Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2013 14:07

Левски над всичко! написа:
PFC Litex написа:Няма значение кой е на власт.. НИЕ пак ще си бъдем най-бедните и най-жалките граждани на Европата... :mrgreen:

И нещо смешно ли виждаш в това ? Отивай си в турция и тук не давай глас. :idea:

Кое е смешното ли, смешното е, че живеем в един омагьосан кръг, а само си мислим, че постигаме някакви промени.
Аз животът си съм го уредил по един или друг начин, така че не ми казвай къде да ходя и къде не, капиш?
Изображение

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 20 фев 2013 14:07

Атака ;) ;)
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 14:07

Празнувай народе,този "тиранин","диктатор","фашист","комунист" и "гадняр" си подаде оставката,той имаше достойнството да го направи ! Хората излязоха,протестираха и властта се вслуша в тях,достойна постъпка ! Да си спомним,какво се случи януари 2009,след масовият протест пред парламента,къде бяха тогава оставките на Доган,Станишев и Царя ?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 фев 2013 14:13

dunavfc написа:Празнувай народе,този "тиранин","диктатор","фашист","комунист" и "гадняр" си подаде оставката,той имаше достойнството да го направи ! Хората излязоха,протестираха и властта се вслуша в тях,достойна постъпка ! Да си спомним,какво се случи януари 2009,след масовият протест пред парламента,къде бяха тогава оставките на Доган,Станишев и Царя ?

Аз лично бях на простестите през 2009г. и тогава отново башибозука (жандармерията) смля протестиращите. Добре, че покрай футболните мачове съм претръпнал, та отрано разбрах накъде отиват нещата. Извода е, че между комунистите от БСП и милиционерите от ГЕРБ няма разлика.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 14:16

sin4ec написа:
parvanoff написа:Естествено, че няма какво да гледаш там. Пробвах те да видя дали можеш да бъдеш обективен, но всичко, което не ти изнася се оказва, че не е истина... Не знам откъде си взел тези данни-аз ти давам данни от официална статистика, която не съм видял някой разумен човек да оспорва, освен някои хора тук по форумите... Може дори ако искаш да си направиш една хлебопекарна и да и вдигаш цените през ден, за да ти е ощо по-обективна статистиката... :lol:

Тези данни са от фактури и касови бележки, осчетоводени. На мен няма нищо, което да не ми изнася. Но именно при теб с огромните претенции за факти и данни се получава обтичане и избягване на всичко, различно от тезата ти. Тези фактури са естествено манипулирани от злите сили с цел да злепоставят ГЕРБ. А може би трябва да ги снимам и постна? Те са без стойност, само статистиката на Дянков и Бойко е всеправдата на този свят! Пфу!@
Внимателно ти следих мненията тези дни и обвиненията към хората как никой нищо не казвал. Всъщност нищо не казваш ти, ама абсолютно нищо! Да не говорим за конкретика и факти. Каква кауза защитаваш си е твоя работа-и твое право, но не ни въвирай правоверното си мнение на всеки пост. Вече го разбрахме. Повечето от нас си имат такова и могат да си направят изводите. Щом си доволен от ГЕРБ и живееш по-добре, радвам се за теб! Ние имаме друго мнение и виждане на нещата.

Хората сами могат да преценят кой какво казва-бъди спокоен. То се вижда-аз ти давам официална статистика, а ти ми пишеш някакви цифри, които даже не може да докажеш откъде си ги взел. И колко пъти си ме видял да плюя без факти по някого? Докато тук изобилства от обосновани мнения тип "тиквун", "гадната мутра" и т.н. Къде са ти фактите на теб да попитам? А ми казваш, че аз говоря общи приказки. Защо лъжеш? Пак ще те попитам-къде са ти фактите? Написал си едни измислени цифри, които кой знае откъде си взел, а наричаш официалната статистика лъжа...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 фев 2013 14:17

Red Warrior написа:
dunavfc написа:Празнувай народе,този "тиранин","диктатор","фашист","комунист" и "гадняр" си подаде оставката,той имаше достойнството да го направи ! Хората излязоха,протестираха и властта се вслуша в тях,достойна постъпка ! Да си спомним,какво се случи януари 2009,след масовият протест пред парламента,къде бяха тогава оставките на Доган,Станишев и Царя ?

Аз лично бях на простестите през 2009г. и тогава отново башибозука (жандармерията) смля протестиращите. Добре, че покрай футболните мачове съм претръпнал, та отрано разбрах накъде отиват нещата. Извода е, че между комунистите от БСП и милиционерите от ГЕРБ няма разлика.

Отново лъжа! Комунистите подадоха ли си тогава оставката? Борисов подаде ли я? Има ли разлика? Я да видим сега какво ще кажеш...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 14:17

sin4ec написа:
parvanoff написа:...

Тези данни са от фактури и касови бележки, осчетоводени. На мен няма нищо, което да не ми изнася. Но именно при теб с огромните претенции за факти и данни се получава обтичане и избягване на всичко, различно от тезата ти. Тези фактури са естествено манипулирани от злите сили с цел да злепоставят ГЕРБ. А може би трябва да ги снимам и постна? Те са без стойност, само статистиката на Дянков и Бойко е всеправдата на този свят! Пфу!@
Внимателно ти следих мненията тези дни и обвиненията към хората как никой нищо не казвал. Всъщност нищо не казваш ти, ама абсолютно нищо! Да не говорим за конкретика и факти. Каква кауза защитаваш си е твоя работа-и твое право, но не ни въвирай правоверното си мнение на всеки пост. Вече го разбрахме. Повечето от нас си имат такова и могат да си направят изводите. Щом си доволен от ГЕРБ и живееш по-добре, радвам се за теб! Ние имаме друго мнение и виждане на нещата.

+1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 фев 2013 14:20

ПРАЗНУВАЙ НАРОДЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 20 фев 2013 14:21

sin4ec написа:
parvanoff написа:Няма да те обвинявам в лъжа и да ти кажа моите наблюдения, затова ти прилагам точни данни за хляба по години...

Отиди на хранителни стоки, за да видиш...
Може да видиш и на другите хранителни стоки, а и на потреблението...

Няма как да стане. И няма какво да гледам там. Я виж тук:
http://www.monitor.bg/article?id=215429
Не ми набутвай някакви измислени статистики, осреднени цени и прочее. Аз давам точни данни за тип хляб и грамаж. Защото го купувам за принцеси от доста години. И ям типов от доста години. Но така и така си отворих книгите, още малко конкретни данни, а не общи приказки и стъкмистики:
кайма Монита: 2009 - 4,20 , 2013-5,85 за кг
кашкавал Милктрейд 2009-6,70 2013-9,30 за кг
сирене тенекия 2009 -4,00 2013- 6,20 за кг
салам шпеков 2009 -6,90 2013 -10,50 за кг
вафла Споко 2009 - 13 ст 2013 - 21 ст за бр.
хляб Добруджа ФФ 2009- 49 ст 2013 -79 ст за брой( при промоция)
Цените са на едро, без хляба на Фантастико!

Можеш ли да цитираш цените от фактурите и от 2005, ако имаш и от 2001, ще бъде интересно. Според моите фактури, най-безумното вдигане на цените на хранителните стоки се осъществи в края на лятото на 2006, когато нямаше никаква видима причина за такова.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 20 фев 2013 14:21

Честито!Искахте промяна,получихте я.Комунистите се връщат.Доволни?

Върни се в “Архив”