Резултатът не е важен, нито пък каква дузпа е свирил съдията.
Това което ми се понрави е, че защитата ни е много по-стабилна спрямо есента и се усеща сигурност в нея.
На халфовата линия през първото полувреме оценка не мога да дам, тъй като и Сандро, и Мирасема бяха адски слаби и се губеше остротата на атаката.
Пиргов е малко нестабилен, но дано да се отърси от напрежението.
Ваюши и Никасио за сега добре.
Отборът е млад и трябва още много работа
Литекс - Зимна селекция и подготовка, сезон 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Зимна селекция и подготовка, сезон 2011/2012
PFC Litex написа:Резултатът не е важен, нито пък каква дузпа е свирил съдията.
Това което ми се понрави е, че защитата ни е много по-стабилна спрямо есента и се усеща сигурност в нея.
На халфовата линия през първото полувреме оценка не мога да дам, тъй като и Сандро, и Мирасема бяха адски слаби и се губеше остротата на атаката.
Пиргов е малко нестабилен, но дано да се отърси от напрежението.
Ваюши и Никасио за сега добре.
Отборът е млад и трябва още много работа
Посредствен мач с много слаб Литекс. Мноооого зле отпред!
Изводи не мога да правя, тъй като това ни е първата сериозна контрола, а и още се избистря състава.
В нападение нещата ще се избистрят в следващата контрола, тъй като Сандро просто не е същият който беше, а Мирасема си го знаем.
Важно е, че защитата работи много по-добре от есента.
В нападение нещата ще се избистрят в следващата контрола, тъй като Сандро просто не е същият който беше, а Мирасема си го знаем.
Важно е, че защитата работи много по-добре от есента.

- OrangePower
- Контакти:
Пиргов направи две сериозни спасявания, така че според мен се справи добре като за първа сериозна контрола, ако не броим дузпата но тя за мен е спорна, защото беше борба за висока топка и обикновено вратарят има преимущество в такава ситуация.Още не мога да разбера какво нарушение направи след като Пиргов първи докосна топката във въздуха.
Съдиите също са хора и допускат грешки, в момента да акцентираме на някаква дузпа е крайно несериозно.
Пиргов направи и две груби грешки и колко по-скоро се научи да играе със защитата при изнасяне на топката (както го правеха и Галато, и Вини) толкова по-добре за всички нас.
Мирасема за мен няма място в отбора, Сандро и той, но на него няма какво да се сърдим, тъй като е дал много на отборът ни.
Пиргов направи и две груби грешки и колко по-скоро се научи да играе със защитата при изнасяне на топката (както го правеха и Галато, и Вини) толкова по-добре за всички нас.
Мирасема за мен няма място в отбора, Сандро и той, но на него няма какво да се сърдим, тъй като е дал много на отборът ни.

