6 500 000акции всяка по 5лв са 32 500 000лв, само от продажбата, предостатъчно за покриване на задълженията и участието в първенството този сезон.
Накрая на всяка година се дава отчет пред събрания на акционерите и се взима решение за размера на бюджета за следващия сезон.
Да кажем че трябва да се набавят 10млн. лв, тоест всеки акционер трябва да вкара в дружеството по 1,7лв на акция(данък дарение май беше 10% и него съм вкарал).
Имаш 100 акции- вкарваш 170лв. Най-чистият вариант, така издръжката на клуба няма да е проблем и ще имаме чисто пазарно управление.
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шанс да оправим положението
Ами приведах ти ги по сметка ,за с.ирката дето ми я направи.Ама май много ти дадох и на 2 кинта щеше да си доволна
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
CSKA 78 написа:Тази вечер левскарите място не могат да си намерят ,след като се разбра ,че ЦСКА няма да обяви фалит и няма да бъде преименуван (те лилавите вече ни изкопаха гроба ама по-същият начин щяха да станат шампиони,знаем после какво се случи),няма да играе в А окръжна,титлите си остават 31 т.е. с 5 повече от техните(можеше да увеличат с една ама знаем какво се случи).
Със сигурност Титаните не са добри ръководители ама се видя ,че никой не иска и стотинка да даде за ЦСКА(то не беше Ганчев, то не бяха тия от възраждане,приятелите на Стоичков също) и се видя ,ако не са Титаните да ни издържат(не ,че ги защитавам) си отиваме в аматьорските групи(и не се знае колко време ще стоим там и дали това ще е същият ЦСКА след това),то се видя вчера при толкова големи Цесекари (явно само на думи) ,никой не поиска да плати за участието на ЦСКА в Европа.Пак казвам не ги защитавам въобще Титаните(зарадвах се ,когато Ганчев щеше да влезе в ЦСКА),но ЦСКА в момента просто няма друга алтернатива.
Така е няма друга алтернатива. Закриване. Нищо не може да се направи. Спокойно. Няма да се свърши света. Просто един отбор по-малко. На кой му пука за него. Като гледам от години на никой. Шегувам се. На мен ми пука. Като го няма ЦСКА, и нещо в мен ще умре. То толкова да мразиш нещо, че чак когато го загубиш да осъзнаеш, че ти липсва. И аз страдам колкото вас, а може би и повече, ама не рева по-цял ден колко ми е тежко.
Кашчей написа:Thomas Müller написа:samocskasamo написа:1.9.1.4 написа:saso_big написа:И аз ще си купя. Не съм мислил колко, но ще си купя. Трябва да помогнем на цесека, както преди години когато пак събирахме пари. Солидарност.
И аз ще се включа в кампанията под надслов - купи една акция спаси едно прасе
пикло,спри да пишеш по наще форуми,ясно ли ти е
Сърби я, ама явно няма кой!
Само ти май не разбра, че това е мъж, който официално има друг ник.... Интелигентният ми той.. цесекар
Що развали изненадата ся

Gesha1986 написа:CSKA 78 написа:Тази вечер левскарите място не могат да си намерят ,след като се разбра ,че ЦСКА няма да обяви фалит и няма да бъде преименуван (те лилавите вече ни изкопаха гроба ама по-същият начин щяха да станат шампиони,знаем после какво се случи),няма да играе в А окръжна,титлите си остават 31 т.е. с 5 повече от техните(можеше да увеличат с една ама знаем какво се случи).
Със сигурност Титаните не са добри ръководители ама се видя ,че никой не иска и стотинка да даде за ЦСКА(то не беше Ганчев, то не бяха тия от възраждане,приятелите на Стоичков също) и се видя ,ако не са Титаните да ни издържат(не ,че ги защитавам) си отиваме в аматьорските групи(и не се знае колко време ще стоим там и дали това ще е същият ЦСКА след това),то се видя вчера при толкова големи Цесекари (явно само на думи) ,никой не поиска да плати за участието на ЦСКА в Европа.Пак казвам не ги защитавам въобще Титаните(зарадвах се ,когато Ганчев щеше да влезе в ЦСКА),но ЦСКА в момента просто няма друга алтернатива.
ти обаче упорито си мислиш че това е добре за вас!!!
ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
Пич!! Мисля,че е по-добре за нас ,пък кое по-добре за вас ти си знаеш най-добре

