Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Държавата на полицията

Мнениеот bianchi » 19 фев 2013 21:20

Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените

Докато има такива като теб гниди който защитават тези боклуци ще е така мизерник прост как не те срам да защитаваш тези нещасници който бият децата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 фев 2013 21:20

sin4ec написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:на всички е ясно, че тройната коалиция начело с турците ще бутнат ГЕРБ лятото.... България потъва все повече и повече......

Не бързай толкова! Турците могат и да почакат, нашата партия трябва да е в управлението!

Трудно ми се вижда Бойко да запаси властта, просто от всякъде го атакуват.... комунисти, турци и всякакви такива боклуци....

Аз говоря за Атака, Бойко го махни...

Няма да позволят на Волен да заема властта, това е пълен абсурд..... всичкото цигани и турци ще гласуват за бсп и дпс, останалите който още държат ще подкрепят Бойко, а останалата част футболни фенове и националисти и против циганията и турската сган ще гласуват за Атака.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 фев 2013 21:21

крАСАВци написа:Никакво право нямат да спират протеста на хората.
Само ми е интересно как ще ни спрът неделя когато цяла България се изсипе в София?
Еничерите гнусни, които вдигат палка срещу народа ще го забелят яко!

Един от тези които създадоха ББ преди много години каза "Най-добре е танковете да дойдат..." Днеска имаше БТР-и!За неделя не знам но ще е нещо от цитата!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 фев 2013 21:22

Е то е ясно ,че в неделя протеста ще се изроди и няма да има нищо общо с исканията на хората . Всичко свърши след намесата на комунистите и атака в протестите . Предполагам ,че ще се стигне и до много сериозни последствия .
Всичко е кауза пердута , жалка работа сме и за това пак ще ни надупят същите хора ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 фев 2013 21:22

BOCA. написа:
obi4am_pirin написа:
Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените

нещо за възрастните и жените да кажеш...или това са подробности?Коментара на Андрей Слабаков видя ли го?

Слабаков и тоя другия по-добре да си бяха допили пиенето....

Викаш ...пиян ли е бой колко може да носи?!Ненормална работа!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 фев 2013 21:23

Преди години всеки ,който беше гласувал за герб, беше глупак.Сега ,всеки ,който ги подкрепя , е престъпник!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 19 фев 2013 21:23

Ми хубаво, да бият лумпените, ама те бият който им попадне, много се съмнявам пенсионерът с разбитата глава да е хвърлял бутилки по ченгетата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 фев 2013 21:24

Bartolomej написа:Е то е ясно ,че в неделя протеста ще се изроди и няма да има нищо общо с исканията на хората . Всичко свърши след намесата на комунистите и атака в протестите . Предполагам ,че ще се стигне и до много сериозни последствия .
Всичко е кауза пердута , жалка работа сме и за това пак ще ни надупят същите хора ..

Точно така е, днес се плюе по ГЕРБ, не дай си боже да ги бутнат от властта, е тогава вече ще има край на нашата държава!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 фев 2013 21:24

Жалък народ,но още по жалка журналистическа гилдия...Не съм очаквал,че в една европейска държава,журналистите ще заемат страната на олигофрените,които съсипаха полицаите с какво ли не ! Предполагам се очакваше,полицаите да свалят щитовете,да паднат на земята и да чакат протестиращите да ги смлеят ? Не са полицаите агресорите,а ония олигофрени на предната редица !

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 19 фев 2013 21:24

obi4am_pirin написа:
крАСАВци написа:Никакво право нямат да спират протеста на хората.
Само ми е интересно как ще ни спрът неделя когато цяла България се изсипе в София?
Еничерите гнусни, които вдигат палка срещу народа ще го забелят яко!

Един от тези които създадоха ББ преди много години каза "Най-добре е танковете да дойдат..." Днеска имаше БТР-и!За неделя не знам но ще е нещо от цитата!

Изображение Вече нямаме танкове , армия също . :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Архив”