- OrangePower
- Контакти:
Христо Стоичков: Не ме интересува резултатът, доволен съм
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че е доволен от показаното от неговите играчи, въпреки загубата с 0:1 от Клуж. Това бе и първото поражение на ловчанлии от зимната подготовка на тима.
Стоичков заяви, че е много доволен от новите, като добави, че на 99 процента това е окончателната селекция на „оранжевите“.
Ето какво сподели Стоичков след поражението от Клуж:
Много съм доволен от това, което момчетата тренират, от това, което изисквам. Няма значение, че това е първа загуба. Най-малко ме притеснява резултатът – 1:0 от дузпа. Нещата, които тренираме са почти на финала, футболистите показват това, което искам. Точки не дават на тези игри, най-малко ме притеснява резултатът. Мен ме интересува всеки да даде максималното от себе си, което ние изискваме. Интересува ме момчета да разберат, че не е толкова трудно да играеш футбол с едно или две докосвания.
Лека по-лека вече ще подготвяме състава за първия мач.
Много съм доволен от Никасио, доволен съм от Ваюши, двамата показват това, което трябва, и за това част от отбора. Има още работа да се върши.
Не сме се отказали от нови, но на 99 процента това е окончателната селекция на Литекс.
За изграждане на окончателния ни стил – има време.
Гледах само Локо Пд, защото кумът ми е тук. Другите конкуренти не съм ги гледал.
Базата тук е страхотна, каквото и да кажеш, ще е малко.
Имах специални гости, да. Голфаджии колкото искаш. Най-добрите аматьори са.
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че е доволен от показаното от неговите играчи, въпреки загубата с 0:1 от Клуж. Това бе и първото поражение на ловчанлии от зимната подготовка на тима.
Стоичков заяви, че е много доволен от новите, като добави, че на 99 процента това е окончателната селекция на „оранжевите“.
Ето какво сподели Стоичков след поражението от Клуж:
Много съм доволен от това, което момчетата тренират, от това, което изисквам. Няма значение, че това е първа загуба. Най-малко ме притеснява резултатът – 1:0 от дузпа. Нещата, които тренираме са почти на финала, футболистите показват това, което искам. Точки не дават на тези игри, най-малко ме притеснява резултатът. Мен ме интересува всеки да даде максималното от себе си, което ние изискваме. Интересува ме момчета да разберат, че не е толкова трудно да играеш футбол с едно или две докосвания.
Лека по-лека вече ще подготвяме състава за първия мач.
Много съм доволен от Никасио, доволен съм от Ваюши, двамата показват това, което трябва, и за това част от отбора. Има още работа да се върши.
Не сме се отказали от нови, но на 99 процента това е окончателната селекция на Литекс.
За изграждане на окончателния ни стил – има време.
Гледах само Локо Пд, защото кумът ми е тук. Другите конкуренти не съм ги гледал.
Базата тук е страхотна, каквото и да кажеш, ще е малко.
Имах специални гости, да. Голфаджии колкото искаш. Най-добрите аматьори са.
Медийното ембарго наложено върху Литекс от страна на журналистите определено ще им излезе на носовете и то много яко 

PFC Litex написа:Медийното ембарго наложено върху Литекс от страна на журналистите определено ще им излезе на носовете и то много яко
Какво искаш да кажеш с това?

Имам в предвид, че за това, че Стоичков не даде две интервюта в Сандански и Свиленград в момента всички медии ни правят някакъв бойкот, което ще си е само и единствено за тяхна сметка.
Ето днес 07.02.2012 в "Спортно шоу Гонг" не се спомена една думичка за Литекс, нищо че след малко ще играем контрола с Цървена здвезда.
На мен не ми пречи, аз има от къде да се информирам, но след месец като почне шампионата Томислав Русев отново ще пищи като празна линейка, че от Ловеч не ебават журналистите за нищо.
----------
С доста интересен стартов ще почнем контролата след малко:
Пиргов - Бодуров, Итуа, Божиков Жос, Попов, Г.Миланов, Йеленкович, Ваюши, Тодоров, Г.Иванов
Ето днес 07.02.2012 в "Спортно шоу Гонг" не се спомена една думичка за Литекс, нищо че след малко ще играем контрола с Цървена здвезда.
На мен не ми пречи, аз има от къде да се информирам, но след месец като почне шампионата Томислав Русев отново ще пищи като празна линейка, че от Ловеч не ебават журналистите за нищо.
----------
С доста интересен стартов ще почнем контролата след малко:
Пиргов - Бодуров, Итуа, Божиков Жос, Попов, Г.Миланов, Йеленкович, Ваюши, Тодоров, Г.Иванов

Ходят да снимат контролите на други отбори и чак лайв-стрийминг пускат... Айде, да кажем, че тази година сме назад в класирането и затова не ни обръщат много внимание. Но миналата година по това време бяхме първи, а положението беше подобно. Уви, по-важно е да видим как Сержиньо Грийн и Иво Иванов танцуват на тренировка...
Мирасема се е контузил в неделя, едва сега обаче разбираме...
Мирасема се е контузил в неделя, едва сега обаче разбираме...
[center]
[/center]