Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот turbogena » 10 яну 2013 12:49

tzvetan_22 написа:Още нещо... Имаме ли резева на Мюлдер, след продажбата на Башлията?

Христо Попадийн.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 10 яну 2013 12:51

siniq_fen написа:
tzvetan_22 написа:Още нещо... Имаме ли резева на Мюлдер, след продажбата на Башлията?

Христо Попадийн от 3-4 години ходи по лагери, явно поне за резерва ще го бъде.

Стигне ли се до там, при това положение, според мен преквалифицира Старокин в десен или пуска там Пелето. Не вярвам да се стигне до Попадийн, което е тъпо де..

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 яну 2013 13:03

Пелето има доста изиграни мачове като десен бек, така че ако се наложи, той ще играе там, а в средата на терена ще се търсят други варианти вместо него.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2013 13:08

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.

"Ако Илиан Илиев иска Домовчийски, да ми каже. Аз ще направя така, че да го вземем", закани се директорът на софиянци Иво Тонев.

В същото време обаче стана ясно, че самият футболист е по-близо до Ботев, където работи откривателят му Станимир Стоилов.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/407478.html#ixzz2HZO1MAZq
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 яну 2013 13:16

Parmalat написа:Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.

"Ако Илиан Илиев иска Домовчийски, да ми каже. Аз ще направя така, че да го вземем", закани се директорът на софиянци Иво Тонев.

В същото време обаче стана ясно, че самият футболист е по-близо до Ботев, където работи откривателят му Станимир Стоилов.

Ботев нали искаха Божинов. Сега и Домовчийски. Едва ли ще вземат и двамата. Ако все пак вземат Домо, Божинов мисля също ще си е добро попадение за родните стандарти и защо не ние да се опитаме да го привлечем.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2013 13:23

plamenst7 написа:
Parmalat написа:Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.

Ботев нали искаха Божинов. Сега и Домовчийски. Едва ли ще вземат и двамата. Ако все пак вземат Домо, Божинов мисля също ще си е добро попадение за родните стандарти и защо не ние да се опитаме да го привлечем.

Май Ботев иска и двамата. ;)

Божинов към Мъри: За теб и Ботев ще играя без пари

Националът Валери Божинов е пред сензационен трансфер в Ботев (Пд). Според информация на "Меридиан Мач" сделката е 95% сигурна.

Нападателят, който наскоро напусна Верона, се е обадил лично на старши треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов.

Валери е обявил пред Мъри, че иска да играе под негово ръководство на "Колежа" и е готов да го направи дори без да взима заплата.

Както е известно, Божинов има договор със Спортинг до лятото на 2016-а, но шефовете на португалския гранд не го искат на "Жозе Алваладе". Най-вероятно, ако се стигне до трансфер, Валери ще взима само процент от заплатата си в Спортинг.

"Няма как да се откажа от добър играч. Имам интерес към Валери Божинов. Той е футболистът с голям талант.

Имам отлично мнение за него, може да помогне за целите на Ботев (Пд). Очаквам скоро да стане ясно дали Валери ще дойде в Ботев.

Предстоят разговори", разкри пред "Меридиан Мач" Станимир Стоилов от лагера на "канарчетата" в Александруполис.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 яну 2013 13:41

По-близо е грънци :lol: Ако в Левски наистина решат да върнат Домо в отбора и той няма оферта от чужбина, няма сила на света която да спре Домовчийски за Левски! Защото преди всичко това момче е Левскар и юноша на клуба и обича клуба истински! А и разликата между Левски и Ботев като клубове е от тука до небето! Отбор като Ботев никога няма как да се сравнява с Левски, камо ли в лицето на юноша на Левски! Единствено ако Илиан и Иво Тонев преценят, че Домо не им трябва той може да играе в Ботев заради Мъри! Но ако той няма оферта от чужбина и Илиан и Иво Тонев го искат наистина в Левски, от сега го пиши наш играч!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 яну 2013 13:50

Avanti_Ragazzi написа:По-близо е грънци :lol: Ако в Левски наистина решат да върнат Домо в отбора и той няма оферта от чужбина, няма сила на света която да спре Домовчийски за Левски! Защото преди всичко това момче е Левскар и юноша на клуба и обича клуба истински! А и разликата между Левски и Ботев като клубове е от тука до небето! Отбор като Ботев никога няма как да се сравнява с Левски, камо ли в лицето на юноша на Левски! Единствено ако Илиан и Иво Тонев преценят, че Домо не им трябва той може да играе в Ботев заради Мъри! Но ако той няма оферта от чужбина и Илиан и Иво Тонев го искат наистина в Левски, от сега го пиши наш играч!!!

Едно малко уточнение. Ако Илиан го иска, Тонев каза, че ще направи всичко за да го вземе. Решението е изцяло на Илиан.
Лично според мен ще бъде голяма глупост да не се възползваме да си го приберем отново. Той поне се е доказал в Левски, за разлика от Силва, който съвсем не е сигурно до колко може да се разчита на него. Ако трябва ще освободят Силва лятото, но Валери в никакъв случай няма да е излишен на Левски.

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 10 яну 2013 14:08

Ако Домо се върне, как ще се редуват тримата нападатели? Този полусезон бяха 2-ма и Силва едва помириса терен, ако дойде и Домо ще е още по-зле положението... Иначе предпочитам тандем Домовчийски - Силва, пред Карвальо - Силва. Но за момента Карвальо ни е най-силният нападател.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 яну 2013 14:16

tzvetan_22 написа:Ако Домо се върне, как ще се редуват тримата нападатели? Този полусезон бяха 2-ма и Силва едва помириса терен, ако дойде и Домо ще е още по-зле положението... Иначе предпочитам тандем Домовчийски - Силва, пред Карвальо - Силва. Но за момента Карвальо ни е най-силният нападател.

Ето ти отговор на въпроса колко е вярно е друга тема :) :) :) :
"Сините" стартираха преговори за привличането на Валери Божинов и Валери Домовчийски

Година след като Валери Божинов се съгласи да играе в Левски, но Николай Костов отказа, тъй като не се вписвал "в схемата му на игра", колелото отново се завъртя в същата посока.

Точно така, Livesport.bg разбра, че Левски отново води преговори с футболиста за преминаване под наем и поемане на половината заплата до края на сезона в "А" група. Илиан Илиев и Иво Тонев вече са разговаряли на тази тема, а последният пък има задачата да убеди Божинов защо за него е най-добре да дойде на "Герена".

Върни се в “Архив”