smash_the_reds написа:Не бе![]()
![]()
-за простотията говорех
![]()
![]()
Това се надявах да чуя !!! В такъв случай няма да ходя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smash_the_reds написа:Не бе![]()
![]()
-за простотията говорех
![]()
![]()
Taz написа:ЦСКА няма как да отпадне от отбор от Финландия или Беларус, просто колкото и зле да играем името ЦСКА няма как да позволи това да се случи
sic написа:Не коментара ми не беше с цел заяждане...просто незнам как така знаеш какво става в БФС и кой кога урежда мачове...
zkn написа:В Англия може и да играят по 60 мача, но играят най-добрите. Тук играят това което можем да си позволим. Освен това играчите нито са купувани, нито одобрявани от Велев.
Не знам какво те интересуват ЦСКА и Литекс, но сравнението е важно за да не си говорим празни приказки и за да видим общото ниво на футбола у нас. Какво значи грозен Левски. Когато при Мъри последната година и половина цял мач си подаваха топката и накрая центрираха безцелно повече ли ти харесваше?
Не ме разбирай погрешно, не съм противник на Мъри нито фен на Велев, но не може две загуби да ти определят сезона. И не може преди един месец същите тези "журналисти" да говорят как Велев се бил справил и спасил сезона, а сега да говорят колко е некадърен. На мен лично ми намирисва на гнило.
И каква била тази тактика всички топки да минават през Гонзо. Ми тогава да задам как може всички топки на Арсенал да минават през Адебайор и всички топки на Челси да минават през Дрогба. Ми те Хидинк и Венгер са големи накадърници бе!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта