greenpeak написа:Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
Да[offtopic]Ще ти пиша на лични[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
greenpeak написа:Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
ShooterMan написа:Съгласен съм,че е дървар,а още повече и малко вкарва!На нас ни трябва голаджия,20 мача 15 гола,30 мача 22 гола,нещо от тоя сорт.Гледам,че пак Сър-а е под прицел...Точно Гравесена пък е напълно заслужено освободен.Нищо...едно пълно нищо сравнен с играта на Камазола,еми моля ви се?Искал да играе - еми стани по-добър от Камазола и играй,но Гравесена освен безумни и грешни пасове и тотален разрушител на терена друго не умее.Вписва се в идеите на Прическата,но не и в тези на Сър-а.Мисля,че ние трябва да подкрепим Сър-а,все пак той си гради отбора,той е треньора,той определя,кои са му нужни и кои не.Чисто статистически е освободил абсолютни фигуранти...и човека изгони Веселин Марчев,забележете,дето все му подвикват,че имал протежета!Показа ПРИНЦИПНОСТ.Съжалявам за Тошко Колев,пожелавам му да разгърне качествата си в нов отбор и да се върне на Тича.Кончо Атанасов затри точно момента в който искахме и очаквахме Тошко да е титуляр!ФАКТ.Първо куция Адемар,после Дани Г и Ели Маркес,после Кончо - все дърводелци,все такива,които НЕ останаха в Черно Море(или няма да останат),а ядяха мястото на Тошето!Ето това е безумието и затова роптая,защото те нищо не дават на клуба,играят бездарно година-две и си заминават,а Тошко на 16 години в контролите развинтваше мъжете и имаше невероятен потенциал!Дано това безумие не се стовари и върху Виктор Митев,чийто футболни качества са прилични,със сигурност не е по-лош от Дончо...но след Юруков не съм виждал друг такъв левичар!Корнери,преки(близки и далечни),това момче е роден фаладжия с убийствена левачка,Юрука както и да играеше само с фалове и ъглови в някои мачове ни беше най-добрия,сега от това страдаме,няма кой един фал да бие като хората,Жоро има само 1 добре изпълнен(гол),а за левичари пък-абсурд,изобщо нямаме....А парите от Паломино е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се вложат в играчи-нападател,крила,плеймейкър,защото атаката за 2013 започва от сега.Ако някой малоумник в ръководството си мисли,че лятото ще купи 2-3 и ще стане отбор за 2 месеца конкурентен на челниците е в много жестока заблуда.
Iceberg написа:greenpeak написа:Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
Clarion написа:Iceberg написа:greenpeak написа:Iceberg, имаш ли някакво инфо за ремонта на стадиона?
искам да се абонирам и аз
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта