jujo46487 написа:Ебати мрънкала ако се наложи и играе добре кво му а и вече е играл с Торес което е полезно ква беше гаранция че Модрич ще се наложи в Челси
вие пък ебати критиците без да е играл за Челси веднага мрънкат АВБ по разбира от вас
ае много ми е забавно как се правят заключения... Кой ти е казал, че аз искам Модрич?? Поне 5 пъти написах, че не го искам, а желая да се дава шанс на МаКекран!!!!!!!!!!! И на мен не ми харесва, че постоянно ревете, че играят Малуда, Анелка и Калу, но в момента имаме 7 точки заради първите двама! Не харесвам Мейрелеш не само като игра, но просто ми е отврат. Ся ше пери средни пръстове за нас(както показваше в мача с Арсенал)! Ако не играем диамант и той да е на върхът не виждам смисъл от привличането му! Гледал съм го доста пъти още като беше в Порто и той е слаб в средата! Явно го взимаме, защото е сънародник на АВБ и той го познава още от Порто. Не го ли видяхте на световното каква утайка беше?Ако пък гледаме представянето му в Ливърпул, то дори Макси е с по-добри показатели. А това беше най-добрия му сезон в цялата кариера.... Поредното недоразумение, което е изпъквало сред посредствеността в Ливърпул!
ПП Зимата взимаме и Лейва хаха

Няма смисъл да настройваш и други срещу него.Искаш не искаш,вече е част от Челси и ще те видя след някой и друг мач като ни измъкне от някоя трудна ситуация к'ви ще ги къдриш
 Няма смисъл да настройваш и други срещу него.Искаш не искаш,вече е част от Челси и ще те видя след някой и друг мач като ни измъкне от някоя трудна ситуация к'ви ще ги къдриш