нямах в предвид това,питам зашото последния мач изобщо не беше в групата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
momchil написа:Балотели и той ли гори?
Gareth Barry,Kolo Toure , Yaya Toure and Mario Balotelli will miss the match against Man United in FA CUP
momchil написа::lol:![]()
нямах в предвид това,питам зашото последния мач изобщо не беше в групата
blues_10 написа:В края ще ги излъжем ! 0-1
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Просто не виждам как Юнайтед ще издържи на атаките на Сити с такава защитата. Който и да пази, който и да е в защитата, от наличните играчи, просто не виждам как може да се измъкне Юнайтед. Край на амбициите им за титлата. Прогноза: 4:0
Братята Туре вероятно ще играят. Манчини ще говори с Федерацията на Гана с молба да ги пусне след мача с Юнайтед. Не вярвам да откажат за 1 ден.
Дано стане хубав мач за нас неутралните фенове(на Ливърпул,Челси,Тотнъм и Арсенал - Юнайтед да загуби![]()
![]()
![]()
)
KingKenny написа:Просто не виждам как Юнайтед ще издържи на атаките на Сити с такава защитата. Който и да пази, който и да е в защитата, от наличните играчи, просто не виждам как може да се измъкне Юнайтед. Край на амбициите им за титлата. Прогноза: 4:0
Братята Туре вероятно ще играят. Манчини ще говори с Федерацията на Гана с молба да ги пусне след мача с Юнайтед. Не вярвам да откажат за 1 ден.
Дано стане хубав мач за нас неутралните фенове(на Ливърпул,Челси,Тотнъм и Арсенал - Юнайтед да загуби![]()
![]()
![]()
)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост