unist_gp написа:Имаше достатъчно време да се разбере, че без съдийските подаръци, които ще уреди И.Тонев, Костов остава един много слаб тренер, дори за Ъ група. Батков пак се прекара....
човече, ти асимилирваш ли какво говориш?! Костов- слаб треньор- това е меко казано несериозно. Незнам на колко години си, а и не ме интересува, но да твърдиш толкова категорично за Костов, че бил слаб треньор е лоша атестация за логиката ти. Според теб кой е добър треньор? Чичо ви Митко ли дето единственото му качество е да каже на тренировката "Айде момчета, виЯ си я знаете"? По-набеден треньор никога не е имало в България, но пък с УНИКАЛЕН КЪСМЕТ. Ще започнеш сега да ми даваш за примери Световното в САЩ и някои успехи на "алените" пеперуди през 80-те...Аре нЕма нужда. Онзи нац. отбор от `94-та година дори аз и ти можехме да сме му треньори, пич. Та наш`те жулеха по цели нощи и въпреки всичко постигнаха успеха...А успехите на "госпожиците с петолъчката" що не ги постигат в последните 20 години,а? Щото няма как да оберете "каймака" на най-добрите спортисти (в частност- футболисти) в България. По линия на задължителна военна служба и т.н. Що се касае до Костов, очевадно е, че е много кадърен треньор, поне за тези географски ширини. И ще е голямо щастие, ако съумеем да продължим договора с него за по-дълъг период от време.
Пич, ти гледа ли контролата със Стяуа? Същият този отбор, който ви направи да си говорите самички. Та ние през първото полувреме им скривахме топката в някои мигове, бе човек. А Костов води реално Левски от Новата година, защото той си направи подготовката и тактическите замисли. Спирам да говоря по тази тема, защото наистина изглежда несериозно такова твърдение, още повече, че то не почива на никакви факти...