Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените
Докато има такива като теб гниди който защитават тези боклуци ще е така мизерник прост как не те срам да защитаваш тези нещасници който бият децата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените
sin4ec написа:Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:на всички е ясно, че тройната коалиция начело с турците ще бутнат ГЕРБ лятото.... България потъва все повече и повече......
Не бързай толкова! Турците могат и да почакат, нашата партия трябва да е в управлението!
Трудно ми се вижда Бойко да запаси властта, просто от всякъде го атакуват.... комунисти, турци и всякакви такива боклуци....
Аз говоря за Атака, Бойко го махни...
крАСАВци написа:Никакво право нямат да спират протеста на хората.
Само ми е интересно как ще ни спрът неделя когато цяла България се изсипе в София?
Еничерите гнусни, които вдигат палка срещу народа ще го забелят яко!
BOCA. написа:obi4am_pirin написа:Bartolomej написа:напълно оправдавам побоя над лумпените
нещо за възрастните и жените да кажеш...или това са подробности?Коментара на Андрей Слабаков видя ли го?
Слабаков и тоя другия по-добре да си бяха допили пиенето....
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Bartolomej написа:Е то е ясно ,че в неделя протеста ще се изроди и няма да има нищо общо с исканията на хората . Всичко свърши след намесата на комунистите и атака в протестите . Предполагам ,че ще се стигне и до много сериозни последствия .
Всичко е кауза пердута , жалка работа сме и за това пак ще ни надупят същите хора ..
obi4am_pirin написа:крАСАВци написа:Никакво право нямат да спират протеста на хората.
Само ми е интересно как ще ни спрът неделя когато цяла България се изсипе в София?
Еничерите гнусни, които вдигат палка срещу народа ще го забелят яко!
Един от тези които създадоха ББ преди много години каза "Най-добре е танковете да дойдат..." Днеска имаше БТР-и!За неделя не знам но ще е нещо от цитата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта