Groucho написа:Давам 500 лв, 100 кила сливова, едно прасе и 10 билета за градския транспорт за шугърмамата на Челси![]()
Другата седмица ще ходя на мача със Спортинг, ще гледам да ти я взема за тази оферта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Давам 500 лв, 100 кила сливова, едно прасе и 10 билета за градския транспорт за шугърмамата на Челси![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Другата седмица ще ходя на мача със Спортинг, ще гледам да ти я взема за тази оферта
Groucho написа:JackPackage написа:Другата седмица ще ходя на мача със Спортинг, ще гледам да ти я взема за тази оферта
И да не пипаш стоката, ей![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
1.Това че Реал Мадрид и Челси имат близки успехи за последните 10 години не е уникален белег за двата клуба, а просто стечение на обстоятелствата.
2.Още повече, какво разбираш под агресивна трансферна политика?
3.Стабилността на Челси в дългосрочен план не зависи от трансферната политика?
4.В Реал няма липса на интеграция на хора от детско-юношеската школа, ако имаме достатъчно добри кадри.
5.Не знам какво разбираш под по-устойчив отбор...
Добре, сравни Реал Мадрид и Челси от 2004-та година насам.
Намери ми прилики, които да са уникални за тези два отбора.
Стабилността на Челси в дългосрочен период не зависи толкова пряко от трансферната политика.
Реал Мадрид нямал бъдеще без Ронaлдо ?
Не искам дори и да коментирам какво ще се случи с Реал Мадрид...
smoothc написа:2007-2008:Робен,Пепе,Снайдер,Ван дер Ваарт
2008-2009:Хунтелар,Диара
2009-2010:Роналдо,Кака,Алонсо,Бензема
2010-2011:Ди Мария,Йозил
2011-2012:Коентрао
2012-2013:Модрич
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта