Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Докато смъртта ни раздели!

Мнениеот alive » 12 авг 2009 17:33

puffer1-Засега ще ти мине номера,още една издънка и отиваш при твоите хора ;)
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 авг 2009 17:40

alive написа:puffer1-Засега ще ти мине номера,още една издънка и отиваш при твоите хора ;)

Няма да му е за първи път, защо мислиш му е единицата зад името? :P :P :P

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 12 авг 2009 18:00

Fallen_Angel написа:
alive написа:puffer1-Засега ще ти мине номера,още една издънка и отиваш при твоите хора ;)

Няма да му е за първи път, защо мислиш му е единицата зад името? :P :P :P

Ами от мен имаше опция враг преди да си сложи единицата :lol: .Явно някой друг го е довършил :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 12 авг 2009 18:18

Според мен зделка няма да има,защо ли? ето го и от отговора http://gong.bg/view_article.php?article_id=86087
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 12 авг 2009 19:00

puffer 1 написа:Според мен зделка няма да има,защо ли? ето го и от отговора http://gong.bg/view_article.php?article_id=86087

:lol: :lol: :lol:
Изображение

Atila
Контакти:

Re: Ботев (Сандански) или Вихрен (Пловдив)?

Мнениеот Atila » 12 авг 2009 19:20

fenx написа:
flashfreak написа:Тука санданчани яко са спекли да не им остави отборчето, чак ирония вкарват как да изкарвал пари от базата и можело да не бъдел толкова умен и да вземе Ботев :) Взели са се насериозно с градчето, което е колкото половин квартал на Пловдив и отбора с никаква история и шепа семкаджии-фенове. Много ясно, че ако някой иска да инвестира във футбола, иска да е в голям отбор, с история и пълен стадион :) Друг е въпросът, дали Динев иска това или има някакви други врътки зад цялата работа.

Мачовете на Вихрен в А група, бяха по-посетени от мачовете на т.нар. грандове, включително и от повечето мачове на Ботев! Всички знаят за отдръпването на публиката по стадионите у нас, за какви пълни стадиони говориш! А за традициите, да не би Литекс да имаха традиции, Ловеч е по-умрял град от Сандански, ама Гришата си седи там, нали!

Що говориш глупости бе момче... въпреки протестите от страна на феновете пак имахме повече хора на стадиона от който и да е домакински мач на Вихрен.Да не говорим,че на гостуване Вихрен не знае какво е подкрепа на фен....
А ако погледнеш реално на нещата.Ботев ако е малко по стабилен ще има повече публка на стадиона от колкото целия град Сандански отиде на мач.Ако не се лъжа Сандански е към 20 000 хиляди като предполагам 5000 от тях са малки дечица и възрастни хора.
Та като направиш една проста аритметика ако Ботев е стабилен отбор и средна посещаемост на мачовете е 12 000 а на Вихрен е 6000 и включим дерби мачовете,които в близкото минало са събирали 20 000 на стадиона става така,че цял Сандански и региона не могат да направят това чудо.Все пак стадиончето е за 12 000 ако не се лъжа

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 12 авг 2009 20:11

За пореден път се убеждавам, че в този умрял форум присъстват преобладаващо хора с меко казано ниско интелектуално ниво.
Вместо да ми се правите на оригинални, изчакайте още някой час, ден, седмица, ако трябва, и тогава бълвайте тъпотии в публичното пространство.
Само ще ви кажа, че все още нищо не е приключило, разменят се предложения, оферти, правят се компромиси. Митьо е накрая на силите си, надрискан е отвсякъде, но не се предава лесно, въпреки това аз съм оптимист.

Що се отнася до мургавите ни съграждани, то те отново, за пореден път, както винаги, са на ръба на истерията, Зулума снощи вдигнал кръвно и го приели за лечение в Университетска, сутринта са го изписали натъпкан с успокоителни :mrgreen: , което може би ще го възпре за ден - два да снове из бизнесмени и купувачи да ги убеждава, че "Велбъжд е отбора на Пловдив", уви - никой не му вярва :lol: :lol: :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 12 авг 2009 20:14

bulgaro написа:За пореден път се убеждавам, че в този умрял форум присъстват преобладаващо хора с меко казано ниско интелектуално ниво.
Вместо да ми се правите на оригинални, изчакайте още някой час, ден, седмица, ако трябва, и тогава бълвайте тъпотии в публичното пространство.
Само ще ви кажа, че все още нищо не е приключило, разменят се предложения, оферти, правят се компромиси. Митьо е накрая на силите си, надрискан е отвсякъде, но не се предава лесно, въпреки това аз съм оптимист.

Съгласен съм с теб, но това означава ли, че не може да се зададат "некои" въпроси? Не знам дали помниш как точно С. дойде в Ботев - точно със същите очаквания, както са сега към всеки нов купувач...

fenx
Контакти:

Мнениеот fenx » 12 авг 2009 21:06

http://sandanski1.com/news/show_news.ph ... mplate=S10

Всичко е приключило, вие сте като удавници за сламка! Мислете други варианти, този явно не стана!

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 13 авг 2009 00:39

alive написа:
puffer 1 написа:Според мен зделка няма да има,защо ли? ето го и от отговора http://gong.bg/view_article.php?article_id=86087

:lol: :lol: :lol:

Незнам на к'во се смееш,но явно не си запознат с ситуацията ;)
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”