Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот Old_death » 16 сеп 2011 17:49

Udoji90 написа:На мен ми е интересно кой офанзивен играч ще отпадне от титулярите за този мач. Мораеш едва ли ще остане резерва веднага след дебюта си, Зику също почти сигурно няма да е за втори пореден път резерва, а Платини засега сякаш е най-добрият в предни позиции, така че също би трябвало да вземе участие в трудно гостуване като това (за мен е трудно, въпреки слабата форма на Берое). При това положение някой измежду Нелсън и Делев може да седне на пейката. В следващото домакинство срещу Видима може да се направят вече някои по-сериозни промени в титулярния сътав и да видим някое от "орлетата" или Живец на терена, а може и да се пробва споменаваната често напоследък схема с един опорен халф.
Като споменах Живец, този играч сякаш не започва по най-добрия начин в отбора - в началото влизаше като резерва, срещо Монтана даже бе заместник на наказания Делев, но срещу Локо Пд не попадна в окончателната група от 18 играчи, а сега не е даже в предварителната група от 19 души. Още по време на предсезонната подготовка изразих известни опасения, че може би той ще е издънката на селекцията ни, които малко по-малко сякаш се потвърждават, след като Костов, Карачанаков и Якимов видимо бележат напредък, което си личи най-вече в контролите, а Живец сякаш тъпче на едно място, що се отнася до формата му. Разбира се нямам нищо лично против словенеца и даже се надявах, че ще се включи добре в състава, но засега си личи, че като статут в отбора отстъпва доста на водещите офанзивни играчи.

Въобще не му е лесно на Милен да реди състава в офанзивен план.Не мога да се съглася с тебе за словенеца.В това момче има много футбол,но като че ли голямата конкуренция и желанието да се наложи на всяка цена го подтискат психически.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 сеп 2011 18:16

Old_death написа:
Udoji90 написа:На мен ми е интересно кой офанзивен играч ще отпадне от титулярите за този мач. Мораеш едва ли ще остане резерва веднага след дебюта си, Зику също почти сигурно няма да е за втори пореден път резерва, а Платини засега сякаш е най-добрият в предни позиции, така че също би трябвало да вземе участие в трудно гостуване като това (за мен е трудно, въпреки слабата форма на Берое). При това положение някой измежду Нелсън и Делев може да седне на пейката. В следващото домакинство срещу Видима може да се направят вече някои по-сериозни промени в титулярния сътав и да видим някое от "орлетата" или Живец на терена, а може и да се пробва споменаваната често напоследък схема с един опорен халф.
Като споменах Живец, този играч сякаш не започва по най-добрия начин в отбора - в началото влизаше като резерва, срещо Монтана даже бе заместник на наказания Делев, но срещу Локо Пд не попадна в окончателната група от 18 играчи, а сега не е даже в предварителната група от 19 души. Още по време на предсезонната подготовка изразих известни опасения, че може би той ще е издънката на селекцията ни, които малко по-малко сякаш се потвърждават, след като Костов, Карачанаков и Якимов видимо бележат напредък, което си личи най-вече в контролите, а Живец сякаш тъпче на едно място, що се отнася до формата му. Разбира се нямам нищо лично против словенеца и даже се надявах, че ще се включи добре в състава, но засега си личи, че като статут в отбора отстъпва доста на водещите офанзивни играчи.

Въобще не му е лесно на Милен да реди състава в офанзивен план.Не мога да се съглася с тебе за словенеца.В това момче има много футбол,но като че ли голямата конкуренция и желанието да се наложи на всяка цена го подтискат психически.

Да, разбира се. Аз не казвам, че няма талант или класа. Може би е пренавит и това се обръща срещу него. Просто си личи, че някак си няма авторитет в отбора, което може би допълнително го потиска. Когато в даден мач Делев и Нелсън както обикновено са титуляри, останалите комбинират и с двамата, имат доверие и в двамата, атакуват и по двата фланга и не изолират единия за сметка на другия. В мача с Монтана Живец игра вместо Делев и си личеше, че не получава достатъчно доверие от своите хора - обърни внимание колко много бяха атаките по фланга на Нелсън и колко малко бяха тези по фланга на Живец във въпросния мач (най-вече през първото полувреме). Общо взето Живец трябваше да играе ролята на Тонев от миналия полусезон - първа резерва на крилата. Засега обаче сякаш Живец не може да се пребори с другите офанзивни играчи и да изпълнява въпросната роля.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 18:33

Най-вероятно този път Нелсън ще остане на скамейката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 сеп 2011 18:50

mistreated написа:Най-вероятно този път Нелсън ще остане на скамейката.

Има логика. Теренът в Ст. Загора не е от най-равните, доколкото имам наблюдения от предишни мачове, така че колкото си по-техничен, толкова ти е по-трудно. От офанзивните ни играчи именно Грегъри е най-големият техничар, така че...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 сеп 2011 18:52

Всички в Стара Загора и подкрепа за ЦСКА!!! :!: :!:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 сеп 2011 20:55

Победа за Берое с 1:0.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 сеп 2011 22:02

Утре пускаме "наказателната рота",и до 30тата мин. мача ще е вече в историята!
Б(е)иройци и лилави ще ревът след мача от съдийството,и така до другата седмица,до следващия в списъка. :twisted:
Тази година,определено ми е доста весело! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 16 сеп 2011 22:48

Победа за ЦСКА с разлика минимум 1/2 гола :)

Офтопик:
Може и 0:7 :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 сеп 2011 12:34

Много е важно да се обиграят някои от младите ,Костов,Карачанаков ,Якимов също има качества.Редом до имена като Зику,Платини и Мораеш ще израснат неимоверно много.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 сеп 2011 12:40

В предвид на това,че Берое имат нови собственици очаквам труден мач за ЦСКА.Резултатът според мен,ще е 1:1,в Стара Загора трудно се играе независимо от формата на заралий ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”