за 5 място...

И като сме 5-ти какво?Това е краят на Левски,така ли?Колкото по-рано феновете на ВСИЧКИ отбори в България разберат,че техния отбор не е абониран за титла,купа или "еврозона",толкова по-рано ще се нормализира отношението на феновете към отборите,към другите фенове и,изобщо към случващото се в нашия шампионат.В края на краищата шампионът е само един.Това прави ли всички останали отбори по-малко любими за феновете си?Прави ли ги по-малко "футболни",по-недостойни?На кое място е Ливърпул в момента?След 7-8 години хегемония,на кое място е Лион в момента?Откога Бенфика не са ставали шампиони?Не казвам,че на феновете им е приятно,ама чак,пък да се посипваме с пепел...

Позволих си да напиша това,не защото не е нормално всеки отбор да има спад,а защото не е нормално да искаш феновете да не си изразяват мнението,да се заяждаш постоянно,да защитаваш хора,които са крайно компрометирани като ти знаеш кого.Истина е,че трябва да се нормализира отношението на феновете към отборите,но всеки има право да бъде недоволен,особено когато има причина за това.

Върни се в “Архив”