ivan56 написа:JackPackage написа:
Плешивия наркоман е ясно че ще иде или в Юве или в ПСЖ, той на места където отборът който взема не е най-силен игрово и финансово не ходи!
При камилитеее

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:JackPackage написа:
Плешивия наркоман е ясно че ще иде или в Юве или в ПСЖ, той на места където отборът който взема не е най-силен игрово и финансово не ходи!
При камилитеее

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
locke написа:KOPScousers написа:Доста тъпо изказване при положение, че двата най-добри отбора в света вмомента са английски.![]()
Айде Ливърпул е единия, другия кой е - финалиста тотнъм![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
JackPackage написа:rhaegar написа:Тия Аржентина толкова ли нямат защитник, та викат Рожо?
е виж че другите им титулярни защитници са дълбокорезервния картоф Фойт и карикатурата Отаменди (който пък им е най-добрия ЦЗ май изобщо в състава) - дали имат според теб![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Тия Аржентина толкова ли нямат защитник, та викат Рожо?
е виж че другите им титулярни защитници са дълбокорезервния картоф Фойт и карикатурата Отаменди (който пък им е най-добрия ЦЗ май изобщо в състава) - дали имат според теб![]()
Е па да викнат някой от Ривър, Бока, нещо там. Кво ще го тестват тоя идиот в контроли?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
SilentKiller написа:Той в Ман.Ю като пръсна 300+млн. даже не се и доближи до титла...![]()
Едно 2ро място на 20 точки от Сити, едно 6то място, а на третия сезон като го уволниха декември остави манафите по-близо до зоната на изпадащите отколкото до първото място.![]()
За Гуардиола не се притеснявай, той където и да отиде винаги ще е в битката за титли за разлика от някои твои фаворити.![]()
А това за плешивостта е доста смешно, понеже 1/4 от мъжете в света имат форма на оплешивяване. Това някакъв недостатък ли е ? Зидан дали е плешив дебил ?![]()
Да се подиграва човек с външни белези плод на генетични фактори показва ти що за олигофрен си. Със същия успех може да се смееш на някой че косата му е побеляла, ама то де толкова акъл в облия мозък на смити тъпото с половин функционираща клетка.
Thsmith написа:SilentKiller написа:Той в Ман.Ю като пръсна 300+млн. даже не се и доближи до титла...![]()
Едно 2ро място на 20 точки от Сити, едно 6то място, а на третия сезон като го уволниха декември остави манафите по-близо до зоната на изпадащите отколкото до първото място.![]()
За Гуардиола не се притеснявай, той където и да отиде винаги ще е в битката за титли за разлика от някои твои фаворити.![]()
А това за плешивостта е доста смешно, понеже 1/4 от мъжете в света имат форма на оплешивяване. Това някакъв недостатък ли е ? Зидан дали е плешив дебил ?![]()
Да се подиграва човек с външни белези плод на генетични фактори показва ти що за олигофрен си. Със същия успех може да се смееш на някой че косата му е побеляла, ама то де толкова акъл в облия мозък на смити тъпото с половин функционираща клетка.
Ако трябва да сме обективни, 300 млн вършеха работа в първия му престои в Челси. Сега 300 млн стигат за играч и половина за съжаление.
Иначе няма спор, че трансферите в Юнайтед бяха абсолютен провал с изключение на Матич и Ибрахимович.
Аз не се притеснявам за плешивия и ми е ясно, че никога няма да вземе отбор в криза. Просто защото знае как ще му лъсне задника.
пп Аз не му се подигравам за това, че е плешив, а го определям като такъв. Точно както можеш да казваш на някой дълъг и етк.
Подигравам му се за много други неща, бих се подигравал по скоро на мъж с женска дълга коса (ако тръгна да иронизирам за коса), плешивия е просто определение за да не използвам нещо нецензурно за същия измамник хващан с допинг.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
SilentKiller написа:Твърде много му се насъбраха провалите на португалеца в последните години, че всичко да е плод на случайност или малшанс. Низходящата линия на деградация при него е налице от последната му титла с Челси през 2015г. Просто не е същия мениджър, който беше преди 10+ години.
Гуардиола също търпи неудачи отвреме навреме, но после веднага запълва празнината отново с купи. 2017г. беше единствената, в която не е печелил трофей откакто е треньор. Някои предричаха, че няма да успее в Англия, но той постигна нещо, което не беше правено от времето на Съра - 2 поредни титли. Но Сърът си е закърмен с британския футбол, от 80те години познава всички негови особености, докато Пеп се явяваше нещо като чужд имплант в ПШ. В крайна сметка обаче успя да наложи своите идеи в английското първенство особено ако го сложим на фона на други мениджъри от Южна Европа/Латинска Америка, които се провалиха с гръм и трясък в Англия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта