Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот sizif » 13 ное 2011 19:20

орчо войвода написа:Имаше едно зелено знаме,какво пишеше на него?

Свобода или Смърт
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 ное 2011 19:34

cska_90 написа:
mironi88 написа:
А и да те попитам-понеже досега плюеше определени хора-защо си сложил аватар с тяхна хореография, защо подписите ти са с техни хореота и пиро??? Нали са вредни?? Нещо не се връзва?

Хореографията от мача с Леверкузен трудно ще ме убедиш, че е дело точно на тези. През 2005 тези игри на "ултраси" нямаха такова влияние в сектора. Бях хлапе, но ясно помня, че пак имаше разни псевдорасисти, но освен тук-там някои транспарант и някоя свастика влиянието им беше нищожно. Аватара със снимката "Армейци" - точно този транспарант (или по-точно ъпгрейдвания такъв) мисля, че ви беше трън във форума, когато се готвехте за дербито. Защото бил на Дучето. За 3-та снимка може и да се съглася, че имат пръст те. Но като цяло всичко е от времето, когато нещата бяха такива каквито се надявам да станат пак.

Тя па една хореография-червено -бяло!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: То си личи,че не е тяхна :lol: :lol: !! Говорех за другите две!!!Те са от псоелдните години!!!
А за поредното(щото другите му ги гепиха) му ВИНИЛЕНО -мега грозно знаме кво да се коментира изобщо?

Виж сега...Дай да не пишем кои знамена са гепени,че трябва много да обясняваш.Не се пали толкова и не обиждай другите.Всеки има право на свое мнение без значение кой и какво подкрепя

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 19:35

Fuzzman написа:
"Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!"

Тази реплика визирах. Та идеята ми беше, че явно сте изпълнили плана си сектор Г да обедини крайно десните. Сега секторът ви е крайно десен и крайно празен. Ние, които гледаме от нашата страна няма как да знаем кой от 5000 души агитка на Ботев е крайно десен, крайно ляв или не е краен изобщо. За нас те са един организъм със всичките си пипала и фракции. По същия начин гледаме и на вас и на Левски и на Берое и на всеки отбор с фенска маса. Вие сте семейство защото сте заедно всеки уикенд. Празният сектор като резултат от борбата да докажете, че сте прави едва ли ви прави щастливи. АЗ не ви съдя и не ви давам акъл. Гледам да си го пазя, че ми е малко. Но за мен 100-200 души в сектор Г на домакински мач при тази фенска маса с която разполагате и в столицата и по места е шокиращ факт и ще се радвам да се справите с него възможно най-скоро. Българският футбол е труден за гледане, а когато си болен от него като нас, поне организираното фенство го прави малко по лесен за преглъщане. Празен стадион българска армия е като гробница на футбола в страната за нещастие.

Не знам защо си направил такъв извод- това,че ОФАНЗИВА ще ръководи сектора дълго с това че плана е бил да се съберат крайно десните!! Не е така!! Аз също не съм особено краен-честно казано!!Че в там има такива е ясно-но предполагам има и други-нз не съм запознат точно- и ще избегна да го коментирам точно това-да не кажа някоя глуспот като някои тука!!! Иначе браво за мнението ти!!А за др агитки-еми повечето са си денси няма кво да се лъжем!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 19:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 19:37

sizif написа:
Виж сега...Дай да не пишем кои знамена са гепени,че трябва много да обясняваш.Не се пали толкова и не обиждай другите.Всеки има право на свое мнение без значение кой и какво подкрепя

Това е ясно-аз принципно не реагирам така -ама всичко всичко това е вседствие на други мнения и теми-в които не се спряха да плюят!! Опитах се да обесня норманлно и бях оплют-е кво да правя!!Само виж колко неадекватни мнения има-не че аз съм много навътре и съм някой -напротив-но поне се опитах да им обесня някои елементарни неща-ама акто не разбират!
Изображение

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 ное 2011 19:43

cska_90 написа:
Teo написа:
cska_90 написа:Така е да-ама как да им го обясниш-виж кви дебилизми се ръсят тука???
А Дучето-да дал е -но колкото е дал -два пъти повече е зел!!! А иначе за Офанзива-еми чакайте де-тях ги има от 6 месеца-кво искате и за тия 6 месеца се нпарви колкото за 2 години!!!

-Досега имаше ли УЛТРАС артикули за хората извън фракциите??
-Имаше ли списание за Северната трибуна??

Чакам отговори?

Искам и аз един отговор? Какво е 2-пъти повече е взел Дучето???

Алекс ме изпревари и ти отговори!!
Да не говорим за завишените цени за ексурзии. Защо когато я нямаше Офанзива екскурзията до Бургас беше 25 лв, а тая година 11 + билет за мача??? :lol: :lol:
Колко хора спряха да идват заради него???
И ако си мисли,че той правеше хореотата-си много в заблуда!!Парвеха ги тия дето сега са част от Офанзива!! Видяха се неговите велики хореота на последните два мача с Левски-пълен срам!!

Пак не си прав.Цените преди години бяха съвсем поносими:
Пловдив с влак -5 лева.Сливен -8 лева.Бургас-17 лева.Откъде ги измисли тия 25 лева не знам

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 ное 2011 19:46

ALEX_D_GREAT написа:
Teo написа:Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино :roll:

хахахахахахаха. Ти, братле каза вица на вечерта ! Особено тези в чужбина бяха от най-евтините. :lol:

120 лева до Рим скъпо ли ти се вижда :?: :?: :?:

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 13 ное 2011 19:52

Е аз бях на мача ... От Бургас... Другите не можаха ли да дойдат???Всеки който има възможност и е запален да е на стадиона ...Форумите са за лайци...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 20:37

От 10 страници бърборене един извод мога да направя: Имаме нужда от ЕДИН сектор, с ЕДНО име и ДЕСЕТКИ фракции вътре. Единият сектор, с едното име да подкрепя ЗАЕДНО ЦСКА, да се организира и да бъде колкото се може по многочислен, защото представят името на червения запалянко. ДЕСЕТКИТЕ фракции (Офанзиви, дефанзиви, 13-ки, расисти, нацисти, неосоциал на майка им пу***та) да си правят какво искат, но да не срамят името на редовия "армейски" фен. Защото аз не обичам особено Левски, но изпитвам уважение най-малкото към паметта на хора дали много на националната фланелка, но като фен на ЦСКА трябва да се срамя и обяснявам пред приятели фенове на други отбори или просто нормални фенове, дебилните постъпки на една шепа народ осквернила паметника на Гунди и направила няква друга магария. cska_90 каквото и да става армеецо, запомни че тези бели, които правят твоите съратници никога няма да доведат до повече хора в сектора. Напротив, накрая може само могат да се събират народ колкото да попълнят "К"-то в сектора.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 20:42

Ето към това трябва да се стремим. Не мисля, че всички в сектора с фенове на Байерн М, Борусия Д и останалите показани в статията долу са с едно мислене, но работят заедно в иметто на обичта към отборите си.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=334520[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 ное 2011 20:50

За последно бях в Г на мача с Левски тогава се отвратих как за един мач може да збием помежду поне 4-5 пъти,вчера бях във В и другите мачове ще съм там.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”