Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: За смяната на Кокала и за идеята "ЛЕВСКИ"

Мнениеот baligo » 01 май 2009 12:28

stefan_bg2 написа:
пелинат написа:.........

Напълно те подкрепям, просто истината си е тази, както я описа, дори, че съм Левскар се радвам,че има такива като тебе-ЕВАЛА ;)

Абе за някои неща е прав, НО! Ето за това не е прав:
пелинат написа:Идеите ,духът ,каузата Левски умря преди доста години.Сега всичко се върти около парите.За няколко хиляди евро и най-големите левскари ще станат цесекари.
Не е, защото Гонзо можеше да си разцъква опорен халф или пък да си седи резерва и да си взема парите в Хърватия (от там се върна нали, че забравих вече), Гошо Христов като свободен агент можеше да отиде в който и да е средняшки клуб в чужбина и пак да си прибира повече пари. Да не говорим за Йовов, който предния път си плати за да играе в Левски!!! Помните нали? Айде да продължавам. И докато има 5, 6 годишни деца, които под козирката във Варна скандират "Само Левски", докато всички около тях викат "Тича" и бащите им се оглеждат виновно, това значи, че идеите, духът, каузата ЛЕВСКИ няма да умре! Поне не в следващите 50, 60 години.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

пелинат

Re:до baligo

Мнениеот пелинат » 01 май 2009 13:01

Разбира се че винаги си има изключения.Що се отнася до Г.Христов съмнявам се дали щеше да стане свободен агент ако не го искаха от Левски.А това да играеш в малки отбори в чужбина е относително.Сайдходжа и Какалов са пример за това,не си ли по-добър от местните нищо добро не те чака.Пресен пример е и Камбуров,който не можа да пробие в посредствен отбор в Гърция.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 01 май 2009 13:04

galder написа:.............

Има толкова много смешници в този форум, които "нямат осъзнаване, мозъците им са промити и невиждат по-далече от носа си." Типичен пример - уважавания от мен galder. Съществуването му е поредното доказателство, че в България има много малко "фенове на трети отбор, гледащи обективно на нещата." Винаги съм смятал, че изказването дето има два типа запалянковци - левскари и такива, дето мразят Левски е малко крайно, но ето че почти всеки ден сме свидетели на такива хора. Просто го погледнете какво представлява: това са всичките му мнения. Това създание е изтъкано от омраза, злоба и завист. То не пише за неговия въображаем "трети отбор", а само против Левски! Заинтересувах се, защото ми направи впечатление, че пише "Лефски", но чорбарите ги изписва с ЦСКА, а не ЦЕЦА или любимото ми чорбаспор. :lol: Жалко, но съществуват и такива хора - антилевскари. За тях Левски са известни като "евроидиоти", а не като единствения български отбор изиграл 14 мача в евротурнирите, не като единствения български отбор в ШЛ... Те са онези, които на годишнина от освобождението от турско робство, дойдоха на националния да скандират против българския отбор. Ето заради такива същества агитката скандира "турци сте, турци сте".

"Точно в този момент разбах, че неизмерима е глупостта и падението, до което може да стигне всеки, пишещ се за фен на трети отбор, включително и този, който е писал по-горев тази тема, изживяващ се в ролята на голям антилевскар."

И понеже стана много тежка темата да погледнем по-сериозно на темата Левски - ЦСКА:

Изображение
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

galder

Мнениеот galder » 01 май 2009 13:22

Абе мишок, аз не крия че Лефски са ми противни. Кажи кое от всичко, написано то мен е грешно? За мачовете в ШЛ поставихте печален рекорд ако си забравил, ЦСКА в КЕШ поне е стигала до полуфинал. Верно че е преди 20 години, но това не трябва да се умаловажава. Най-вероятно след още 20 години ШЛ ще има съвсем друг формат, това прави ли вашето участие по-недостойно през 2006? и ЦСКА имат много трески за дялане, ама поне не са чак толкова нагли и противни като вас. Когато фактите говорят и боговете мълчат, а вие само мучите и нищо съществено насреща! Пак те питам......... кое от това, което съм написал е грешно? Нима не затрихте Спартак, нима не изхвърлиха берое? Нима Георги Марков не е гнусен доносник на ДС?
Относно Турция, вие несправедливо петните името на апостола, вашите трансфери са 80% в турски отбори. викал съм за черно море, локо сф, литекс, Славия....но за Лефски - не! Срам ме е че има такъв отбов в моята страна. Ще ти дам нагледен пример: Ако наредите 11 роми пак ли трябва да викам за вас щом сте със седалище София? В случая не сте 11 роми а 11 евроидиота, заедно с резервите и треньорите малко повече хахахаха мишоцииииииии