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
saso_big написа:1.9.1.4 написа:samocskasamo написа:1.9.1.4 написа:saso_big написа:И аз ще си купя. Не съм мислил колко, но ще си купя. Трябва да помогнем на цесека, както преди години когато пак събирахме пари. Солидарност.
И аз ще се включа в кампанията под надслов - купи една акция спаси едно прасе
пикло,спри да пишеш по наще форуми,ясно ли ти е
Пробвай да ме спреш?!
Стига си им писал по форумите бе, айляк. Ти форум нямаш ли си, че в техния пишеш. Засрами се. Поройник. Шамандура. Спри, вече. Басимус и нечовека. Един форум да си имат а ти само в него да пишеш. Пикло с пиклото. Скоро, това го разбирай утре или вдругиден, само форумът ще им остане. Нека поне тук да им е хубаво и чисто. Моля.
Мх викам не. Те отборите във В група немат форуми тук затва че дращим доде не им затрият и форумЪ.
motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003"
Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
За начало по 5лв, за да се покрият задълженията.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.
Aз бях далече от ложите,дано това е вярно ако това стане имаме шанс да тръгнем нагоре.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Кашчей написа:motg написа:"Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003"
Най-добрият вариант за нас. Може да копираме Испано-Германския модел на управление.
Всеки си купува акции според възможностите и ежегодно дарява определена сума на акция.
За начало по 5лв, за да се покрият задълженията.
Ако "Титан" са сериозни това е нашият шанс да покажем, че ни пука за отбора и да го изведем на чисто.
И като свикат Общо събрание на акционерите ще го правят във Враждебна, че да ви съберат 1 000 000 акционери![]()
Ще листнат акциите на СФБ и вие ще хукнете да ги купувате.. или ще ви ги пращат по пощата, с наложен платеж.. който се запише с име, адрес и номер на личната карта
Що пък във Враждебна? Тука има трима чорбари

motg написа:6 500 000акции всяка по 5лв са 32 500 000лв, само от продажбата, предостатъчно за покриване на задълженията и участието в първенството този сезон.
Накрая на всяка година се дава отчет пред събрания на акционерите и се взима решение за размера на бюджета за следващия сезон.
Да кажем че трябва да се набавят 10млн. лв, тоест всеки акционер трябва да вкара в дружеството по 1,7лв на акция(данък дарение май беше 10% и него съм вкарал).
Имаш 100 акции- вкарваш 170лв. Най-чистият вариант, така издръжката на клуба няма да е проблем и ще имаме чисто пазарно управление.
Сега.. в събота Стоичков каза, че са с номинал 1 лев.В момента цената на ЦСКА е под номинала на акциите, каквото и да ви се иска на вас.Освен това има една дребна, но много съществена подробност:Ако Титан пуснат (листнат) акциите на ЦСКА на СФБ, то купувачите ще придобият определен дял от собствеността, но парите дадени за закупуване отиват у подавача.Така че и да си купите акции парите ще отидат у Титаните, а за ЦСКА ще има.....
Естествено, вие ще станете 1 000 000 горди притежатели на акции и на клуб, с над 30 000 000 задължения, които ще трябва да изплащате.Аз вярвам, че ще се справите успешно.Е, ще трябват пари за заплати, лагери, екипировка, медикаменти, лечения на контузии, глоби, трансфери.. ама какво са такива дребни разходи при такива всеотдайни фенове.
ПП-В България има отбор с 1 000 000 фена само в сънищата на някои негови ултраси.В България 2/3 от народа не се интересува от футбол. От останалата 1/3 можете спокойно да извадите неплатежоспособните пенсионери и ученици и след това да делите на цветове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Последна промяна от saso_big на 25 юни 2013 22:21, променено общо 1 път.