Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Левски рискува служебно отнемане на 3 точки

Мнениеот Tribune East 1912 » 21 апр 2013 11:41

bianchi написа:Защо Гонг и Спортал мьлчат? Ако беше Локо и Ботев сега щеше да има 35 хиляди страници от както е почнал сезона Ботев и Локомотив са най наказваните отбори.

Няма как да пишат, при положение че в екипите на двата сайта половината са фенове на Левски, а другата половина на ЦСКА. А ако това се беше случило с нашия или вашия отбор... не ми се мисли какво щеше да бъде по сайтовете.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 21 апр 2013 11:41

bianchi написа:Защо Гонг и Спортал мьлчат? Ако беше Локо и Ботев сега щеше да има 35 хиляди страници от както е почнал сезона Ботев и Локомотив са най наказваните отбори.

Да бе, всеки мач ви зимат по 5 бона... ние им станахме спонсор на БФС.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 апр 2013 11:42

samobotev написа:Каква обич към отбора ? Вчера показахте единствено обич към фюрера и към никой друг и не се оправдавайте с това, че само 10 човека биле участвали. Къде бяха останалите фенове на Левски когато онази групичка поругаваше датата 20 април и името на хората дали живота си за свободата на България сред които е и Васил Левски чието име носи отбора ви.

Вместо да се съберете и да им опънете по два шамара още там вие се правихте че нищо не става и сега ги защитавате по форумите с някаква фалшива фенска солидарност. За това и стадиона ви е празен на всеки домакински мач, просто нормалните сини привърженици не искат да имат нищо общо с наркомачетата и хулиганите които в момента колят и бесят на стадиона ви с разрешението на ръководството на отбора ви

Абе ние да не сме като вас анархисти и другари с Арис! В нашият сектор поне половината са с такива възгледи! При нас за разлика от вас анархисти и друга пънкарска измет няма! Това, че на някой не му харесва тази идеология (в това число съм и аз) не значи, че няма други хора с обратни на техните възгледи! Дясната и крайно дясната ориентация на нашият сектор не е от днес или вчера, а още от 90те години! Това ,че тука сте на по 15 или 16 години всички не значи, че не трябва да знаете кво е било преди години! Спомням си, че дълги години на оградата на Герена имаше знаме с глава от Хед Хънтърс тип ККК, с надпис SOUTH FRONT! A розовите имаха на оградата си знаме с надпис "нашата вярност е нашата чест"! А преди това още имаше знамена като butchers при нас и skin head при розовите!!! :lol: А ми говорите за сега кво е!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 21 апр 2013 11:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 21 апр 2013 11:42

Morgause написа:Дай боже! Ама надали! Отбора на властта няма как да бъде спрян!

Вярно а като ви размажем на 27-ми тогава поне 2 седмици няма да ви има,което е повече от прекрасно :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Инцидендът със сини фенове в Б. извор

Мнениеот Red_Girl » 21 апр 2013 11:43

В интерес на истината тея от Бг извор са много проклети, спомням си на едно наше гостуване до ловеч пак се дървеха и пак имаше подобни сцени и пак бяха с камъни и квот намерят, но все пак нямаше пострадали..Много проклети хора. Въпрос на време беше да се случи отново..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: Срам

Мнениеот drakon » 21 апр 2013 11:44

Viktor4o_Rs написа: Всъщност от по-големите агитки ми е направило впечатление,че феновете на Локо (Пд) като че ли са най-нормални и не вредят на собствения си тим с изцепки.

Офтопик:
Стига бе мазньо май забрави случая в Сандански боевете на Гладстон биле нормални с камъни нападнаха хора отзад от засада ? Баданарката е присъща за" мендили" като теб !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 21 апр 2013 11:44

sslevski написа:
Morgause написа:Дай боже! Ама надали! Отбора на властта няма как да бъде спрян!

Вярно а като ви размажем на 27-ми тогава поне 2 седмици няма да ви има,което е повече от прекрасно :mrgreen: :mrgreen:

Само дето тва няма как да стане :). За пореден път ще бъдете унижени и на трибуните и на терена.

САМО ЦСКА СОФИЯ!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 21 апр 2013 11:45

tony1977 написа: Не е ясно и какви ще бъдат санкциите за клуба за изстъпленията на "сините" хулигани край Градския стадион в Ловеч и в село Български извор.

Дали пък да не ни накажат и за бомбите в Бостън, а??? Всички ще се пръснат от злоба и завист, зарежи!!!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Инцидендът със сини фенове в Б. извор

Мнениеот Red_Pride » 21 апр 2013 11:45

четвъртък бях в Български извор и хапвах в комплекса,имаше фенове на Берое които си също си почиваха тях никой не ги гонеше с колове и вили ;)
Image

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 21 апр 2013 11:46

Само да вметна,че ако толкова пледират розовите за наказание,ще гледат дербито по ТВ7.......наказанието е мач без публика :idea:

Върни се в “Архив”