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 01 май 2009 14:22

galder написа:Абе мишок, аз не крия че Лефски са ми противни. Кажи кое от всичко, написано то мен е грешно? За мачовете в ШЛ поставихте печален рекорд ако си забравил, ЦСКА в КЕШ поне е стигала до полуфинал. Верно че е преди 20 години, но това не трябва да се умаловажава. Най-вероятно след още 20 години ШЛ ще има съвсем друг формат, това прави ли вашето участие по-недостойно през 2006? и ЦСКА имат много трески за дялане, ама поне не са чак толкова нагли и противни като вас. Когато фактите говорят и боговете мълчат, а вие само мучите и нищо съществено насреща! Пак те питам......... кое от това, което съм написал е грешно? Нима не затрихте Спартак, нима не изхвърлиха берое? Нима Георги Марков не е гнусен доносник на ДС?
Относно Турция, вие несправедливо петните името на апостола, вашите трансфери са 80% в турски отбори. викал съм за черно море, локо сф, литекс, Славия....но за Лефски - не! Срам ме е че има такъв отбов в моята страна. Ще ти дам нагледен пример: Ако наредите 11 роми пак ли трябва да викам за вас щом сте със седалище София? В случая не сте 11 роми а 11 евроидиота, заедно с резервите и треньорите малко повече хахахаха мишоцииииииии

Това момче не го дразнете. То колкото мъка е насъбрало от Левски му стига. Живота му е станал празен и безсмислен. Горкото , ако знае колко мъка го чака още ... през този месец и есента .... Тя чорбата още този месец ще "изстине" и след това до Нова Година при тях ще е "духане" и цирк като лято-2008 !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

toni petrov
Контакти:

Левски с Е.Велев не падна само за..КСА

Мнениеот toni petrov » 01 май 2009 14:34

През сезона “Левски” не допусна загуба само в едно състезание - за несъществуващата вече купа на Съветската армия, ако перифразираме “класика” Емил Велев, треньора на “сините”. Преди фиаското с “Пирин” треньорът обяви, че отборът би гонил и тази купа, ако я имаше...
“Сините” започнаха с грешките първо в Сандански - 0:1 за първенство с “Вихрен”. Продължиха в Европа - 0:1 срещу БАТЕ за Шампионската лига и пак 0:1 срещу “Жилина” за Купата на УЕФА, все на “Герена”. “Левски” два пъти падна от “Локомотив” (Сф) за първенство - 0:1 в “Надежда” и 0:3 през пролетта. За капак дойде и поредното 0:1, но за купата от “Пирин”. Загубите станаха вече шест, всичките на нула. Шест са и мачовете до края на сезона за “сините”.
Шест бяха пораженията и през миналото първенство, но само в “А” група. Към тях се добавиха два пъти по 0:1 от “Тампере” във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
Най-тежко на “Герена” е било през сезона 1985/86 година, когато “сините”, под името “Витоша”, загубиха точно една трета от 30-те си шампионатни двубоя и станаха пети.
Отборът, който единствен в последните 11 сезона не е падал под второто място в крайното класиране в “А” група, и сега едва ли ще е по-надолу.
В последните четири първенства на България обаче нямаме шампион с три загуби.
.

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 01 май 2009 14:55

galder написа:Абе мишок, аз не крия че Лефски са ми противни. Кажи кое от всичко, написано то мен е грешно? За мачовете в ШЛ поставихте печален рекорд ако си забравил, ЦСКА в КЕШ поне е стигала до полуфинал. Верно че е преди 20 години, но това не трябва да се умаловажава. Най-вероятно след още 20 години ШЛ ще има съвсем друг формат, това прави ли вашето участие по-недостойно през 2006? и ЦСКА имат много трески за дялане, ама поне не са чак толкова нагли и противни като вас. Когато фактите говорят и боговете мълчат, а вие само мучите и нищо съществено насреща! Пак те питам......... кое от това, което съм написал е грешно? Нима не затрихте Спартак, нима не изхвърлиха берое? Нима Георги Марков не е гнусен доносник на ДС?

Говориш за цска в КЕШ,за Сартак и Берое,за преди 20години и по това съдя,че си на средна възраст и започвам истински да те съжалявам.Животът ти е изграден само от злоба и омраза....може би си и комунист???Няма ли да ти е по-добре ако говориш за това,кого и колко обичаш,а казваш мразя Левски,мразя това и онова....или нямаш какво да обичаш?Животът ти не е лек!!!ЖАЛКО!!!

matsar
Контакти:

Вечното дерби

Мнениеот matsar » 01 май 2009 15:19

Аз съм от Бургас и ще пътувам на 8-ми. Проблема ми е с билетите. Къде да изпратя моите приятели от софия да вземат билети? Помагайте!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Вечното дерби

Мнениеот UltraBlue » 01 май 2009 15:31

Те няма да свършат,така че предполагам на място преди мача ще можеш да си купиш ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Вечното дерби

Мнениеот sedem_!_dva » 01 май 2009 15:39

Ае те цесекарите правят ебати глупостите... Билети ше пускат предварително на касите на Армията до магазина на ЦСКА. Е аз как да ида да взема билети и да кажа например за сектор В, но към Б или за сектор Б, като не съм член на някой фенклуб :? . А иначе в деня на мача ще има на касите, които са пред Националния. ;)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”