Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Реал Мадрид - трансферно лято 2013

Мнениеот hajitsu » 02 сеп 2013 20:55

И аз това се чудя... Всеки мач реве, че Йозил за нищо не ставал, трябвало да бъде резерва и не знам си какво още, а когато Реал го продадоха, му стана любимец!?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 сеп 2013 21:02

shotgun blues написа:Критикувал съм го много в мачовете,като не си дава зор нормално.Но това не значи,че го мисля за слаб футболист и искам да се маха :o Напротив това което ме дразни в него е ,че е невероятен талант но лежерния му стил на игра,не му помага да го развие напълно.Но е способен с няколко паса да реши мач факт и това му качество го няма почти никой друг в РЕАЛ,освен ДИ МАРИЯ и АЛОНСО с някой дълъг :geek:

Точно както го описа като характер и стил такива играчи нямат място в клуб като Реал.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 сеп 2013 21:09

Добре де, не се ли явява Ди Мария конкурент на Бейл ? Би трябвало той да "изгори".

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 сеп 2013 21:13

Aз пък въобще не съжалявам за Йозил.Има силни страни но има и много слаби.Не даде това което се очаква от него.Един отбор за да започне да мачка,трябва да има поне 3-4 футболисти които играят постоянно силно.В Реал това прави само Роналдо,и до някъде Чаби.За да започнем да мачкаме трябва Модрич,Иско,Роналдо и Бензема да са машини всеки мач.За последния съм най-скептично настроен,за първите трима мисля че скоро ще ги видим в пълната им сила.Бейл е загадка.От него очаквам всичко.И да е много добър,и да е пълна дупка.Последния мач ми вдъхва увереност че нещата тръгват на добре.Йозил отиде в Арсенал,не беше лошо и Бензема да се махне за сметка на някой нападател,но....остана.
Много ми е странно Бейл като какъв ще играе!? :roll:

п.п. Парите и мачовете на Реал Мадрид все ми се вижда че идват много рядко. :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 сеп 2013 21:14

paceto написа:
shotgun blues написа:Критикувал съм го много в мачовете,като не си дава зор нормално.Но това не значи,че го мисля за слаб футболист и искам да се маха :o Напротив това което ме дразни в него е ,че е невероятен талант но лежерния му стил на игра,не му помага да го развие напълно.Но е способен с няколко паса да реши мач факт и това му качество го няма почти никой друг в РЕАЛ,освен ДИ МАРИЯ и АЛОНСО с някой дълъг :geek:

Точно както го описа като характер и стил такива играчи нямат място в клуб като Реал.

Абсолютно съм съгласен с paceto!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 сеп 2013 21:18

paceto написа:

КАКА,Бензема по-различни ли са ....разликата е ,че ЙОЗИЛ беше ключов с отиграванията си и имаше бъдеще в отбора,заедно с ИСКО щяха да са страхотни варианти за мястото на плеймейкър.
Сега какво става - ИСКО и Модрич могат да играят плеймейкъри(хърватина въобще не се е доказал там) ,а за едното място на дефанзивен халф се борят петима Алонсо,Касемиро,Илараменди,Кедира и Модрич който засега си е бетон там за едното място....и кво става ако ИСКО се контузи или не е във форма ...ДИ МАРИЯ ли ще е плеймейкър или БЕЙЛ :o Колкото и да харесвам ДИ МАРИЯ,ако имаше кой да напуска трябваше да е той,а БЕЙЛ да му е заместника...сега БЕйл,КР7,Ди Мария,Хесе,Мората (той играе повече като крило ,отколкото като нападател в РЕАЛ :( )напълни се с крила,а плеймейкъри 1 и половина
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 02 сеп 2013 21:36

Да имаш в състава си един от най-добрите германски футболисти и да го продадеш, за да купиш некъв британски орангутан... :shock:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 сеп 2013 21:51

Няма как да съм щастлив в подобен ден. Ден, в който Бернабеу се напуска от един страхотен играч. Страшно много харесвам Йозил, все още тая едни 5% надежда това да не бъде истина. Честно казано, хич не ми се коментира Бейл и трансфера му в момента. Дано Йозил остане :(
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 сеп 2013 21:53

shotgun blues написа:
paceto написа:

КАКА,Бензема по-различни ли са ....разликата е ,че ЙОЗИЛ беше ключов с отиграванията си и имаше бъдеще в отбора,заедно с ИСКО щяха да са страхотни варианти за мястото на плеймейкър.
Сега какво става - ИСКО и Модрич могат да играят плеймейкъри(хърватина въобще не се е доказал там) ,а за едното място на дефанзивен халф се борят петима Алонсо,Касемиро,Илараменди,Кедира и Модрич който засега си е бетон там за едното място....и кво става ако ИСКО се контузи или не е във форма ...ДИ МАРИЯ ли ще е плеймейкър или БЕЙЛ :o Колкото и да харесвам ДИ МАРИЯ,ако имаше кой да напуска трябваше да е той,а БЕЙЛ да му е заместника...сега БЕйл,КР7,Ди Мария,Хесе,Мората (той играе повече като крило ,отколкото като нападател в РЕАЛ :( )напълни се с крила,а плеймейкъри 1 и половина

Да си видял някой тук да съжалява за Кака?Беше ясно, че не е за Реал Мадрид ама трябва ли да го плюем всеки мач по 20 коментара за 90 минути като теб, за да бъде ясна позицията на даден потребител пишещ тук?И Бензема е същият, но поне той играе и допринася до някаква степен за отбора и рядко излиза като смяна и все от някъде може да мушне някой гол, когато най малко очакваш.Игуаин и той беше същият и го махнахме, но Реал не е клуб, за да чака някой играч да се събуди от зимният си сън или да играе по 70 минути в мач и да го сменят след това.Ми да махнем и Бензема какво ще кажеш и да разчитаме на Мората и Хесе + Роналдо и Бейл и да взимаме молитвеника, за да се молим за някоя купа, ШЛ и т.н.

В момента може да си позволим да махнем Йозил, защото има не малко играчи на тази позиция, но няма как да чистим нападателите след като махнахме двама ако броим Кайехон.И аз и всички останали фенове искаме да се взимат нападатели, но такива които да си заслужават да носят белият екип, а на хоризонта аз в момента не виждам такава личност освен един Фалкао.Знае ли човек може следващото лято да е главната ни цел, а може и още зимата ако не му хареса в Монако.

Не ми харесва това за Йозил, но какво да направя и да седна да хуля като тебе файда няма.
Все още никъде няма обявено официално по сайтовете на двата отбора за Йозил, а излезе информация че са се разбрали да го обявяват едновременно на клубните си сайтове в 20:00 часа както стана с Бейл.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 сеп 2013 22:06

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”