орчо войвода написа:Имаше едно зелено знаме,какво пишеше на него?
Свобода или Смърт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
орчо войвода написа:Имаше едно зелено знаме,какво пишеше на него?
cska_90 написа:mironi88 написа:А и да те попитам-понеже досега плюеше определени хора-защо си сложил аватар с тяхна хореография, защо подписите ти са с техни хореота и пиро??? Нали са вредни?? Нещо не се връзва?
Хореографията от мача с Леверкузен трудно ще ме убедиш, че е дело точно на тези. През 2005 тези игри на "ултраси" нямаха такова влияние в сектора. Бях хлапе, но ясно помня, че пак имаше разни псевдорасисти, но освен тук-там някои транспарант и някоя свастика влиянието им беше нищожно. Аватара със снимката "Армейци" - точно този транспарант (или по-точно ъпгрейдвания такъв) мисля, че ви беше трън във форума, когато се готвехте за дербито. Защото бил на Дучето. За 3-та снимка може и да се съглася, че имат пръст те. Но като цяло всичко е от времето, когато нещата бяха такива каквито се надявам да станат пак.
Тя па една хореография-червено -бяло!!!![]()
![]()
![]()
![]()
То си личи,че не е тяхна
![]()
!! Говорех за другите две!!!Те са от псоелдните години!!!
А за поредното(щото другите му ги гепиха) му ВИНИЛЕНО -мега грозно знаме кво да се коментира изобщо?
Fuzzman написа:"Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!!![]()
![]()
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!"
Тази реплика визирах. Та идеята ми беше, че явно сте изпълнили плана си сектор Г да обедини крайно десните. Сега секторът ви е крайно десен и крайно празен. Ние, които гледаме от нашата страна няма как да знаем кой от 5000 души агитка на Ботев е крайно десен, крайно ляв или не е краен изобщо. За нас те са един организъм със всичките си пипала и фракции. По същия начин гледаме и на вас и на Левски и на Берое и на всеки отбор с фенска маса. Вие сте семейство защото сте заедно всеки уикенд. Празният сектор като резултат от борбата да докажете, че сте прави едва ли ви прави щастливи. АЗ не ви съдя и не ви давам акъл. Гледам да си го пазя, че ми е малко. Но за мен 100-200 души в сектор Г на домакински мач при тази фенска маса с която разполагате и в столицата и по места е шокиращ факт и ще се радвам да се справите с него възможно най-скоро. Българският футбол е труден за гледане, а когато си болен от него като нас, поне организираното фенство го прави малко по лесен за преглъщане. Празен стадион българска армия е като гробница на футбола в страната за нещастие.
sizif написа:
Виж сега...Дай да не пишем кои знамена са гепени,че трябва много да обясняваш.Не се пали толкова и не обиждай другите.Всеки има право на свое мнение без значение кой и какво подкрепя
cska_90 написа:Teo написа:cska_90 написа:Така е да-ама как да им го обясниш-виж кви дебилизми се ръсят тука???
А Дучето-да дал е -но колкото е дал -два пъти повече е зел!!! А иначе за Офанзива-еми чакайте де-тях ги има от 6 месеца-кво искате и за тия 6 месеца се нпарви колкото за 2 години!!!
-Досега имаше ли УЛТРАС артикули за хората извън фракциите??
-Имаше ли списание за Северната трибуна??
Чакам отговори?
Искам и аз един отговор? Какво е 2-пъти повече е взел Дучето???
Алекс ме изпревари и ти отговори!!
Да не говорим за завишените цени за ексурзии. Защо когато я нямаше Офанзива екскурзията до Бургас беше 25 лв, а тая година 11 + билет за мача???![]()
![]()
Колко хора спряха да идват заради него???
И ако си мисли,че той правеше хореотата-си много в заблуда!!Парвеха ги тия дето сега са част от Офанзива!! Видяха се неговите велики хореота на последните два мача с Левски-пълен срам!!
ALEX_D_GREAT написа:Teo написа:Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино
хахахахахахаха. Ти, братле каза вица на вечерта ! Особено тези в чужбина бяха от най-евтините.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта