tzvetan_22 написа:Още нещо... Имаме ли резева на Мюлдер, след продажбата на Башлията?
Христо Попадийн.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tzvetan_22 написа:Още нещо... Имаме ли резева на Мюлдер, след продажбата на Башлията?
siniq_fen написа:tzvetan_22 написа:Още нещо... Имаме ли резева на Мюлдер, след продажбата на Башлията?
Христо Попадийн от 3-4 години ходи по лагери, явно поне за резерва ще го бъде.
Parmalat написа:Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.
"Ако Илиан Илиев иска Домовчийски, да ми каже. Аз ще направя така, че да го вземем", закани се директорът на софиянци Иво Тонев.
В същото време обаче стана ясно, че самият футболист е по-близо до Ботев, където работи откривателят му Станимир Стоилов.
Read more: http://sport.plovdiv24.bg/407478.html#ixzz2HZO1MAZq
plamenst7 написа:Parmalat написа:Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.
"Ако Илиан Илиев иска Домовчийски, да ми каже. Аз ще направя така, че да го вземем", закани се директорът на софиянци Иво Тонев.
В същото време обаче стана ясно, че самият футболист е по-близо до Ботев, където работи откривателят му Станимир Стоилов.
Ботев нали искаха Божинов. Сега и Домовчийски. Едва ли ще вземат и двамата. Ако все пак вземат Домо, Божинов мисля също ще си е добро попадение за родните стандарти и защо не ние да се опитаме да го привлечем.
Parmalat написа:Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов мъти водата на сините за Валери Домовчийски. Екснационалът е нарочен за гонене от Дуисбург, а в същото време е желан и на Герена, и в Ботев Пловдив.
Avanti_Ragazzi написа:По-близо е грънциАко в Левски наистина решат да върнат Домо в отбора и той няма оферта от чужбина, няма сила на света която да спре Домовчийски за Левски! Защото преди всичко това момче е Левскар и юноша на клуба и обича клуба истински! А и разликата между Левски и Ботев като клубове е от тука до небето! Отбор като Ботев никога няма как да се сравнява с Левски, камо ли в лицето на юноша на Левски! Единствено ако Илиан и Иво Тонев преценят, че Домо не им трябва той може да играе в Ботев заради Мъри! Но ако той няма оферта от чужбина и Илиан и Иво Тонев го искат наистина в Левски, от сега го пиши наш играч!!!
tzvetan_22 написа:Ако Домо се върне, как ще се редуват тримата нападатели? Този полусезон бяха 2-ма и Силва едва помириса терен, ако дойде и Домо ще е още по-зле положението... Иначе предпочитам тандем Домовчийски - Силва, пред Карвальо - Силва. Но за момента Карвальо ни е най-силният нападател.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта