Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Блу, спри се бе човек.Черноморец може да са изрядни ,но ако Анисе иска да напусне и си плати неустойката за това --какъв тогава ще е проблема.Друг въпрос е ако няма клауза за неустойка ,нали.Апък и аз не съм чул някой от ЦСКА да е казал официално че го иска.Само мадам Ба го предлагаше и журналята това и чакаха.Много сте смешни като се изкарвате по-разбиращи от юристите на ЦСКА.
- BLUE CHAMPIONS
fen0212 написа:Блу, спри се бе човек.Черноморец може да са изрядни ,но ако Анисе иска да напусне и си плати неустойката за това --какъв тогава ще е проблема.Друг въпрос е ако няма клауза за неустойка ,нали.Апък и аз не съм чул някой от ЦСКА да е казал официално че го иска.Само мадам Ба го предлагаше и журналята това и чакаха.Много сте смешни като се изкарвате по-разбиращи от юристите на ЦСКА.
Тези договори за какво се сключват в такъв случай?? Подписал ли си договор, ти вече си притежание на клубът, и щом той си спазва точките по него, няма как да си вдигнеш парцалите когато ти скимне. Що се отнася до неустойката, ОК ако клубът иска примерно 200к за него, да си ги вади от джоба,плаща си и отива където му е кеф, как мислиш ще се случи ли това? От ЦСКА изрично са казали, че няма да плащат за него, ми сори, ма в такъв случай няма как да стане

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- mistreated
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:fen0212 написа:Блу, спри се бе човек.Черноморец може да са изрядни ,но ако Анисе иска да напусне и си плати неустойката за това --какъв тогава ще е проблема.Друг въпрос е ако няма клауза за неустойка ,нали.Апък и аз не съм чул някой от ЦСКА да е казал официално че го иска.Само мадам Ба го предлагаше и журналята това и чакаха.Много сте смешни като се изкарвате по-разбиращи от юристите на ЦСКА.
Тези договори за какво се сключват в такъв случай?? Подписал ли си договор, ти вече си притежание на клубът, и щом той си спазва точките по него, няма как да си вдигнеш парцалите когато ти скимне. Що се отнася до неустойката, ОК ако клубът иска примерно 200к за него, да си ги вади от джоба,плаща си и отива където му е кеф, как мислиш ще се случи ли това? От ЦСКА изрично са казали, че няма да плащат за него, ми сори, ма в такъв случай няма как да стане
Ти адвокат на Черноморец ли си? Наясно ли си с договора му и това, дали бургазлии са спазили клаузите по него? Как според теб ЦСКА ще го представя днес, при положение, че не са плащали за него?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Днес ще стане ясно ---просто избързваш с злорадите си коментари,както винаги.В сайта на ЦСКА никъде не пише за какво ще е пресконференцията ,така че това което аз казвам е по-вероятно да се случи ---не Анисе ,А Присо.
- BLUE CHAMPIONS
mistreated написа:Ти адвокат на Черноморец ли си? Наясно ли си с договора му и това, дали бургазлии са спазили клаузите по него? Как според теб ЦСКА ще го представя днес, при положение, че не са плащали за него?
Включваш се неподготвен- никъде не съм споменавал дали Черноморец са изрядни към играча си . Днес има брифинг, ще разберем! А че ЦСКА са щели да го представят днес по същото време е наистина повече от смешно

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
fen0212 написа:Днес ще стане ясно ---просто избързваш с злорадите си коментари,както винаги.В сайта на ЦСКА никъде не пише за какво ще е пресконференцията ,така че това което аз казвам е по-вероятно да се случи ---не Анисе ,А Присо.
Той не избързва със " злорадите си коментари",а както винаги е "обективен".

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Цска ще представят Анеси и документи колко били изрядни.В същото време ЧЦ ще предствят документи как играча бил техен.На кой да вярвам ? 

Bourgas написа:Анеси (не Анисе) е страхотен футболист, дошъл по милост в Черноморец в 3 или 4 кръг, ако не се лъжа с последния влак. Наистина се вписа страхотно в отбора, няма спиране, бяга доста, голяма крачка, хубава техника и удар, чувство за пласиране. Малко не ми харесва, че играе "сингъл", но това да му е косураАко е взет "нечестно" ( за което не мога да съм сигурен преди утре ) в ЦСКА му желая точно 0 мача с червената фланелка. Ако ние сме се самопрецакали и отиде съвсем легално в ЦСКА, то тогава няма да има дума, с която да се опише малоумието на нашето ръководство.
Айде бе, ако се казва Анисе какво става? Anicet на френски как се чете, Анеси ли?

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- mistreated
- Контакти:
flo написа:Цска ще представят Анеси и документи колко били изрядни.В същото време ЧЦ ще предствят документи как играча бил техен.На кой да вярвам ?
На който си искаш вярвай. Той и Бекали се кълнеше, че Мораеш ще играе в Стяуа още мин. лято, после се кълнеше, че няма как да играе за ЦСКА и т.н.
Поне що се отнася до такива неща, адвокатите на Титан са показали, че ги "умеят тези работи".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Фло ,и на теб ли да обяснявам че никога и никъде ЦСКА не казва че взема Анисе.Сега ще разберете че ще бъде представен Присо като ново попълнение.Гонг да се извинят че преписват поредна интригантска информация след тази пресконференция.Драскачите единствено си вярват на това което пишат ама има май тук-там фенове ,които им се връзват.