Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (AET -:-)

Мнениеот BadBoy » 15 май 2013 23:23

we are the champions написа:Другия път като ходите на финал поне учете дузпички да биете.....

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (AET -:-)

Мнениеот AN71 » 15 май 2013 23:23

BadBoy написа:
shotgun blues написа:Няма купа,няма дубъл ВСИЧКО Е БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Скъсиха ми животам,но купата е ЗЕЛЕНААААААААААААААААААА
За Левски КАЛЪФКААААААААААААААААА и в събота още еднааааааааааааааааааа
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ти си най-измисления футболен фен в България, срам и позор си.

Не е само той много са и това е жалкото :(

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Мнениеот plamenst7 » 15 май 2013 23:24

Не може да се отрече, че Левски игра с желание и футболистите се раздадоха, друг е въпроса, че толкова са им възможностите.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 май 2013 23:26

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, САМО ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

Сега се прибирам от Ловеч и още емоциите ме държат, така че конректно за играта и футболистите, няма да пиша нищо, защото ще кажа нещо за Йовов и Митов, а не го заслужават.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 май 2013 23:28

tevez написа:САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, САМО ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

Сега се прибирам от Ловеч и още емоциите ме държат, така че конректно за играта и футболистите, няма да пиша нищо, защото ще кажа нещо за Йовов и Митов, а не го заслужават.

Е няма какво да казваш то се видя на терене ,че без Йовчо с човек по малко играхме по добре :(

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 май 2013 23:31

Да го Ева, убиха ми надеждите направо. Догодина ще се борим отново, най-голямото богатство на Левски беше и днес на трибуните. Само Левски, а в събота трябва да подкрепим още по-добре отбора! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 май 2013 23:31

Поздравления за Берое заслужена победа. Стъпиха по-здраво и по-мъжки в мача, имаха доста положения, а след изцепката на Бижутеро и играта ни не виждах как може да стигнем до гол.

Митов има късмет, може да не е добре подготвен тактически, НО направи нещо много важно - върна левскарския дух в отбора, пак сме отбор, макар и не с толкова добри играчи, а не сбирщина. Заложи на опита Йовов и Гаджев ..и сбърка. Йовов много е дал и много може , но не е за титуляр. Гаджев си е леке, а явно след контузията не е напълно готов.

Колкото а Левски аз съм оптимист. Някои играчи трябва да се освободят - Ели, Старокин, Гаджев, Йовов, Пелето. С другите и грамотен треньор и няколко попълнения пак ще станем ОНЗИ Левски, на който му се радвахме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 май 2013 23:33

terata написа:Първо честита купа на Берое, заслужиха си я момчетата! А на другата паплач събрала се тук ще цитирам един ваш идол "Който играе пИчели, който не играе не Пичели", та вие днес къде играхте?

Този за когото говориш не е само наш идол ... Един въпрос обаче: ..... Вие като играхте днес, каква я свършихте? :)

ПП: Трансферният прозорец в Австралия е отворен извънредно. Засилен е интересът на водещи отбори по австралийски футбол към "дузпаджиите" в сини екипи! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 май 2013 23:34

AN71 написа:
tevez написа:САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, САМО ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

Е няма какво да казваш то се видя на терене ,че без Йовчо с човек по малко играхме по добре :(

Митов направи 2 големи грешки днес - пусна Йовов и Йорданов. След това, виждаш, че Йовов получи жълт картон, ми да го прати зад нападателя, а не в центъра, където го минават като малка гара и да трябва да прави нарушения, за да спира играчите на Берое. Тоя Йорданов няма такъв наплашен ********. Феновете до мен вместо да псуват по играчите на Берое, те псуваха Йорданов, тоя се беше насрал още преди да излезне на терена. Това, че случайно е успял да вкара гол и да се запише сред голмайсторите не значи нищо, ама абсолютно нищо. За това всичко е виновен старши треньора, като изгониха Йовов не заиграхме с 10 човека, а с 9, заради Йорданов.
Хареса ми, че показаха левскаркия дух и от 3:1 за 8 минути изравниха. Заралиите бяха като попарени, едвам се чуваха. Вдигнаха два смешни плаката и толкова. Чак след дузпите се чуха.
Допуснахме много елементарни голове.
А за дузпите няма какво да кажа. Просто рулетка. Не можеш да се сърдиш на никого. Повече щеше да е лошо, ако бяха ни били 3:1 и тогава щяхме да казваме, че нашите са безхарактерни и т.н.

А това, което стана след края на мача извън стадиона - без коментар. Много жалка картинка беше.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 май 2013 23:37

Всички на "Герена" за последната битка . Ок?

ПС: Винаги съм казвал , че най- добрите "дузпаджии" трябва да ти изпълняват първи ....в противен случа става като днес .
, Правя уговорката : не обвинявам никой от играчите за днешната загуба . При 1-3 си мисля че малко хора са очаквали 3-3 и то в последните минуи .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”