Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот BRF » 21 яну 2015 13:43

petko.h.markov написа:Тогава били от турски отбори.Сложни са нещата,защото има разговори между футболист,треньор,ръководство,мениджър.Какво точно е ставало аз не знам и за това съм много предпазлив в определенията и мненията си по принцип.Нали помните от приказката за "лошата дума и мечката"

Стига бе Петко!Кажи ги ти тия турски отбори!Ето,свободен е,да отиде там(където и да е това) да изиграе една контролна игра.Да му пуснат договор 6 месеца с опция за 2 години.Какво рискуват,вместо да дадат 150 000евро (примерно)на ЦСКА за трасфер,сега ще му дадат 6 заплати по 15 000 евро и пак ще си на далавера!
Ето,нещата вече не са сложни, а са прости!Няма ръководство,няма треньор!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2015 13:43

Red joker написа:
RedeviL написа:Ако трансферът стане, ще е супер! Въпросът обаче е- кой ще го замени по десния фланг :? :roll:

Този, Фортеш казва,че играе зад нападателя или дясно крилце,така че може би ще е той 8-)

Новите още не ги знам всичките и затова съм малко некомпетентен по въпроса. Този го чувам за първи път. Ами, щом може- идеално! Дано само да е поне наполовина добър, колкото Силва! 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 яну 2015 13:49

Вие пък в Берое го пратихте, той втора шестица няма да ще. :lol: Ще иде при бадема в Локо сф, за там го спрягат. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2015 13:51

Не ми се вярва Стойчо или някой от ръководството да си плюе втори път(след случая с бадема) в сурата и да се моли на дришльото Карачанаков да се връща обратно в ЦСКА,човек трябва да има и поне малко достойнство :!: Това да не е Аврамов дом-всеки си идва и си тръгва когато му е кеф :idea: !Освен това не става дума за някаква суперзвезда от типа на Стоичков или Пенев,така че прав му път -било в „Локото“,било където и да е!Да се оправя у живота :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2015 13:55

RedeviL написа:
Red joker написа:
RedeviL написа:Ако трансферът стане, ще е супер! Въпросът обаче е- кой ще го замени по десния фланг :? :roll:

Този, Фортеш казва,че играе зад нападателя или дясно крилце,така че може би ще е той 8-)

Новите още не ги знам всичките и затова съм малко некомпетентен по въпроса. Този го чувам за първи път. Ами, щом може- идеално! Дано само да е поне наполовина добър, колкото Силва! 8-)

А бе, като му гледах видео -визитката ми се видя много добър,макар че срещу отбори от Индонезия,Ангола и трета дивизия на Португалия ;) !Друг е въпроса какво му е моментното състояние обаче :roll: .
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 яну 2015 14:02

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 яну 2015 14:08

Май го закъсваме откъм крила. Иван Стоянов се е контузил отново и не знам доколко ще може да си върне формата през шампионата. Карата напусна и може би ще продадем Силва. Да не се налага да викаме Радой Божилов на пожар от Добруджа.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 яну 2015 14:30

Red Warrior написа:Май го закъсваме откъм крила. Иван Стоянов се е контузил отново и не знам доколко ще може да си върне формата през шампионата. Карата напусна и може би ще продадем Силва. Да не се налага да викаме Радой Божилов на пожар от Добруджа.

Няма страшно, за сметка на това имаме 7-8 халфа и още толкова централни защитници.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 яну 2015 14:32

vaskonti написа:
Red Warrior написа:Май го закъсваме откъм крила. Иван Стоянов се е контузил отново и не знам доколко ще може да си върне формата през шампионата. Карата напусна и може би ще продадем Силва. Да не се налага да викаме Радой Божилов на пожар от Добруджа.

Няма страшно, за сметка на това имаме 7-8 халфа и още толкова централни защитници.

Ако не продадем поне Галчев и Бергонси това ще е разхищение на средства. Не мога да разбера и какво прави още Крачунов в ЦСКА. Може би защото вкара гол на Левски го държим. По същата причина задържахме Фелипе Машадо, който ни късаше нервите бая време.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 яну 2015 14:44

Абе Крачунов не е лош играч когато е във форма. Аз предпочитам него пред Апостол.
Наистина се напълнихме с играчи, задължително трябва да продадат поне 2-3.
Аз не знам какво става с вратарите. Въпреки официалната информация, Черни май все пак е под наем. Ако пък не е, тогава защо взехме литовеца? Отделно и оня арабина е на проби. То бива, ама... със Стоян и Анатоли става петима, Няма друг пост в отбора, на който да имаме повече играчи, а това е пълен абсурд.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”