Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Teзи Конкордия на каква позиция са в румънското първенство?

PFC Litex написа:Teзи Конкордия на каква позиция са в румънското първенство?
На предпоследното 17 място !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
... а бе незнам ,гледах и предната контрола , положението става все по - лошо . Като гледам играта тия конкордия може да ни бият и с разлика ...
BLUE CHAMPIONS написа:Абе извинявам се, да питам това "Конкордия" футболен клуб ли е?![]()
Сега ще видиш второто полувреме влиза ЗВЕЗДНАТА СЕЛЕКЦИЯ!
това са само контроли,в които резултата не е от значение.
Въпроса е тренерите да си направят изводи за играчите.
Въпроса е тренерите да си направят изводи за играчите.
LEVSKI_FOREVER
Joni_ написа:PFC Litex написа:Teзи Конкордия на каква позиция са в румънското първенство?
На предпоследното 17 място !
Благодаря за инфото

- mistreated
- Контакти:
Много ви е мъчно нещо за нас ли? Какво за Конкордия искате да знаете? Аз например, като пиша нещо във вашия форум, то е по темата. Вашите мнения и въпроси за мача какви са не разбрах?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Много ви е мъчно нещо за нас ли? Какво за Конкордия искате да знаете? Аз например, като пиша нещо във вашия форум, то е по темата. Вашите мнения и въпроси за мача какви са не разбрах?
E добре слаба игра на червения отбор с изключение на последните 10-15 мин

- mistreated
- Контакти:
AN71 написа:mistreated написа:Много ви е мъчно нещо за нас ли? Какво за Конкордия искате да знаете? Аз например, като пиша нещо във вашия форум, то е по темата. Вашите мнения и въпроси за мача какви са не разбрах?
Така е. А сега ако кажеш в какъв състав и схема играем, може би ще има обяснение за гола и още едно положение, които създадоха Конкордия. Не виждам какво е смешното в името на този отбор. Аз се сещам за един друг отбор от Румъния, с който играхте вие и тогава те бяха новаци. Ще ми припомниш ли какъв ви беше резултата с Търгу Муреш (тяхното име е доста по-странно).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:AN71 написа:mistreated написа:Много ви е мъчно нещо за нас ли? Какво за Конкордия искате да знаете? Аз например, като пиша нещо във вашия форум, то е по темата. Вашите мнения и въпроси за мача какви са не разбрах?
Така е. А сега ако кажеш в какъв състав и схема играем, може би ще има обяснение за гола и още едно положение, които създадоха Конкордия. Не виждам какво е смешното в името на този отбор. Аз се сещам за един друг отбор от Румъния, с който играхте вие и тогава те бяха новаци. Ще ми припомниш ли какъв ви беше резултата с Търгу Муреш (тяхното име е доста по-странно).
и това по темата ли е