Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2013 14:21

Дойде ли отново Тройната коалиция на власт избирам Терминал 2 и тая държава да умира, хич няма да ми дреме.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:22

parvanoff написа:Хората сами могат да преценят кой какво казва-бъди спокоен. То се вижда-аз ти давам официална статистика, а ти ми пишеш някакви цифри, които даже не може да докажеш откъде си ги взел. И колко пъти си ме видял да плюя без факти по някого? Докато тук изобилства от обосновани мнения тип "тиквун", "гадната мутра" и т.н. Къде са ти фактите на теб да попитам? А ми казваш, че аз говоря общи приказки. Защо лъжеш? Пак ще те попитам-къде са ти фактите? Написал си едни измислени цифри, които кой знае откъде си взел, а наричаш официалната статистика лъжа...

Парваноф, само да те питам "нещо" - кой прие закона за светлините на колите и с каква цел? Кой 4-5 години управлява, все едно, че още си е тройната коалиция на власт? Аз ли или Тиквун? Кой щеше да вкарва изедниците в пандиза? :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:23

PFC Litex написа:Дойде ли отново Тройната коалиция на власт избирам Терминал 2 и тая държава да умира, хич няма да ми дреме.

Споко, Бойко :lol: Тая държава не е от твоя мандат на бял свят! :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 14:24

Red Warrior написа:
dunavfc написа:Празнувай народе,този "тиранин","диктатор","фашист","комунист" и "гадняр" си подаде оставката,той имаше достойнството да го направи ! Хората излязоха,протестираха и властта се вслуша в тях,достойна постъпка ! Да си спомним,какво се случи януари 2009,след масовият протест пред парламента,къде бяха тогава оставките на Доган,Станишев и Царя ?

Аз лично бях на простестите през 2009г. и тогава отново башибозука (жандармерията) смля протестиращите. Добре, че покрай футболните мачове съм претръпнал, та отрано разбрах накъде отиват нещата. Извода е, че между комунистите от БСП и милиционерите от ГЕРБ няма разлика.

Напротив разлика има,че единя си подаде оставката,а другият се готви за премиер отново...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2013 14:25

Кировец написа:
PFC Litex написа:Дойде ли отново Тройната коалиция на власт избирам Терминал 2 и тая държава да умира, хич няма да ми дреме.

Паживьом, увидим.
Правителството на Борисов не е перфектно, но е най-малкото зло, защото у нас не се избират най-добрите, а кое ще е най-малкото зло за всички ни.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 фев 2013 14:28

parvanoff написа:
Red Warrior написа:
dunavfc написа:Празнувай народе,този "тиранин","диктатор","фашист","комунист" и "гадняр" си подаде оставката,той имаше достойнството да го направи ! Хората излязоха,протестираха и властта се вслуша в тях,достойна постъпка ! Да си спомним,какво се случи януари 2009,след масовият протест пред парламента,къде бяха тогава оставките на Доган,Станишев и Царя ?

Аз лично бях на простестите през 2009г. и тогава отново башибозука (жандармерията) смля протестиращите. Добре, че покрай футболните мачове съм претръпнал, та отрано разбрах накъде отиват нещата. Извода е, че между комунистите от БСП и милиционерите от ГЕРБ няма разлика.

Отново лъжа! Комунистите подадоха ли си тогава оставката? Борисов подаде ли я? Има ли разлика? Я да видим сега какво ще кажеш...

Не, не подадоха оставка. Все пак тяхна е репликата "Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем.". Но отношението към протестиращите беше същото. Сега просто протестите са по-масови, ежедневни и в цяла България - това е разликата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 20 фев 2013 14:30

Какъв е смисълът от тая анкета, щом мога да регистрирам колкото си искам профили и да гласувам с тях :?:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2013 14:30

parvanoff написа:Хората сами могат да преценят кой какво казва-бъди спокоен. То се вижда-аз ти давам официална статистика, а ти ми пишеш някакви цифри, които даже не може да докажеш откъде си ги взел. И колко пъти си ме видял да плюя без факти по някого? Докато тук изобилства от обосновани мнения тип "тиквун", "гадната мутра" и т.н. Къде са ти фактите на теб да попитам? А ми казваш, че аз говоря общи приказки. Защо лъжеш? Пак ще те попитам-къде са ти фактите? Написал си едни измислени цифри, които кой знае откъде си взел, а наричаш официалната статистика лъжа...

На всичкото отгоре и манипулираш хората-би ли ми показал къде наричам статистиката "лъжа"? Казах, че е измислена, стъкмистика и че подобни осреднени стойности на година нямат стойност. За какво лъжа, би ли доказал и показал? Много време ти се отдели-седиш като матросовец на герберската амбразура и раздаваш много акъл, но както ти казах-задръж си го за теб. Виждам и как комуникираш с хората. Този разговор е приключен. Лек ден!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:30

PFC Litex написа:
Кировец написа:

Паживьом, увидим.
Правителството на Борисов не е перфектно, но е най-малкото зло, защото у нас не се избират най-добрите, а кое ще е най-малкото зло за всички ни.

Аз към днешна дата нямам никакви симпатии - честно казано. Преди време ме спряха за анкета на улицата - преди Тикво да е на власт и ме питаха при какво условие бих гласувал за ГЕРБ - казах им - Ако направят коалиция с Волен Сидеров - така стана, но от началните мераци и обещания останаха само протестите на бедния народ.
Според мен държавата трябва да се управлява не от партии, а от 1 силна личност - Президента. Той да коли и той да беси. Така си мисля - може да не съм прав.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 14:32

Кировец написа:

Парваноф, само да те питам "нещо" - кой прие закона за светлините на колите и с каква цел? Кой 4-5 години управлява, все едно, че още си е тройната коалиция на власт? Аз ли или Тиквун? Кой щеше да вкарва изедниците в пандиза? :lol:

Ако си чел, щеше да видиш много неща, които съм писал, защото си играя и се стремя мненията ми да са обосновани. Какво лошо има светлините на колите да са включени? Аз не си спирам светлините, откакто си купих колата през 2003-та година, защото вярвам, че така може да се спаси живот на човек. Какво значи все едно е тройната коалиция на власт-бъди конкретен? Написах го и на едно друго място-първо, не е толкова лесно, както на теб ти се струва да вкараш хора с много пари в затвора по няколко причини. За да стане това трябва полиция, следствие и съд да си свършат работата като хората, а тук знаем как се върши. А още по-трудно става, когато някой си е вързал законово гащите. Все пак дадох пример за доста хора, които се опитаха да осъдят и някои, които успяха. Вальо топлото, Ковачки и някои знакови лица от организираната престъпност, глобиха ЧЕз, опитаха и Цонев, и Масларова да осъдят, гонеха Доган за незаконно строителство, а някои хора като Галеви избягаха, за да не бъдат осъдени, но както ти казах трудно е, когато много хора през които трябва да мине едно разследване и дело са корумпирани, когато не трябва да се месиш в съдебната система. Има много още какво да се желае, но се правеха опити.
Последна промяна от parvanoff на 20 фев 2013 14:37, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”