Франция Лига 1 (2014/2015)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Франция Лига 1 (2014/2015)
Лукас Бариос се разписва в трето поредно домакинство на Монпелие. 
Отлични Лопес и Манданда, които запазиха равенството в много нервен мач на Велодром. Според мен имаше и неприсъден чист гол за ОМ, а за капак загубиха Морел и Имбюла зе дербито срещу ПСЖ.
- dreben23
- Контакти:
Марсилия беше втория мач дето ме издъни във фиша, първият беше г/г на Борусия М-Хановер.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o72GF2ZkMo0[/youtube]
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
И СЕГА ДА СЕ ПОСМЕЕМ
След изиграването на 28 и 29 кръг от играта с прогнози се забелязват следните интересни факти:
1. Силна офанзива от страна на valni и boys85 и от този кръг имаме нов водач в класирането - valni
Предвид по-горе изложеното, силно се препоръчва за бъдеще "по-спортменска" игра от страна на valni и boys85 и съответно по-малко спечелени точки
При неспазване на това условие, ще последва наказания от 2 мача (незачитане на точките от прогнозите за 2 кръга).
При рецидив на посоченото явление, ще последва директно изключване от лигата за неспазване на правилата на феърплей!
Съжалявам, че би ми се наложило да придприема описаните мерки, но това е единствения начин, който виждам за да постигна целта си, а именно да стана шампион тази година!
2. Забелязва се скок с 4 места в класирането на j0rka7aa благодарение на спечелените 28 т. от последните 2 кръга + отложения мач между Евиан ТГ и Лориан.
В тази връзка, напомням че всяко уговаряне и манипулиране на крайните резултати във френското първенство е стриктно забранено!
След изиграването на 28 и 29 кръг от играта с прогнози се забелязват следните интересни факти:
1. Силна офанзива от страна на valni и boys85 и от този кръг имаме нов водач в класирането - valni
Предвид по-горе изложеното, силно се препоръчва за бъдеще "по-спортменска" игра от страна на valni и boys85 и съответно по-малко спечелени точки
При неспазване на това условие, ще последва наказания от 2 мача (незачитане на точките от прогнозите за 2 кръга).
При рецидив на посоченото явление, ще последва директно изключване от лигата за неспазване на правилата на феърплей!
Съжалявам, че би ми се наложило да придприема описаните мерки, но това е единствения начин, който виждам за да постигна целта си, а именно да стана шампион тази година!
2. Забелязва се скок с 4 места в класирането на j0rka7aa благодарение на спечелените 28 т. от последните 2 кръга + отложения мач между Евиан ТГ и Лориан.
В тази връзка, напомням че всяко уговаряне и манипулиране на крайните резултати във френското първенство е стриктно забранено!
LIVERPOOL RULZZ
- dreben23
- Контакти:
Съгласен, а да видите кво ми е на мен като съм най-добрият и всички ме преписват, за да не мога да спечеля.. А ако почна аз да преписвам, сигурно няма да могат да ми докарат някои хора и две точки на кръг.
[offtopic]Майтап да става, всичко е точно, също като готиното резюме на шефчето, играем пък каквото стане! Абе майтап, ама знаете, че във всеки кръг все някой цака някого, но не и аз! Точно на това искам да ви науча, феърплей, нищо че съм цесекарче..
А и по-добре аз да съм пред вас, за да може после в ШЛ да попадне някой под мен, щото аз ще се класирам и от другаде.
Нали, нинджичке?
[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
Хаха съдиите как не са го видели
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
Френската Лига 1 ще има 2 представителя на 1/4 финалите в Шампионската Лига. Страхотно