Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30
Чист червен картон на Мораеш и измислена засада при голова атака на Ботев 

NWO написа:Blue Mind написа:то последно време почти няма мач в А група в който реферчето да не е збъркало фрапантно поне 1-2 пъти..
колега, реферите "грешат", но не само с/у цска. Левскар да се оплаква от съдийски тесли е просто лицемерно. Моля те
никъде не съм казал ,че никога не са рязали отбори и с/у Левски

За засадата сте прави, но какво ми ревте за червен картон бе Подуенци???????
Та това ако е червен картон, на Иво Главата, какъв трябваше да му дадат за счупеният крак срещу Калиакра??????
Защо не го изгониха тогава???????Защото нямаше да вземете мача
Сега дадоха повторение на нарушението, и си е чист жълт картон това
Та това ако е червен картон, на Иво Главата, какъв трябваше да му дадат за счупеният крак срещу Калиакра??????
Защо не го изгониха тогава???????Защото нямаше да вземете мача

Сега дадоха повторение на нарушението, и си е чист жълт картон това
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Що за цървул е тоя в студиото
Еми ... тънка засада ... амаааааа .... е, добре де има засадааааааааа ... ама грешката на съдията не е умишлена ... 

delqnski47 написа:Напълно ще разбера феновете на Ботев(Враца) или на Светкавица(Търговище), или на Берое(Стара Загора) да ни обвиняват,че ни подпират,ама айде много моля господата с купените титли от Ловеч,тия дето ходят на мачове в кв.Подуяне и някои други да не коментират,много моля!Знаете си защо!
Когато съдиите са подпирали Литекс ме е било яд и винаги съм обективен, но явно сега търсиш начин да излезеш от положение. Мораеш за това влизане червен картон и три срещи, но нали сме България и отбори като Литекс, Левски и ЦСКА се мислят за богопомазани, но след това идват Спартак, Висла и Стяуа, порят ти дупето и ти показват колко си малък, неграмотен и слаб

Viktor4o_Rs написа:Чист червен картон на Мораеш и измислена засада при голова атака на Ботев
Кой преценява дали е чист картона? Ти ли? А засадата кога я видя, в реално време или на стоп-кадър с графика, където все пак се виждат 5-те сантиметра, които покриват засадата? А това, че самият Илия Войнов каза, че все пак си е жълт картон и че подобна засада няма как да се види точно от страничния? Неговото мнение брои ли се или твоето е по-меродавно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
PFC Litex написа:delqnski47 написа:Напълно ще разбера феновете на Ботев(Враца) или на Светкавица(Търговище), или на Берое(Стара Загора) да ни обвиняват,че ни подпират,ама айде много моля господата с купените титли от Ловеч,тия дето ходят на мачове в кв.Подуяне и някои други да не коментират,много моля!Знаете си защо!
Когато съдиите са подпирали Литекс ме е било яд и винаги съм обективен, но явно сега търсиш начин да излезеш от положение. Мораеш за това влизане червен картон и три срещи, но нали сме България и отбори като Литекс, Левски и ЦСКА се мислят за богопомазани, но след това идват Спартак, Висла и Стяуа, порят ти дупето и ти показват колко си малък, неграмотен и слаб
Виж, за Висла и Стяуа съм съгласен, че са по-добри от наще отбори, ама за Спартак Търнава е смешно да се говори.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Пълнят ми сърцето тия момчета! 

[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
ЕЕЕЕ, не, т'ва вече е прекалено!!!!!! Какво се случва на тия хора на терена немога да разбера!!!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Първият отбор тази година в шампионата вкарал 2 гола в един мач на ЦСКА 

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!