Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Гонзо маха Тасевски и Жо против волята си

Мнениеот CSKA ME » 25 яну 2010 13:08

Стига глупости. Ако в вярно, то вие продавате най-добрите си играчи . Не мисля, че управляващите клуба ви са на мением, че ще биете на пролет всеки без тези играчи.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 25 яну 2010 13:17

Дано не е истина, но с покупката на Кривия и при положение, че и Йовов остава, напълно е възможно да стане, лошото е че се продават 20-25 годишни футболисти, а се взимат на по 30-35, и след 2 години пак ще трябват нови.Аз харесвам и Кривия и Мечо и Йовов, и дори само заради тях ще ходя да подкрепям отбора, но те вече са на възраст, а трябва да се мисли и за бъдещето, така че г-н Мустак, помислете хубаво какво правите с отбора и неговото развитие за в бъдеще..... :evil:
Изображение

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 25 яну 2010 13:32

Ако Батков не се бе изпокарал с дядо Боре, можеше и него да видим отново в игра. Явно целта на отбора да бъде състарен, предлагам да бъдат привлечени Олег Моргун, В. Дъртилов, Мариян Христов и Пламен Гетов

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 25 яну 2010 13:37

Крайно време е Гонзо да удари по масата и да се изясни с Батков отбор ли ще прави и ще продължава да му се навежда.,като манекенка пред чичко паричко.Защото да не дойде време да вика преди ме обичхте сега защо ме псувате.А и интерсно става защо всеки който откаже да си намали заплатата хайде ще го подаряваме,май измислихте Рабех,сега да видим какво ще измислите за Дарко

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 25 яну 2010 13:40

ilsengard написа:Ако Батков не се бе изпокарал с дядо Боре, можеше и него да видим отново в игра. Явно целта на отбора да бъде състарен, предлагам да бъдат привлечени Олег Моргун, В. Дъртилов, Мариян Христов и Пламен Гетов

Отивай да предлагаш някъде другаде тъпотиите си, чорбарче!
А за темата - поредната спекулация. Не се спряха тези медии, не им ли писна :evil:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 13:41

За всяка статия от "Тема Спорт" ли ще правим тема?И после почваме да ръсим простотии.Ало,модераторите,този форум взе да става все по цесекарски и по цесекарски.Спорт1 и "Тема Спорт" си мръднат пръстчето и във форума на Левски почват престрелки.Почвам да се разочаровам.Феновете на Левски не разбраха ли досега как се "пише" в "тема Спорт" по темата Левски?Някои от тях също ме разочароват.Иначе имаме претенции за някакво ниво на интелигентност.Ми дръжте се като такива!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 25 яну 2010 13:46

deepblue1963 написа:За всяка статия от "Тема Спорт" ли ще правим тема?И после почваме да ръсим простотии.Ало,модераторите,този форум взе да става все по цесекарски и по цесекарски.Спорт1 и "Тема Спорт" си мръднат пръстчето и във форума на Левски почват престрелки.Почвам да се разочаровам.Феновете на Левски не разбраха ли досега как се "пише" в "тема Спорт" по темата Левски?Някои от тях също ме разочароват.Иначе имаме претенции за някакво ниво на интелигентност.Ми дръжте се като такива!

Напълно си прав за ТС, ама и финансовото положение на Баткоффф, ме кара да обръщам внимание на какви ли не слухове, тоя би продал и майка си (за 150 000 евро) :|
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 25 яну 2010 13:51

Да не дава господ,че не ми се мисли.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 яну 2010 14:00

per4i_vd написа:
deepblue1963 написа:За всяка статия от "Тема Спорт" ли ще правим тема?И после почваме да ръсим простотии.Ало,модераторите,този форум взе да става все по цесекарски и по цесекарски.Спорт1 и "Тема Спорт" си мръднат пръстчето и във форума на Левски почват престрелки.Почвам да се разочаровам.Феновете на Левски не разбраха ли досега как се "пише" в "тема Спорт" по темата Левски?Някои от тях също ме разочароват.Иначе имаме претенции за някакво ниво на интелигентност.Ми дръжте се като такива!

Напълно си прав за ТС, ама и финансовото положение на Баткоффф, ме кара да обръщам внимание на какви ли не слухове, тоя би продал и майка си (за 150 000 евро) :|

Защо не приемем като начин на поведение обсъждането на факти.На неща,които са се случили.Ако след всеки слух почваме да плюем и да се плюем,къде ще му излезе края?Аз,Ченчев,като го мерна в "Спорт Мания" ми се повдига.А тука сме седнали да му правим кефа.Дори и да си тръгнат Тасевски и Жо,това ще накара ръководството да "бръкнат" по-дълбоко в ДЮШ.Левски спечели трипъл през 1984г. с ядро от наши кадри.Тъй,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 25 яну 2010 14:11

deepblue1963 написа:
per4i_vd написа:

Защо не приемем като начин на поведение обсъждането на факти.На неща,които са се случили.Ако след всеки слух почваме да плюем и да се плюем,къде ще му излезе края?Аз,Ченчев,като го мерна в "Спорт Мания" ми се повдига.А тука сме седнали да му правим кефа.Дори и да си тръгнат Тасевски и Жо,това ще накара ръководството да "бръкнат" по-дълбоко в ДЮШ.Левски спечели трипъл през 1984г. с ядро от наши кадри.Тъй,че...

ОК. Аз не съм тук за да споря с хора , които са ходили на стадиона преди да съм бил роден, и уважавам мнението ти, но наистина, не ми е на сърце това управление и не съм съгласен с това за юношите, защото къде са сега Цачев, Табаков, Иса, а се взима Миро Андонов , който с нищо не е по добър от тях.... :| Въпреки, че го харесвам като тип играч...
Изображение

Върни се в “Архив”