Udoji90 написа:На мен ми е интересно кой офанзивен играч ще отпадне от титулярите за този мач. Мораеш едва ли ще остане резерва веднага след дебюта си, Зику също почти сигурно няма да е за втори пореден път резерва, а Платини засега сякаш е най-добрият в предни позиции, така че също би трябвало да вземе участие в трудно гостуване като това (за мен е трудно, въпреки слабата форма на Берое). При това положение някой измежду Нелсън и Делев може да седне на пейката. В следващото домакинство срещу Видима може да се направят вече някои по-сериозни промени в титулярния сътав и да видим някое от "орлетата" или Живец на терена, а може и да се пробва споменаваната често напоследък схема с един опорен халф.
Като споменах Живец, този играч сякаш не започва по най-добрия начин в отбора - в началото влизаше като резерва, срещо Монтана даже бе заместник на наказания Делев, но срещу Локо Пд не попадна в окончателната група от 18 играчи, а сега не е даже в предварителната група от 19 души. Още по време на предсезонната подготовка изразих известни опасения, че може би той ще е издънката на селекцията ни, които малко по-малко сякаш се потвърждават, след като Костов, Карачанаков и Якимов видимо бележат напредък, което си личи най-вече в контролите, а Живец сякаш тъпче на едно място, що се отнася до формата му. Разбира се нямам нищо лично против словенеца и даже се надявах, че ще се включи добре в състава, но засега си личи, че като статут в отбора отстъпва доста на водещите офанзивни играчи.
Въобще не му е лесно на Милен да реди състава в офанзивен план.Не мога да се съглася с тебе за словенеца.В това момче има много футбол,но като че ли голямата конкуренция и желанието да се наложи на всяка цена го подтискат психически.