Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 апр 2013 11:42
samobotev написа:Каква обич към отбора ? Вчера показахте единствено обич към фюрера и към никой друг и не се оправдавайте с това, че само 10 човека биле участвали. Къде бяха останалите фенове на Левски когато онази групичка поругаваше датата 20 април и името на хората дали живота си за свободата на България сред които е и Васил Левски чието име носи отбора ви.
Вместо да се съберете и да им опънете по два шамара още там вие се правихте че нищо не става и сега ги защитавате по форумите с някаква фалшива фенска солидарност. За това и стадиона ви е празен на всеки домакински мач, просто нормалните сини привърженици не искат да имат нищо общо с наркомачетата и хулиганите които в момента колят и бесят на стадиона ви с разрешението на ръководството на отбора ви
Абе ние да не сме като вас анархисти и другари с Арис! В нашият сектор поне половината са с такива възгледи! При нас за разлика от вас анархисти и друга пънкарска измет няма! Това, че на някой не му харесва тази идеология (в това число съм и аз) не значи, че няма други хора с обратни на техните възгледи! Дясната и крайно дясната ориентация на нашият сектор не е от днес или вчера, а още от 90те години! Това ,че тука сте на по 15 или 16 години всички не значи, че не трябва да знаете кво е било преди години! Спомням си, че дълги години на оградата на Герена имаше знаме с глава от Хед Хънтърс тип ККК, с надпис SOUTH FRONT! A розовите имаха на оградата си знаме с надпис "нашата вярност е нашата чест"! А преди това още имаше знамена като butchers при нас и skin head при розовите!!!

А ми говорите за сега кво е!!!
Последна промяна от
Avanti_Ragazzi на 21 апр 2013 11:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]