Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Ясно е, че засега пари няма. Мислите ли, че щяхме да взимаме юноши, свободни агенти и разни такива ако имаше пари за селекция? Или пък Костов за толкова време да не си набележи 5-6-7-8 човека(а на нас толкова ни трябват ПОНЕ)...Юношите за измиване на ръцете, но пак по-добре от разни Арсовци. Не го знам колко бил реализатор, но той не може да спре топката и е яко бавен. Дори цигането с 2 промила да го сложат отпред, пак по-добре ще играе...
между другото Гаджев ми направи лошо впечатление с интервюто си днес
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- santiliana
не,не,не... Рибата се вмирисва откъм главата...Когато именно там е основният проблем, е нормално "заразата" да се предаде надолу по целия "скелет". Това е метафора (за непросветените книжовно)...
Когато на една "армия" или просто- група "бойци" - начело са двама глупаци, колкото и да има кадърни кадри сред тях, няма как да постигат трайни успехи. А провалите(лошите резултати) ще бъдат нещо като ежедневие...
Когато на една "армия" или просто- група "бойци" - начело са двама глупаци, колкото и да има кадърни кадри сред тях, няма как да постигат трайни успехи. А провалите(лошите резултати) ще бъдат нещо като ежедневие...
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:да отговоря на поставения въпрос по-горе: "Ще видим ли някога отбора на Левски окомплектован напълно в деня, в който ще излитат за първия си лагер?? Как може водещите отбори, още преди да почнат първа тренировка, вече представят новите и завършват със селекцията, а нашите умници на всяка подготовка едно и също."
НИКОГА
Поне докато делата в любимия ни клуб се ръководят от другаря-агент Батков и Георги Иванов- Гонзо.
Забравете напразните очаквания и наивните приказки. Това е истината.Има една приказка: "Мъжко дупе се е.бе един път"... Когато се повтори това "упражнение" то вече не е мъжко. Аз не съм от тези. Радвам се, че все повече хора започват да "прогледват" на какъв хал в действителност сме и няма да им се наложи да ги "опънат" повторно...
Е, разбира се има и няколко други, но на тях това им харесва явно...
"НИКОГА
Поне докато делата в любимия ни клуб се ръководят от другаря-агент Батков и Георги Иванов- Гонзо."
При Лафчис да не би на 1 януари да се "окомплектовахме"?
blue avalanche, и аз съм защитавал синьото ръководство от нападки за щяло и нещяло, но ти сега го правиш много плоско. Какво контрираш с Лафчис? Ами аз тогава ще ти отговоря така - дай сега, като и пещерните хора са живеели в пещери, и ние да отидем там. Нали затова всичко се развива, хората се учат от грешките си... за какво тогава трябва да се равняваме по "Ерата Лафчис"?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
ehh написа:blue avalanche, и аз съм защитавал синьото ръководство от нападки за щяло и нещяло, но ти сега го правиш много плоско. Какво контрираш с Лафчис? Ами аз тогава ще ти отговоря така - дай сега, като и пещерните хора са живеели в пещери, и ние да отидем там. Нали затова всичко се развива, хората се учат от грешките си... за какво тогава трябва да се равняваме по "Ерата Лафчис"?
Ако има критики към ръководството,те трябва да бъдат по принцип,а не:"Докато "ТОЗИ" е тука ще е "ТАКА"!Защото тогава веднага възниква въпросът:"Ами,когато "ОНЗИ" беше тука,как беше?"Затова съм го написал по този начин!Когато атаките(защото това вече не е критика) са персонални,тогава и отговорите са персонални...
zlobul написа:между другото Гаджев ми направи лошо впечатление с интервюто си днес
Може ли да разкажеш накратко изявлението му?
Левски завинаги в моето сърце![
- santiliana
- santiliana
blue avalanche написа:ehh написа:blue avalanche, и аз съм защитавал синьото ръководство от нападки за щяло и нещяло, но ти сега го правиш много плоско. Какво контрираш с Лафчис? Ами аз тогава ще ти отговоря така - дай сега, като и пещерните хора са живеели в пещери, и ние да отидем там. Нали затова всичко се развива, хората се учат от грешките си... за какво тогава трябва да се равняваме по "Ерата Лафчис"?
Ако има критики към ръководството,те трябва да бъдат по принцип,а не:"Докато "ТОЗИ" е тука ще е "ТАКА"!Защото тогава веднага възниква въпросът:"Ами,когато "ОНЗИ" беше тука,как беше?"Затова съм го написал по този начин!Когато атаките(защото това вече не е критика) са персонални,тогава и отговорите са персонални...
Искаш да кажеш, че като се "атакуват" персонално грешките на Батков и Гонзо, ти ги приемаш лично и се пускаш да ги браниш?!
Човекът от предишния коментар ти каза, че е неуместно да се дава пример с Лафчис. Затова и стана промяната тогава, за която всички се радвахме (поне така мисля). И сега е време за подобна промяна, защото се вижда от самолет, че "този дето кара влака" е изчерпан- и финансово, и ръководно. Това не е "атака" по презумция, а постоянна критика към грешно взети решения и извършени действия в продължение на няколко години. Всъщност, посещаемостта на домакинските мачове през есенния полусезон е най-добрия и най-верния показател за всичко, сторено от Батков и Гонзо.
Как Лудогорец представиха и тримата си нови играчи вчера,а ние още търсиме ?Имаме толкова много ''директори'' а само 1 бек доведоха!