Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Nuke » 27 фев 2012 17:35

unist_gp написа: Към останалите, които смятат, че са нещо повече от моята скромна личност,

Как реши, че някой смята нещо подобно? Влизаш с краката напред, а сега даваш задна, защото усети, че твоето е просто хейт, нали? Горе си изброил няколко точки, които бих могъл да окачествя като "една торба лъжи".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 19:00

unist_gp написа:Имаше достатъчно време да се разбере, че без съдийските подаръци, които ще уреди И.Тонев, Костов остава един много слаб тренер, дори за Ъ група. Батков пак се прекара....

човече, ти асимилирваш ли какво говориш?! Костов- слаб треньор- това е меко казано несериозно. Незнам на колко години си, а и не ме интересува, но да твърдиш толкова категорично за Костов, че бил слаб треньор е лоша атестация за логиката ти. Според теб кой е добър треньор? Чичо ви Митко ли дето единственото му качество е да каже на тренировката "Айде момчета, виЯ си я знаете"? По-набеден треньор никога не е имало в България, но пък с УНИКАЛЕН КЪСМЕТ. Ще започнеш сега да ми даваш за примери Световното в САЩ и някои успехи на "алените" пеперуди през 80-те...Аре нЕма нужда. Онзи нац. отбор от `94-та година дори аз и ти можехме да сме му треньори, пич. Та наш`те жулеха по цели нощи и въпреки всичко постигнаха успеха...А успехите на "госпожиците с петолъчката" що не ги постигат в последните 20 години,а? Щото няма как да оберете "каймака" на най-добрите спортисти (в частност- футболисти) в България. По линия на задължителна военна служба и т.н. Що се касае до Костов, очевадно е, че е много кадърен треньор, поне за тези географски ширини. И ще е голямо щастие, ако съумеем да продължим договора с него за по-дълъг период от време.
Пич, ти гледа ли контролата със Стяуа? Същият този отбор, който ви направи да си говорите самички. Та ние през първото полувреме им скривахме топката в някои мигове, бе човек. А Костов води реално Левски от Новата година, защото той си направи подготовката и тактическите замисли. Спирам да говоря по тази тема, защото наистина изглежда несериозно такова твърдение, още повече, че то не почива на никакви факти...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2012 19:25

"Санти", той "unist_gp" по-принцип има симпатии към Левски, ама в последните години стана много критичен към всички и всичко в Клуба ни. ;)
Малко прекалява в момента, като очевидно не му се вярва, че на този етап може да се случи нещо добро в Левски.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 19:30

THE G.A.M.E написа:"Санти", той "unist_gp" по-принцип има симпатии към Левски, ама в последните години стана много критичен към всички и всичко в Клуба ни. ;)
Малко прекалява в момента, като очевидно не му се вярва, че на този етап може да се случи нещо добро в Левски.

извинявам му се за това, но наистина се прекалява с такава крайна критика. още повече, че точно сега трябва да сме с треньора и момчетата. Пеп Гуардиола не може да дойде, редно е да си коригираме критериите спрямо всичко ставащо в отбора...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 фев 2012 19:32

santiliana написа:
THE G.A.M.E написа:"Санти", той "unist_gp" по-принцип има симпатии към Левски, ама в последните години стана много критичен към всички и всичко в Клуба ни. ;)

извинявам му се за това, но наистина се прекалява с такава крайна критика. още повече, че точно сега трябва да сме с треньора и момчетата. Пеп Гуардиола не може да дойде, редно е да си коригираме критериите спрямо всичко ставащо в отбора...

Пеп Гуардиола си е зад отбора, за това не идва, иначе - жална им майка :lol:
Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 фев 2012 19:52

ralka_levskarka написа:
santiliana написа:

Пеп Гуардиола си е зад отбора, за това не идва, иначе - жална им майка :lol:

Извинявам се,но да хвалите Пеп като треньор е най-малко смешно. :lol:
На този отбор на Барселона,дори и гонзо може да бъде.Е,няма да е на второ място,но поне третото би заклепил :mrgreen:

А относно Костов.
Малко прибързвате с хвалбите.
После да няма- :oops: ?
:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 20:16

unist_gp написа: ...смятам да дам на Костов още 4 месеца да се докаже.
... от моята скромна личност,...за разлика от тях, не съм облъчен от олигофрени и наркомани, които си избиват комплексите за малоценност в България

Твоята "скромна личност" НЕ МОЖЕ да ДАВА или ВЗЕМА НИЩО от Костов!Иначе няма да е "скромна",нали?
Аз съм от "останалите",пък не съм "облъчен",така,че ...
Последна промяна от blue avalanche на 27 фев 2012 21:47, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2012 20:27

фифи перото написа:А относно Костов.
Малко прибързвате с хвалбите.
После да няма- :oops: ?
:lol:

Ами има два варианта - Или "Гонзов" до толко ни бе снел нивото, че сега за това Ники ни се вижда като Моу ... :lol:
Или наистина Костов си е качествен треньор ...

Аз предполагам, че е второто, но пък всичко ще стане ясно след месец-два. ;)
До тогава аз лично няма да го критикувам, защото дори на Г.И. дадох подобен "картбланш. :)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 20:31

а и Костов, за разлика от предшественика си, няма да има дебилното нахалство да упорства с присъствието си, ако се провали...
и направил небето синьо!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2012 20:31

santiliana написа:точно сега трябва да сме с треньора и момчетата.

Абсолютно точно !
Проблема е, че има хора, които си критикуват по-инерция, без да съзират положителните неща. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”